سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام
دیروز داشتم dead space رو بازی میکردم که یک دفعه فریز شد خاموش کردم دیدم
3چراغ شده!20 دقیقه سرد شد دوباره روشن کردم بالا اومد یکم دیگه بازی کردم
باز فریز شد دیگه همون 3چراغ موند!دیگه باید بریزم آشغالی؟چقدر خرج داره؟توروخدا
کمک کنید دیگه درست نمیشه؟:((:((
اشتباه خیلی بدی کردی!!!
باید بلافاصله روشنش نمی کردی!!
باید بعد از فریز می بردیش اقدامات را روش انجام می دادی!

سلام
خلیل جان شما حق داری ولی به ما هم حق بده وقتی آدم 360 تش در حال فنا شدن دیگه نتونیم درست تصمیم بگیریم و عجولانه عمل کنیم.بهترین راه اینه که صفحاتی که این مشکلات درش مطرح شده معرفی بشه تا دیگه شما به زحمت نیوفتی ویه چیز رو صد بار تکرار کنی

سلام
خلیل جان این چه طرز برخورده!خودت و کل سایت میدونن که با این اینترنت
آشغال نمیشه هی صفحات رو گشت چی برسه به من که در شهرستان
زندگی میکنم که فکر کنم نصف سایت قوچان رو نمیشناسن!اگر یک بار دیگه
بگی ازت کم میشه؟کیبوردت خراب میشه؟بعدشم 240 صفحه رو چجوری بخونیم؟
اینقدر حق حق میکنی هنوز ظرز بر خورد یاد نداری؟برو یکم ادب از کاربرایی مثل:
میثم و پدرام و... یاد بگیر!

همون طور که شما دوستان حوصله Search کردن ندارید.خلیل و خیلی های دیگه هم که 1000 بار یه مطلب رو بازگو کردن،دیگه حوصله تکرار ندارن.
ادب رو شما باید یاد بگیری که نمی دونی با ناظم سایت باید هم درست صحبت کنی و هم همکاری کنی.
پست شما پاک میشه...

من بعلاوه برداشتن ایکس ها می خوام 2 تا فن هم بزارم روبروی برد که هوا رو به بیرون بده.می خواستم بپرسم مکانی بروی قاب که باید فن ها رو بزارم مهمه؟اگه مهمه کجا دقیقا باید بزارم؟

آخرین ویرایش:
alirahati
نه صفحه کیبوردم خراب نمیشه از شخصیت و شعور ام کم میشه
که بخوام جواب یک سوالی رو توی سه الی چهار صفحه چند بار
به چند نفر جواب بدم، که به خودشون زحمت نمیدند، یکی دو تا تاپیک و پست بخونند.
حتی نمیرید تاپیک مرجع سه چراغ قرمز رو بخونید تا بدونید که کد خطای کنسول چیه
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14734

فکر کردید که ما هم پشت اینترنت فوق پر سرعت نشدیم

فکر کردید که بیکار هستیم، و نشتم پست های تمام نشدی شما رو بخونیم
این 240 صفحه به قول شما حتی 50 صفحه اون هم مفید نیست، همش سوال تکراری و جواب تکراری تر هستش.

با خواندن بیست صفحه از صفحات آخرش راحت میشه فهمید که تاپیک راه بیهوده ای رو داره طی میکنه.
اگر بخواید این طور پیش برید تاپیک قفل بشه بهتره.

qqqqq
من بعلاوه برداشتن ایکس ها می خوام 2 تا فن هم بزارم روبروی برد که هوا رو به بیرون بده.می خواستم بپرسم مکانی بروی قاب که باید فن ها رو بزارم مهمه؟اگه مهمه کجا دقیقا باید بزارم؟

اگر اصرار دارید فن روی کنسول نصب کنید:
باد رو بده داخل قطعاً تاثیرش بیشتره، ولی فن ها رو سینک ها وصل نکنید که تعدادی از دوستان
تجربه خوشایندی رو نداشتند و اصولی نیست تقریباً.

