دستت درد نکنه خلیل جان مرسی !
فقط در مورد اون پیغام خصوصی یه خوره کمکم کنی که بشه یه جورایی دمای این cpu و gpu رو کنترل کرد ممنون میشم !
چون دیگه زورم نمیرسه 360 بگیرم
راستی یه سوال دیگه !
در چه دمایی اینجور بلا ها سر gpu و cpu میاد ؟

یکی از مشکلات داشبورد جدید ، سنگین بودن و فریز کردن بیشتر از حد است. اگر داشبورد جدید دارید نباید خیلی نگران باشید.اقایون یه سوال
من دیشب داشتم فال اوت بازی میکردم همش 20 دقیقه نشسته بودم که یهو کنسول فریز کرد
من اصلا از فریز کردن خاطره ی خوبی ندارم دستگاه قبلیم هم وسط بایوشاک فریز کرد 2 هفته بعدش سه چراغ داد این یکی هم ممکنه همون طوری بشه؟
دستگاه من ارکید هست فالکون واسه این تاریخ
6_4_2008
امیر جان وسط بازی هیچ وقت فیریز نمیکنه!یکی از مشکلات داشبورد جدید ، سنگین بودن و فریز کردن بیشتر از حد است. اگر داشبورد جدید دارید نباید خیلی نگران باشید.
(مگر اینکه دکمه گاید رو موقعی که وارد بازی میشه زده باشه.)رامین جان اشتباه می کنی...! من با اینکه cache های کنسول را پاک کردم و فالکون 2008 هستم و lite on هم هست ولی فیریز توی بازی در داشبورد جدید خیلی عادیه. شما که خیلی وقته لایو نمی یای ولی کلا جدیدا توی فیفا برای همه فیریز می کنه.امیر جان وسط بازی هیچ وقت فیریز نمیکنه!(مگر اینکه دکمه گاید رو موقعی که وارد بازی میشه زده باشه.)
دوست عزیز کنسول شما به نظر من داره کم کم داره به فنا میره و باید قبل از اینکه ایگونه بشه به فکر پیش گیری باشین.
بستگی به مادربورد داره. در مورد مادربورد فالکون. بچه هایی که روزی 8 9 ساعت بازی کردند 1 سال دوام آورده. ولی این زمان تخمینی هست. ولی اگر 2 3 ساعت بازی کنی بسته به شرایط تا 2 سال هم راحت دوام می یاره.میشه یه نفر لطف کنه و اقدامات ایمنی قبل از خرید وبعد از خرید رو بگه ؟مثلا روزی باید چند ساعت بازی کرد تا گرم نشه؟و این مشکلاتی که برای دوستان به وجود میاد از چیه مثل فریز شدن و اینجور چیزا.
اقا یکی از دوستنا من وسایل کامل reball و reflow رو گرفته و با قیمت مناسبی این کار ور انجام میده،اونهایی که دیگه دستگاهشون خیلی اسیب دیده ضرر نداره یه امتحانیش بکنن.برای اینکه تبلیغ نشه هر کس خواست بگه من شمارش رو بهش بدم.خودم برد قدیمیم رو که تعطیل شده دارم به زودی بهش میدم ببینم چیکار میکنه
اقایون یه سوال
من دیشب داشتم فال اوت بازی میکردم همش 20 دقیقه نشسته بودم که یهو کنسول فریز کرد
من اصلا از فریز کردن خاطره ی خوبی ندارم دستگاه قبلیم هم وسط بایوشاک فریز کرد 2 هفته بعدش سه چراغ داد این یکی هم ممکنه همون طوری بشه؟
دستگاه من ارکید هست فالکون واسه این تاریخ
6_4_2008
سلام اقا خلیل...
شما برای پیشگیری از خرابی فالکون نچه چیزی رو پیشنهاد میکنید؟؟ ایا نیاز به 12 ولت یا تعویض فن و... هست؟ یه توضیح کلی میشه بدید!؟
100% همینطوره ولی همانطور که من و خودت بهتر می دونیم این روش های 100% تاثیر نداره ولی مطمئنا تاثیر مفید خواهد داشت.امیر جان لفظ شاید کمی توی این مورد نادرست است
بهتره بگیم که در بقای بهتر کنسول تاثیر مثبت داره و میتونه درصد قابل توجهی از مشکلات رو کاهش بده.
میدونم که لفظ شاید رو میشه توی این مورد استفاده کرد ولی هر کسی نمیتونه یک طور برداشت کنه.
ای بابا بعد یه عمر نشستیم همش یه 2 ساعت و نیم بازی کردیم ها ببینید چی شد؟
باز هم همون اتفاق افتاد
نمیدونم چه مرگیش شده فقط هم وسط فال اوت فریز میکنه
دستگاه قبلیم هم سر اساسینس فریز میکرد با این یکی همون اساسینس رو تموم کردم حالا فال اوت اجرا نمیشه
دوستان میشه دلایلی رو که تصویر فریز میشه رو ذکر کنید؟
xAMIRx
100% همینطوره ولی همانطور که من و خودت بهتر می دونیم این روش های 100% تاثیر نداره ولی مطمئنا تاثیر مفید خواهد داشت.
ای بابا بعد یه عمر نشستیم همش یه 2 ساعت و نیم بازی کردیم ها ببینید چی شد؟
باز هم همون اتفاق افتاد
نمیدونم چه مرگیش شده فقط هم وسط فال اوت فریز میکنه
دستگاه قبلیم هم سر اساسینس فریز میکرد با این یکی همون اساسینس رو تموم کردم حالا فال اوت اجرا نمیشه
دوستان میشه دلایلی رو که تصویر فریز میشه رو ذکر کنید؟