سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببین رفیق کلی بگم 360ی که 3 چراغ بشه دیگه نباید بهش امیدوار بود یه بار روشن میشه و 7 ساعت هم میشه بازی کرد و یه بار هم برا ابد دیگه روشن نمیشه
در مورد اینکه گفتی نتونستم اموزشو دانلود کنم مشکل اینجاست که شما عضو پریموم نیستید و باید برای استفاده از اموزش ها و دانل.د و... عضو پرمیوم سایت بشید;)

اون صدایی که گفتی از فن ها میاد ممکن هست به خاطر خاک گرفتن اونها باشه(مثل فن های cpu در کامپیوتر)

با تشکر از شما...
فناش خاک نداشت... درستش کردم با روشهای تعمیر 30 سال پیش...یکی زدم تو سرش آدم شد(البته واسه خودم نیست وگرنه از گل کوچیکتر بهش نمیگفتم)

بچه ها من به یه مشکل برخوردم میخواستم بدونم از دستگاه یا از دی وی دی رام
وقتی بازی توی دستگاه میزارم بعد از dvd را نمیشناسه و میگه open tray
بازم اینجوری مییشد ولی وقتی dvd های دیگه را میزاشتم می خوند
ولی از دیشب دیگه هیچ چیزی را نمی خونه

بچه ها من به یه مشکل برخوردم میخواستم بدونم از دستگاه یا از دی وی دی رام
وقتی بازی توی دستگاه میزارم بعد از dvd را نمیشناسه و میگه open tray
بازم اینجوری مییشد ولی وقتی dvd های دیگه را میزاشتم می خوند
ولی از دیشب دیگه هیچ چیزی را نمی خونه

شاید لنز درایوت ضعیف شده باشه.
بهتره ببری یه جایی مثل NextGen نشون بدی.

من یه آرکید دارم که چند ماهه خریدم ولی وقتی تو اون بازیهای قدیمی مثل graw2 و یا اسپلینتر سل4 رو میزارم نمیارتشون. فقط یه آرم 360 بزرگ میاره. مشکل ازچی میتونه باشه؟!همون بازیها رو دادم دوستم اجرا کرد.:confused:

P { MARGIN: 0px } UL { MARGIN-TOP: 5px; MARGIN-BOTTOM: 5px } OL { MARGIN-TOP: 5px; MARGIN-BOTTOM: 5px } با سلام

من کنسولم رو بعد از سه چراغ خودم تعمیر کردم ولی وقتی روشن میکنم
باز سه جراغ میده ولی با این فرق که برق توش جریان پیدا نمی کنه مشکل من از جیه؟
اگه از پاوره از کجا میتونم پیدا کنم؟
لطفا کامل جوابم رو بده

من یه آرکید دارم که چند ماهه خریدم ولی وقتی تو اون بازیهای قدیمی مثل graw2 و یا اسپلینتر سل4 رو میزارم نمیارتشون. فقط یه آرم 360 بزرگ میاره. مشکل ازچی میتونه باشه؟!همون بازیها رو دادم دوستم اجرا کرد.:confused:
مشکلی نیست اتفاقا خوبه. حالا چرا؟؟

چون کنسول قبلی شما درایوش فریمور iXtreme نداشته و همچنین بازی هاتونم استلث نداشته که ایرادی نمی گرفته و اجرا می شده.

اما کنسول جدیدتون iXtreme داره و این فریمور از اجرا شدن بازی هایی که فاقد Stealth patch می باشند جلوگیری میکنه.;)

سلام

لطفا کامل جوابم رو بدید

سلام

لطفا کامل جوابم رو بدید
اگر به محض این که روشن میکنی زود سه چراغ میده:
به احتمال زیاد موقع تعمیر برد اسیب دیده و بعضی اتصالات قطع شده یا برد تاب برداشته.البته امکان داره چیزی باعث اتصال شده باشه مثلا واشر فلزی Xclamp با قاب فلزی اون چک کن

مشکلی نیست اتفاقا خوبه. حالا چرا؟؟

چون کنسول قبلی شما درایوش فریمور iXtreme نداشته و همچنین بازی هاتونم استلث نداشته که ایرادی نمی گرفته و اجرا می شده.

اما کنسول جدیدتون iXtreme داره و این فریمور از اجرا شدن بازی هایی که فاقد Stealth patch می باشند جلوگیری میکنه.;)

:biggrin1: ایول دستت درد نکنه. این موضوع رو نمیدونستم. پس مال دوستم نداشت که اجرا کرد.بازم ممنون:love:.

آقا اصلا این 3 تا چراغ 360 کجاست که این همه ما میشنویم 3 چراغ میشه 3 چراغ میشه :cheesygri
:eek:
یعنی نمی دونید کجاست؟!!!!:eek::laughing:
اون چهار چراغ سبز که بعضی موقع ها می چرخه یه دفعه می شه سه چراغ قرمز!:biggrin1:

یعنی نمی دونید کجاست؟!!!!:eek::laughing:
اون چهار چراغ سبز که بعضی موقع ها می چرخه یه دفعه می شه سه چراغ قرمز!:biggrin1:

:laughing:اااا عجب خوب من تازه خریدم فقط همون چراغ دسته رو دیدم :cheesygri ولی فکر نمیکردم رنگش عوض شه :p اشالله که هیچوقت رنگ دیگه ای نبینم ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or