بهتره که به خود قاب کنسول پیچ بشه. دوتا فن 60 میلی متری کافی هستش که زیاد بزرگ نباشه
اگر شیشه ای بگیری که زیبا تر میشه.

در مرود محل قرار گیری اون بهتره هر کدوم از فن ها به سمت یک سینک باشند
و اگر بتونی کانل کشی خوبی براش درست کنی که باد حدر نره و مستقیم برروی خود
سینک حرکت کنه نه پرتاب بشه و بخش بشه، حرکت کنه و کشیده بشه بیرون خیلی خوب هستش

نمونه ازش رو توی ذهن ام دارم ولی ترسیم کردن اون بسیار سخت هستش و کنسول هم ندارم
و گرنه تا الان نمونه و آموزشش رو درست میکردم.

راستی در مورد بریدن قاب هم دو آموزش توی همین تالار هستش که بسیار قدیمی هستش
ولی میتونه بهت کمک کنه و امتحانش رو پست داده.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13813

ادامه بحث های کولینگ کنسول بهتره توی تاپیک خودش ادامه پیدا کنه.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8667&page=109

سلام
ببخشید میخواستم بدونم ایکس باکس عمودی بذارم بهتره یا افقی؟

باید اینجا سوالتون رو مطرح می کردید :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=5707&page=12

یه سری از پست های تاپیکی رو که دادم بخونی،متوجه میشی به چه شکل بذاری بهتره.

یه دسته ی ایکس باکس گرفتم رفتم دکمه ی وسط دسته رو نگه داشتم ... چشمک میزنه
وای نمیسته همش همونطوری چشمک میزنه اصلا کنسول دسته رو پیدا نمیکنه نزدیک کنسول هم
گذاشتمش ولی نشد تورو خدا راهنمایی کنید :((

وای نمیسته همش همونطوری چشمک میزنه اصلا کنسول دسته رو پیدا نمیکنه نزدیک کنسول هم
بالای دسته یک دکمه ی کوچک هستش. وقتی که برای اولین بار به کنسولی وصل می کنیم باید اون دکمه را زده که دسته شروع به چشمک سریع زده و بعد باید دکمه کوچک زیر درایو را بزنید تا دسته و کنسول یک دیگر را شناسایی کنند.

از این به بعد دیگه به زدن دکمه گاید به راحتی دسته روشن می شه.

از باتری پک استفاده میکنی؟
و دسته ت تو خود جعبه بوده یعنی جدا نخریدی؟
اگر اینطوری هست مشکل از باتری هست اگر اصل بخری درست میشه چون من خودم این مشکلو داشتم کسی که رو دسته اصلی داخله box کنسول باتری پکه اصل نندازه نمیشناسه(یعنی از این فله ای ها که درجه 3 چینه بندازه)
شما با باتری قلمی امتحان کن اگه درس بود 100%مشکل همینه.

بالای دسته یک دکمه ی کوچک هستش. وقتی که برای اولین بار به کنسولی وصل می کنیم باید اون دکمه را زده که دسته شروع به چشمک سریع زده و بعد باید دکمه کوچک زیر درایو را بزنید تا دسته و کنسول یک دیگر را شناسایی کنند.

از این به بعد دیگه به زدن دکمه گاید به راحتی دسته روشن می شه.

من اون دکمه سیاهه رو نزده بودم دستت درد نکنه ;)

سلام بچه ها. یه مشکلی برای یکی از بچه ها پیش اومده گفتم اینجا مطرحش کنم.

یه درایو سامسونگ داریم که سالمه. بعد میخوایم اینو با درایو سامسونگ دیگه ای که خرابه تعویض کنیم. حالا این بنده خدا هم برده داده وست که واقعا نمیدونم لعنت بفرستم براشون یا چی که اینقدر کلاه بر داری میکنن، بر داشته بعد از 3 هفته که کنسول و درایو رو نگه داشته داده به خود دوستم و گفته نتونستم. حالا دیگه کنسول درایو قبلی رم نمیشناسه و فقط همون ارور که فقط ویدئو اینا باز میشه رو نشون میده.

