سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من یک مشکل برای کنسولم پیش امده ان هم این که هر 15 یا 20 دقیقهای که باهش کار میکنم خود به خود خاموش میشه کنسولم حتی ادپتور هم خاموش یعنی همان چراغ نارجی دیگه تو کار نیست مجبورم کنسولم از برق در بیارم و دوباره بزنم تو برق تا ادپتور م (همان چراغ نارجی شکل ) روشن بشه به نظر شما مشکل از کجاست؟ حتی یک بار 3تا چراغ قرمز داد مادریورد هم فالکون هست و فقط 2یا 3 روز یک از کنسولم استفاده میکنم ان هم فقطروزی3 ساعت ازیش استفاده میکنم به نظر شما مشکل از کجاست؟
یکی نیست جواب ما را بده

سلام
یه مدتی هست که از پاور 360م(همون آجره!) یه چیزی تو مایه های صدای اره برقی و مگس و زنبور ! یه صدایی مثل ویززززززززززززززززززززززز زززززززززززززز میاد!بعد چند بار که بزنم تو سرش صداش قطع میشه
مشکل از چیه؟

"احتمالا از فن داخل ترانس(به قول شما پاور) هستش"

به نظر شما چرا این صدا رو میده؟
باید چکارش کنم؟
باید بازش کنم؟
اگه آره با چه نوع پیچ گوشتی؟

بله احتمالاً باید از همون fan PSU باشه
دلیلش هم گرد خاک زیاد هستش که به قسمت سیم پیچ و قسمت اهن ربایی اون راه پیدا کرده
و باعث شده که گیرس ش خوب بشه و اصطکاک بوجود بیاد و به مرور از عمر فن و سرعت ش کم کنه

وقی توی سر اون میزنید تکنوی میخوره و از گرفتگی که براش بوجود امده رها میشه.
اگر هم بزاری خودش کار کنه کم کم کمتر میشه.

باز کردن PSUک کنسول کار زیاد سختی نیست، نیاز به یک پیچ گوشتی چهار سو معمولی
و یک چاقو دارید و کمی زور بازو.

به این چند تصویر در لینک زیر دقت کن
http://zkaerfdom.hostwq.net/_menue/PSU.php

capitan milan
سلام
من یک مشکل برای کنسولم پیش امده ان هم این که هر 15 یا 20 دقیقهای که باهش کار میکنم خود به خود خاموش میشه کنسولم حتی ادپتور هم خاموش یعنی همان چراغ نارجی دیگه تو کار نیست مجبورم کنسولم از برق در بیارم و دوباره بزنم تو برق تا ادپتور م (همان چراغ نارجی شکل ) روشن بشه به نظر شما مشکل از کجاست؟ حتی یک بار 3تا چراغ قرمز داد مادریورد هم فالکون هست و فقط 2یا 3 روز یک از کنسولم استفاده میکنم ان هم فقطروزی3 ساعت ازیش استفاده میکنم به نظر شما مشکل از کجاست؟

اگر نخوایم زیاد حاد به این مشکل نگاه کنیم، به نظرم مشکل از همون PSU کنسول هستش ( Power )
بهتره که یک پاور دیگه ای رو برروی کنسول تست کنی البته پاور فالکون باشه.

این احتمال رو میشه داد که قسمتی از پاور ضعیف شده و در اثر کار به صورت ناگهانی برق رو
قطع میکنه، دقیقا همین مشکل رو من برای یک پاور مانیتور داشتم که اخرش برقش رو از توی
پاور کیس تامین کردم.

+++++++
دلیل جواب ندادن سوال شما شلوغ بودن بیش از حد این تاپیک هستش که خواندن آن برام مشکل
هستش و احساس میکنم بیشتر دارم مطالب یک چت روم رو میخونم و تمامی نداره.

