سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درسته

میدونم که نگران مشکل همیشگی ( سه چراغ قرمز ) هستید، ولی با کارهای اصولی میتونید
عمر کنسول رو بیش از 2 سال نگه دارید، این برای برد های لانچ هستش، برای فالکون دیگه
این رقم به مراتب بیشتر میشه.

هر چند بگم که برد ها خودشون عمر مفید خوبی دارند، این کارها برای نگهداری بیشتر هستش

دیگر چقدر انتظار دارید، نکنه میخواید با نوه هامون باهاش بازی کنیم :smile:

دقيقا درسته
بردها عمر مفيد دارند و بدونيد عمر اون كم نيست اگر درست حسابي و روي حساب كتاب ازشون استفاده بشه و روشهاي نگهداري رو انجام بدين مطمئن باشيد حالا حالاها كار ميكنند.
نمونه اش دستگاه من دقيقا امشب 3 سالش تموم شد و رفت تو 4 سال.همون اولي كه خريده بودم xclamp removing كردم و روش فن نصب كردم.
گاهي اوقات هم شده باهاش تا 20 ساعت هم بازي كردم.ولي مثل تانك كار ميكنه.
فكر كنم تا بچه ام بشه 4 سالش عمر كنه.الان 8 ماه شه.
اگر به كاري كه روي اون انجام ميدين اعتقاد داشته باشين راحت كار ميكنه.مطمئن باشيد.

يا حق

رامین جان اشتباه می کنی...! من با اینکه cache های کنسول را پاک کردم و فالکون 2008 هستم و lite on هم هست ولی فیریز توی بازی در داشبورد جدید خیلی عادیه. شما که خیلی وقته لایو نمی یای ولی کلا جدیدا توی فیفا برای همه فیریز می کنه.

جالب اینه که توی لودینگ بازی فیریز می کنه. توی cod4 هم چند مورد دیده شده.

در آفلاین آره ، خیلی فیریز نمی کنه.
اولین نفر بودی که شنیدم.اگه توی لایو این طوری میشه از اینترنته نه داشبورد.
من الان 2 هفته است که لایو نیومدم وشما هم در لیست دوستان من نیستید!;)
در ضمن ایشون به لایو وصل نشده.:smile:

هر بازی به نسبت گرافیکی که دارد از gpu کار میکشد مثلا شما با یک دستگاه 3 چراغ تازه تعمیر شده به راحتی می توانید هری پاتر را تمام کنید ولی اگر دستگاه ایراد داشته باشد حتی 10 دقیقه نمی توان فال اوت را بازی کرد
شما درب کنسول را در حالتی که فریز میکند بیرون بدهید اگر وارد داشبورد شد اشکال از dvd شما است.

جلل الخالق چه روشی:eek:
واقعا میشه فهمید با این روش؟دوستان بازی رو از درایو اجرا کنم امکان نداره درست بشه؟یه چیز دیگه این فریزهایی که وسط بازی میکنه اسیبی هم به دستگاه میزنه؟الان میترسم دیگه فال اوت رو بزارم

جلل الخالق چه روشی:eek:
واقعا میشه فهمید با این روش؟دوستان بازی رو از درایو اجرا کنم امکان نداره درست بشه؟یه چیز دیگه این فریزهایی که وسط بازی میکنه اسیبی هم به دستگاه میزنه؟الان میترسم دیگه فال اوت رو بزارم

سلام
اگر دستگاهت زياد فريز ميكنه توي دردسر افتادي و كم كم داري رو به خرابي دستگاهت پيش ميري.بهتره به فكر تعمير باشي.
چون فريز كردن يكي از نشانه هاي ايجاد سه چراغ و يا تك چراغه.
البته فريز كردن توي بازيها و توي قسمت خاصي از بازيها ، مربوط به ايراد از بازي هست و نبايد با فريز كردن به علت ايراد سخت افزاري اشتباه بگيريش.
براي اطلاعات بيشتر ميتوني به اينجا هم يه سري بزني.
يا حق

سلام
اگر دستگاهت زياد فريز ميكنه توي دردسر افتادي و كم كم داري رو به خرابي دستگاهت پيش ميري.بهتره به فكر تعمير باشي.
چون فريز كردن يكي از نشانه هاي ايجاد سه چراغ و يا تك چراغه.
البته فريز كردن توي بازيها و توي قسمت خاصي از بازيها ، مربوط به ايراد از بازي هست و نبايد با فريز كردن به علت ايراد سخت افزاري اشتباه بگيريش.
براي اطلاعات بيشتر ميتوني به اينجا هم يه سري بزني.
يا حق

نه خوشبختانه دیروز داشتم بازی میکردم سر هیچ بازیه دیگه ای فریز نمیکنه فقط فال اوت

راستی قضیه این پیغام ها چیه؟؟
من یه دیسک گذاشتم تو دستگاه تو اون قسمت به جای play game زد open disk:biggrin1::biggrin1:

یه بار دیگه هم یه دیسکه دیگه گذاشتم زد play dvd انکار که فیلم گذاشتم

راستی قضیه این پیغام ها چیه؟؟
من یه دیسک گذاشتم تو دستگاه تو اون قسمت به جای play game زد open disk:biggrin1::biggrin1:

یه بار دیگه هم یه دیسکه دیگه گذاشتم زد play dvd انکار که فیلم گذاشتم
لنز مشکل داره من هم یک درایو داشتم این جوری شد.