از دوستان اگه راه حلی چیزی دارین و یا جایی میشناسین که این کار تعویض رو با قیمت زیادی نه براش انجام بده کم لطفی نکنین.

با تشکر از همتون.

یه درایو سامسونگ داریم که سالمه. بعد میخوایم اینو با درایو سامسونگ دیگه ای که خرابه تعویض کنیم. حالا این بنده خدا هم برده داده وست که واقعا نمیدونم لعنت بفرستم براشون یا چی که اینقدر کلاه بر داری میکنن، بر داشته بعد از 3 هفته که کنسول و درایو رو نگه داشته داده به خود دوستم و گفته نتونستم. حالا دیگه کنسول درایو قبلی رم نمیشناسه و فقط همون ارور که فقط ویدئو اینا باز میشه رو نشون میده.

از دوستان اگه راه حلی چیزی دارین و یا جایی میشناسین که این کار تعویض رو با قیمت زیادی نه براش انجام بده کم لطفی نکنین.

با تشکر از همتون.
فردین راه هایی وجود داره که بهتره برای آشنایی 100% و کامل با اون با خلیل صحبت کنی ولی کلا پیشنهاد می کنم ببرش نکست جن چون فکر نمی کنم بالای 15 تومن بگیره و در عوض احتمال خرابی کامل درایو پایین می یاد.

با تشکر از همتون.

فردین جان اگر هنوز فرمور ( FW ) اصلی هر دو دریور رو بر فنا نداده باشند، بله هنوز جای امید هستش

ولــــــــــــــــــی :cheesygri
اگر خراب کاری کرده باشند و FW اصلی یکی از دو درایور رو پاک کرده باشند و بعد FW جدید رو
نریخته باشند، و هیچ Backup از FW درایور اصلی نگرفته باشند و بازم پاکش کرده باشند و یا اینکه دوباره نریخته باشند سر جاش ...
داستان به کلی عوض میشه و کار به جاهای باریک میکشه، که هم درایور اصلی رو از دست دادند و هم خود برد کنسول رو.

راه حلی وجود داره برای مشکل ذکر شده که تقریباً از عهده افراد عادی برای درست کردنش کاری برنمی یاد و راه های سخت افزاری و نرم افزاری
خاص خودش رو داره که این خراب کاری رو از روی خود برد کنسول درست کنند.

اطلاعات بیشتر خواستید میتونم بگم.

ولی بهتر بودش که خودش انجام بده، امروزه هر نوع اموزشی ریخته شده توی اینترنت که کارها رو بسیار ساده کرده.
من نمیدونم چرا هیچ طوری نمیتونم به بعضی از مغازه دار ها اعتماد کنم، به نظرم بعضی هاشون حتی در حد جلبک
هم پردازش اطلاعات توی مغزشون ندارند، البته بعضی ها همه رو نمیگم.

ولی کلا پیشنهاد می کنم ببرش نکست جن چون فکر نمی کنم بالای 15 تومن بگیره و در عوض احتمال خرابی کامل درایو پایین می یاد.

این هم نظر خوبی هستش میشه گفت فعلاً تنها انتخاب موجود هستش برای این شخص

موفق باشند

حق نگهدار

سلام!
دوستان یه سوال داشتم. من بازی Mass Effect را ریختم روی هارد و حدود یک ساعت بازی کردم. حالا که دوباره بازی میکنم بعد از چند دقیقه بازی به یک صحنه نمایشی میرسه و وسط اون صحنه خطای Unreadable Disk میده. مگه وقتی بازی را روی هارد میریزیم اطلاعات از روی هارد خوانده نمیشه؟! ممکنه مشکل از Source بازی باشه(البته بازی به طور کامل نصب شد روی هارد)؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or