حق نگهدار

سلام آقا خلیل خسته نباشید
طبق این چیزی که شما گفتید من یه لحظه شک کردم چون برای یکی از رفیقام که کنسولش فالکون بود پاور لانچ خریدم و بهش دادم( چون پاوره رفیقم 110 بود)حالا میگم اشکالی که نداره؟

سلام آقا خلیل خسته نباشید
طبق این چیزی که شما گفتید من یه لحظه شک کردم چون برای یکی از رفیقام که کنسولش فالکون بود پاور لانچ خریدم و بهش دادم( چون پاوره رفیقم 110 بود)حالا میگم اشکالی که نداره؟

نه فکر نکنم مشکلی پیش باید، پاور های برد های لانچ مقدار ولتاژشون با پاور های لانچ یکی هستش
فقط میزان امپر و یا وات هستش که با هم متفاوت هستش.

که پاور های کنسول های لانچ مقدارشون بیشتر هستش 16امپر و 203 وات (اگر درست یادم باشه.)
و کنسول فالکون هر چه قدر که لازم داشته باشه ازش استفاده میکنه که 14 امپر 175 وات (اگر درست یادم باشه.)

البته من زیاد از الکترونیک و برق سر رشته ای ندارم ولی فکر کنم باید همین طور باشه که گفتم

اگر نیست دوستان بگید لطفاً

اصلا مگه دسته خود به خود خاموش میشه؟؟؟؟!!!!!!
ماله من که اینطوری نی مگر اینکه باتری دسته ها ضعیف باشه تا خاموش بشه
دسته اگه بعد از 20 دقیقه که بدون استفاده بمونه و هیچ دکمه زده نشه خود به خود خامش میشه.این فقط توی دسته های وایرلسه.

اها پس این طوریه رفیق
ولی هحالا کیه که 20 دقه دسترو روشن بزاره؟؟:confused:
خب این امکان برای این بوجود آمده که باطری کنسول حفظ بشه.وقتی شما توی لابی cod4 می رید دسته را خاموش می کنید؟

خیلی جاهای دیگه هم همینطوره...!
از کجا باید به فهمیم پاور کنسول به صورت نرمال کار می کنه؟ ایا راهی برای تست پاور کنسول هست که بفهمیم درست کار می کنه یانه؟
کار ساده ای هست. اگر پاور بیش از حد معمول گرم بشه یعنی یک مشکلی داره...!

بچه ها من بعد از نصب NXE یه مشکل پیدا کردم!
وقتی دستگاه رو خاموش می کنم ، کنسول خاموش نمیشه! یعنی تصویر قطع میشه ، چراغ پاور کنسول و دسته هم خاموش میشن ، اما کنسول هنوز روشنه و صدای دستگاه هم هیچ فرقی با حالتی که روشن بود نداره! حتی چراغ PSU هم سبز می مونه!

باید یه بار دیگه دکمه پاور رو دستگاه رو فشار بدم تا دستگاه خاموش بشه و PSU هم به حالت Stand By ( با Indicator نارجی رنگ ) در بیاد...

این فقط مشکل منه یا بقیه هم این مشکل رو دارن؟!

پک کنسول : Halo 3 Special Edition
بورد کنسول : Zephyr

وقتی دستگاه رو خاموش می کنم ، کنسول خاموش نمیشه! یعنی تصویر قطع میشه ، چراغ پاور کنسول و دسته هم خاموش میشن ، اما کنسول هنوز روشنه و صدای دستگاه هم هیچ فرقی با حالتی که روشن بود نداره! حتی چراغ PSU هم سبز می مونه!

باید یه بار دیگه دکمه پاور رو دستگاه رو فشار بدم تا دستگاه خاموش بشه و PSU هم به حالت Stand By ( با Indicator نارجی رنگ ) در بیاد...

فرزاد کلا سیستم NXE این کار را می کنه. یعنی بعد از خاموش کردن کنسول صدا داره ولی برای من بعد از 2 3 ثانیه خاموش می شه. این بار ولش کن بذار خودش خاموش بشه.مثل اینکه یک چک مختصر می کنه...