فک نکنم رفیق
اخه میدونی چیه؟درایو من بازیه ای رو که تو دستگاه رفیقم نمی اومدو اورد بالا

به احتمال خیلی زیاد اشکال از dvd هست منم یه endwar داشتم که همین طوری شد رفتم یکی دیگه گرفتم درست شد.dvd خرابو دادم به دوستم اونم نوشت open tray

دوستان XBOX 360 ; Arcade رو با مادربرد فالکن خریدم.

دوستان من یه مشکلی باهاش پیدا کردم: تا حالا دوتا از dvd ها رو که بازی می کردم بعد از مدتی دیگه LOAD نمی کنه و هی پیغام میده باید تمیز بشه ( دی وی دی ها هم همه Play box هستن )

الان 4 روزه من دستگاهم رو خریدم می ترسم دی وی دی های دیگه هم همین طور بشن
((متخصصین عزیز آیا برای شما هم همچین میشه؟ باید چی کار کنم ؟))​

سلام
من هم مثل دوستمون روي بازي نينجا بليد فريز کرد اونم سه بار.
بعد من مي خوام روي دره کنسول رويروي هدسينک 2 تا فن بزارم.مي خواستم بپرسم مشکلي نداره فن ها رو به بيرون باشن چون اگه رو به داخل باشن کنسول پر خاک ميشه؟
ويه سوال ديگه.من فن هام رو 12 ولت کردم بعد چند ماه يکي از فن ها مشکل پيدا کرد براي همين برگردوندمش به حالت 6 ولت و الان از يه اينتر کولر استفاده مي کنم.مي خوام بدونم اصلا اينتر کولر سودي داره يا ضررهي نمي زنه و اصلا اينا مکانيزمشون درسته يعني جهت چرخش فن ها با هم دیگه در تقابل نیست؟
من قبلن کانال کشيش کردم 2 تا هم فن بسمت داخل اون طرف کنسول گذاشتم که پشت پردازنده ها رو خنک کنه.اگه کار ديگه اي هم هست بگيد تا انجام بدم.
مادربردم هم لانچ هست.خيلي ممنون
آقا ارور سه چراغه داد!!!نمی دونم اصلا دیگه قابل درست شدن هست که روش وقت بزارم یا موقتی برا چند روز یا یکی 2 ماه طول میکشه تا نابود بشه؟من فن هاش رو با ترانس تغذیه می کردم وقتی دوباره الان روی 12 ولت گذاشتم یه خورده هم باهاش گیرز 2 زدم نزدیک 5-6 دقیقه.اعصابم خورد بود اومدم بیرون.نمی دونم باید چیکار کنم اگه میشه راهنمایی کنید.

آخرین ویرایش:
نمی دونم به خاطر این اینترکولر بود یا چیزه دیگه ای.شاید به این دلیل بود که تغذیش از ترانس بود و اگه از روی برد می بود وقتی گرما بالا می رفت خود به خود فن ها ولتاژش بالا می رفت ولی ماله من چون با ترانس بود اینجوری نمی شد.نمی دونم ولی این از شانس ماست دیگه یه رزیدنت 5 می خواستیم بزنیم با دنیای بازی خدا حافظی کنیم ولی مثله اینکه باید زودتر اینکار رو بکنم.
آقا اینر کولر رو در آوردم حالا 6 ولت روشن کردم گیرز هم یه 20 دقیقه ای بازی کردم هیچ مشکلی نبود.حالا نمی دونم ایکس کلم کنم یا نه یا فن های دیگه ای کار بزارم.نمی دونم خواهشا راهنمایی کنید.12 ولته فن ها رو زود خراب می کنه راهی مثله اون وجود داره؟

آخرین ویرایش:
سلام
اینتر کولر هیچ فایده ای ندارد
برای فریز کردن گفتم اگر درب دستگاه را بیرون دادید وارد داشبورد شو مشکل از dvd است ولی اگر وارد داشبورد نشد کم کم نزدیک به 3 چراغ است و اگر زود درست شود به احتمال زیاد خیلی دیرتر 3 چراغ خواهد شد من خودم دستگاه پلم را درست کردم فعلا که 1 سال می گذرد 3 چراغ نشده
شما که آرکید خریدید مطمئن شوید که درایوتان تعویض نشده باشد معمولا درایوی که spoof شده باشد با یک درایو دیگر این مشکلات را دارد شما نیز از بازی هایی غیر از play box استفاده کنید
البته این نظر من است من خودم اصلا 12 ولت را برای فن پیشنهاد نمیکنم
بعدا عکس هایی از cboc خودم میگذارم

با سلام
دیروز داشتم dead space رو بازی میکردم که یک دفعه فریز شد خاموش کردم دیدم
3چراغ شده!20 دقیقه سرد شد دوباره روشن کردم بالا اومد یکم دیگه بازی کردم
باز فریز شد دیگه همون 3چراغ موند!دیگه باید بریزم آشغالی؟چقدر خرج داره؟توروخدا
کمک کنید دیگه درست نمیشه؟:((:((

qqqqq و alirahati

اگر کمی به خودتون زحمت بدید دقیقاً در همین سه الی چهار صفحه اخیر درباره همین مشکل صحبت شده.
و راه حل هایی هم براش ارائه شده، گفته هاش چیز جدیدی نیست، قبلاً هم چندین بار در بارش صحبت شده
و برای خودشون تاپیک مخصوص دارند.

من هم هیچ دلیلی نمیبینم، هر صفحه برای هر کاربر این موارد رو دوباره ذکر کنم.
اگر به خودتون احترام می گذارید، کمی تاپیک ها و صفات رو قبل از پست زدن عجولانه بخوانید.

موفق باشید

حق نگهدار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or