سلام
یه مدتی هست که از پاور 360م(همون آجره!) یه چیزی تو مایه های صدای اره برقی و مگس و زنبور ! یه صدایی مثل ویززززززززززززززززززززززز زززززززززززززز میاد!بعد چند بار که بزنم تو سرش صداش قطع میشه
مشکل از چیه؟
"احتمالا از فن داخل ترانس(به قول شما پاور) هستش"
به نظر شما چرا این صدا رو میده؟
باید چکارش کنم؟
باید بازش کنم؟
اگه آره با چه نوع پیچ گوشتی؟
بله احتمالاً باید از همون fan PSU باشه
دلیلش هم گرد خاک زیاد هستش که به قسمت سیم پیچ و قسمت اهن ربایی اون راه پیدا کرده
و باعث شده که گیرس ش خوب بشه و اصطکاک بوجود بیاد و به مرور از عمر فن و سرعت ش کم کنه
وقی توی سر اون میزنید تکنوی میخوره و از گرفتگی که براش بوجود امده رها میشه.
اگر هم بزاری خودش کار کنه کم کم کمتر میشه.
باز کردن PSUک کنسول کار زیاد سختی نیست، نیاز به یک پیچ گوشتی چهار سو معمولی
و یک چاقو دارید و کمی زور بازو.
به این چند تصویر در لینک زیر دقت کن
http://zkaerfdom.hostwq.net/_menue/PSU.php
capitan milan
سلام
من یک مشکل برای کنسولم پیش امده ان هم این که هر 15 یا 20 دقیقهای که باهش کار میکنم خود به خود خاموش میشه کنسولم حتی ادپتور هم خاموش یعنی همان چراغ نارجی دیگه تو کار نیست مجبورم کنسولم از برق در بیارم و دوباره بزنم تو برق تا ادپتور م (همان چراغ نارجی شکل ) روشن بشه به نظر شما مشکل از کجاست؟ حتی یک بار 3تا چراغ قرمز داد مادریورد هم فالکون هست و فقط 2یا 3 روز یک از کنسولم استفاده میکنم ان هم فقطروزی3 ساعت ازیش استفاده میکنم به نظر شما مشکل از کجاست؟
اگر نخوایم زیاد حاد به این مشکل نگاه کنیم، به نظرم مشکل از همون PSU کنسول هستش ( Power )
بهتره که یک پاور دیگه ای رو برروی کنسول تست کنی البته پاور فالکون باشه.
این احتمال رو میشه داد که قسمتی از پاور ضعیف شده و در اثر کار به صورت ناگهانی برق رو
قطع میکنه، دقیقا همین مشکل رو من برای یک پاور مانیتور داشتم که اخرش برقش رو از توی
پاور کیس تامین کردم.
+++++++
دلیل جواب ندادن سوال شما شلوغ بودن بیش از حد این تاپیک هستش که خواندن آن برام مشکل
هستش و احساس میکنم بیشتر دارم مطالب یک چت روم رو میخونم و تمامی نداره.
حق نگهدار