سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فالکونه یا جاسپره یا لانچ؟

من روزی 5 ساعت بازی میکنم به نظر شما زیاده؟(5 تا یک ساعت و بینش 2 ساعت خاموشش میکنم)
من که فالکون دارم تا روزی 8 ساعت(یک ضرب!) هم کار کرده الانم خیلی وقته دارمش اخ نگفته بزنم به تخته !! کل فالکون جاسپر مشکل ایجاد نمیکن ، اونطوری هم که شما استفاده میکنی خیلی خوبه مشکلی پیش نمیاد;)

من که فالکون دارم تا روزی 8 ساعت(یک ضرب!) هم کار کرده الانم خیلی وقته دارمش اخ نگفته بزنم به تخته !! کل فالکون جاسپر مشکل ایجاد نمیکن ، اونطوری هم که شما استفاده میکنی خیلی خوبه مشکلی پیش نمیاد;)
ماله رفیقم فالکون بود سه چراغه شد .:((

ماله رفیقم فالکون بود سه چراغه شد .:((
منم نمیگم که کلا فالکون 3 چراغ نمیشه میشه ولی درصد خرابیش کمتره و همینطور جاسپر کمتر از فالکون
من خواستم بعضی ها که دیگه خیلی خیلی وسواس به خرج میدن بگم که اینقدر هم وضعش خراب نیست!

کنسول فالکون که خریدین یه ایکس کلمپ استاندارد روش انجام بدین بعدش هم 12 ولت کنید و خیالتون بابت سالم موندش راحت باشه.
زیاد وسواس به خرج ندین عروسک نیست که بعد از مدتی خراب بشه.

2 سال دووم میاره بعد میمیره!

دووم 360 زمان خاصی نداره . من کنسولم لانچه و مال سال 2006 الان هم 26 ماه هستش که دارمش و هیچ مشکلی هم نداشتم . از همون اول هم تمام روشهای کولینگ رو انجام دادم پس خراب شدن یا نشدنش بستگی به نوع نگهداری و استفاده شما داره .

دوستان من به یه مشکلی برخوردم .
من بازی Afro Samurai ریجن PAL رو قبل از اینکه iXtreme رو آپدیت کنم خریدم ، وقتی تو دستگاه گذاشتم همون مشکل معروف بازی های Wave 3 رو داشت ( DVD Movie ) . اما بعد از اینکه iXtreme رو به 1.6 ارتقا دادم ، هنوزم هم فکر میکنه که این فیلم DVD هست . شما نمی دونید مشکل از کجاست ؟؟؟

دووم 360 زمان خاصی نداره . من کنسولم لانچه و مال سال 2006 الان هم 26 ماه هستش که دارمش و هیچ مشکلی هم نداشتم . از همون اول هم تمام روشهای کولینگ رو انجام دادم پس خراب شدن یا نشدنش بستگی به نوع نگهداری و استفاده شما داره .

داداش میشه یه راهنمایی بکنی بگی چه جوری نگهداری کنیم ؟؟؟
من ارکید چاسپره هست
میشه راهنمایی کنی ممنون:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or