سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من به یه مشکلی برخوردم .
من بازی Afro Samurai ریجن PAL رو قبل از اینکه iXtreme رو آپدیت کنم خریدم ، وقتی تو دستگاه گذاشتم همون مشکل معروف بازی های Wave 3 رو داشت ( DVD Movie ) . اما بعد از اینکه iXtreme رو به 1.6 ارتقا دادم ، هنوزم هم فکر میکنه که این فیلم DVD هست . شما نمی دونید مشکل از کجاست ؟؟؟

بازیت پچ کامل نیست-

داداش میشه یه راهنمایی بکنی بگی چه جوری نگهداری کنیم ؟؟؟
من ارکید چاسپره هست
میشه راهنمایی کنی ممنون:-"

حالا من میگم دوستان هم بیان کامل کنن::smile:

1- سعی کن کنسولت را جایی قرار بدی که هوا جریان داشته باشه.

2- بعد از چند ساعت بازی هم یه 2 ساعت بش استراحت بده!

برای کسی پیش اومده؟:
حدود دو - سه ساعت داشتم فیفا لایو بازی می کردم
دوباره بعد از اتمام بازی رفتم به داشبورد (دیدید وقتی میره به داشبورد صفحه سیاه میشه) صفحه سیاه موند!
خاموش روشن کردم روال عادی را پیش رفتم..(یعنی دیگه مشکلی نداشت) همین!
زیادی وسواس دارم!:biggrin1: (آخه قبلا یه 360 دادم به باد)
این یکی تمام روش کولینگ روش به کار بردم.

(فکر کنم به دلیل سنگینی داشبورد بود چون به لایو وصل بودم و اینترنتم 128 بود نتونست داشبورد رو بیاره بالا)

اقا سلام.
من چند روز پیش یه بازی گرفتم فکر کنم ایکسمن بود گذاشتم تو دستگاه انگار اصلا دیسک داخل دستگاه نبود . یعنی می رفت که بره تو بازی اما دوباره بر می گشت. بعد از چند ثانیه ایکون های دسکاه رفت به شکلی که بازی می خواد بالا بیاد، و دوباره اومد رو یه صفحه ای که فقط تم رو نشون می داد ولی همین بازی تو دستگاه دوستم راحت بالا می ومد و باسه ما اینجوری بود. مشکل چیه که بعضی بازی ها رو نمی خونه؟ اپدیت داره ؟ چی شده؟

سلام دوستان
من کنسولم دو چراغ می ده بعد یه مدت بازی کردن. بهم گفتن از رمشه چون هنگام بازی وقتی هد سینک هاش رو جلوی کولر می زارم خنک کار می کنه ولی باز بعد 10-15 دقیقه 2 چراغ می ده. خب اون طرف گفت باید رمش چون اتصالی داره، ریبال بشه. حالا من نمی دونم این ریبال چیه!! کسی می دونه؟ خودم نمی تونم درستش کنم؟ کسی قبلا همچین مشکلی نداشته تا راهنماییمون کنه؟ لطفا;):love:

من یه چیزی راجب ixtreme 1.6 شنیدم الان دقیق یادم نیست! اگه اشتباهه تصحیحش کنید!
میگن تو درایوی که ixtreme 1.6 داره بازیی بزاری که استیلف پچ کامل نباشه اصلا اجرا نمیشه! درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or