غالبا این طوری بوده...!

آخرین ویرایش:

شما برو توی console setting بعد هم برو تو shutdown بعد هم توی active downloads بعد هم گزینه ی disable رو فعال کن مشکلت حل میشه;)
پ ن:اون گزینه برای اینه که مثلا داری یه چیزی از لایو که حجمش بالاس میگیری و میخوای کنسول رو طولانی مدت روشن بذاری وقتی کنسول رو خاموش میکنی این گزینه فعال باشه چک میکنه اگه دانلود داشته باشین روشن میمونه تا دانلود تموم شه (البته فقط قسمت انلاینش و فن هاش) وقتی هم که شما دانلود ندارید اول به اندازهی 4تا 5 ثانیه چک میکنه تا مطمعن شه که دانلود ندارین و بعد خاموش میشه ) تو کیبورد من همزهی عین رو پیدا نکردم مطمعن رو اینجوری نوشتم :))

شما برو توی console setting بعد هم برو تو shutdown بعد هم توی active downloads بعد هم گزینه ی disable رو فعال کن مشکلت حل میشه;)
پ ن:اون گزینه برای اینه که مثلا داری یه چیزی از لایو که حجمش بالاس میگیری و میخوای کنسول رو طولانی مدت روشن بذاری وقتی کنسول رو خاموش میکنی این گزینه فعال باشه چک میکنه اگه دانلود داشته باشین روشن میمونه تا دانلود تموم شه (البته فقط قسمت انلاینش و فن هاش) وقتی هم که شما دانلود ندارید اول به اندازهی 4تا 5 ثانیه چک میکنه تا مطمعن شه که دانلود ندارین و بعد خاموش میشه ) تو کیبورد من همزهی عین رو پیدا نکردم مطمعن رو اینجوری نوشتم :))

خب اگر اینطوری باشه عزیز طرف خودش می دونه که چیزی دانلود کرده یا خیر...!

دانلود از آسمان که نمی یاد که ، خودش حواسش هست;)

ببینید ایشون میگن که وقتی دستگاه رو خاموش میکنن هیچ تغییری تو صدای دستگاه اتفاق نمی افته در حالی که این چیزی که شما گفتید بعد از خاموش کردن زمانی که داری دانلود میکنی دستگاه خاموش میشه ولی فقط led وسطی دستگاه بفاصله ی 5 10 ثانیه خاموش روشن میشه.فنم کار میکنه اما سرعتش کمه یعنی صداش کمه.;)

شما برو توی console setting بعد هم برو تو shutdown بعد هم توی active downloads بعد هم گزینه ی disable رو فعال کن مشکلت حل میشه
پ ن:اون گزینه برای اینه که مثلا داری یه چیزی از لایو که حجمش بالاس میگیری و میخوای کنسول رو طولانی مدت روشن بذاری وقتی کنسول رو خاموش میکنی این گزینه فعال باشه چک میکنه اگه دانلود داشته باشین روشن میمونه تا دانلود تموم شه (البته فقط قسمت انلاینش و فن هاش) وقتی هم که شما دانلود ندارید اول به اندازهی 4تا 5 ثانیه چک میکنه تا مطمعن شه که دانلود ندارین و بعد خاموش میشه )

ببین اول باید Online باشم تا بعد برسیم به Background Download . حتی مواقعی که اصلا وارد هیچ Profileـی هم نشدم این وضعیت وجود داره....

همونطوری که امیر گفت باید 5-10 ثانیه صبر کنم تا کنسول خاموش بشه! گویا NXE برای پیش گیری از بعضی مشکلات قبل از خاموش شدن دستگاه ، یک سری از برنامه های رو می بنده یا همون طور که امیر گفت یه سری چک انجام میده تا کنسول Stable باشه و این تاخیر در خاموش شدن بخاطر این امر هست.

دقیقا مثل وقتی که شما PC رو Shutdown می کنید!

فکر کنم باید به دید مثبت به این مسئله نگاه کرد....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or