سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
يعني بدون فن بازي كنم ؟ مشكلي پيش نمياد ؟

رفیق من خودم تا حالا شده 4 5 ساعت یسره بدون هیچ فنی بلزی کردم و مشکلی هم پیش نیامده
البته الان چون زمستونه دمای داخل خونه زیاد نیشت خیلی نترس(البته خونه ی ما که اینطوریه)

مشکل فریز در فیفا 09

سلام دوستان
من کنسولمو تازه خریدم ولی نمیدونم چرا با فیفا 09 مشکل داره اولش یه دیسک تی گیت گرفتم و بعد از دو دست بازی کردن ارور داد که دیسکو تمیز کن بد بزار تو دستگاه !!
خواستم رو هاردم بریزم و سطش ارور داد که نمیتونه دیسکو بخونه ! با یه تی گیت دیگه امتحان کردم همین ارورو داد رفتم دیسکو پس دادم به فروشنده جاش یه ور باتیم گرفتم اونو ریخت رو هارد و راحت بازی کردم و لی 2 روز پیش وسط بازی کردن یهو تصویر فریز کرد ! یه 20 دقیقه بهش استراحت دادم بدش دوباره وسط بازی فریز کرد.
امروز 2 ساعت بازی کردم مشکلی نداشت.نمیدونید مشکلش از کجاست ؟ اگه دوباره فریز کنه من چیکار باید بکنم ؟
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید.

سلام دوستان
من کنسولمو تازه خریدم ولی نمیدونم چرا با فیفا 09 مشکل داره اولش یه دیسک تی گیت گرفتم و بعد از دو دست بازی کردن ارور داد که دیسکو تمیز کن بد بزار تو دستگاه !!
خواستم رو هاردم بریزم و سطش ارور داد که نمیتونه دیسکو بخونه ! با یه تی گیت دیگه امتحان کردم همین ارورو داد رفتم دیسکو پس دادم به فروشنده جاش یه ور باتیم گرفتم اونو ریخت رو هارد و راحت بازی کردم و لی 2 روز پیش وسط بازی کردن یهو تصویر فریز کرد ! یه 20 دقیقه بهش استراحت دادم بدش دوباره وسط بازی فریز کرد.
امروز 2 ساعت بازی کردم مشکلی نداشت.نمیدونید مشکلش از کجاست ؟ اگه دوباره فریز کنه من چیکار باید بکنم ؟
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید.
کلا فیفا و ea با داشبورد جدید مشکل دارند. برای همه این مشکلات پیش می یاد. درباره اینکه نصب نمی شه مشکل از دیسک بوده و برای نصب دیسک باید خیلی تمیز باشه...!

من همین الان دوباره دستگاهم فریز کرد این بار با بازی MK vs DC !
من نهایتا روزی 7 8 ساعت با کنسول بازی کنم هر 2 3 ساعت یک بار هم یه 1 ساعتی بهش استراحت میدم این بازیو روی هارد نصب نکردم .
چرا دستگاه من این مشکلو داره به نظرتون این فریزها باسه کنسول مشکل ایجاد نمیکنه ؟:((

سلام
من یک مشکل برای کنسولم پیش امده ان هم این که هر 15 یا 20 دقیقهای که باهش کار میکنم خود به خود خاموش میشه کنسولم حتی ادپتور هم خاموش یعنی همان چراغ نارجی دیگه تو کار نیست مجبورم کنسولم از برق در بیارم و دوباره بزنم تو برق تا ادپتور م (همان چراغ نارجی شکل ) روشن بشه به نظر شما مشکل از کجاست؟ حتی یک بار 3تا چراغ قرمز داد مادریورد هم فالکون هست و فقط 2یا 3 روز یک از کنسولم استفاده میکنم ان هم فقطروزی3 ساعت ازیش استفاده میکنم به نظر شما مشکل از کجاست؟

کمک من 360 نمیتونم قابشو وا کنم . هارد رو در میارم بعد قاب جلو رو در میارم بعد پلاستیک خاکستری رنگ بالا و پایین رو در میارم میرسم به قاب سفید رو کنسول نمیتونم خارهای پشت رو از هم جدا کنم چه کار کنم ؟؟؟؟

کمک من 360 نمیتونم قابشو وا کنم . هارد رو در میارم بعد قاب جلو رو در میارم بعد پلاستیک خاکستری رنگ بالا و پایین رو در میارم میرسم به قاب سفید رو کنسول نمیتونم خارهای پشت رو از هم جدا کنم چه کار کنم ؟؟؟؟
ببین شما یک پیچ گوشتی کوچیک بردار دونه دونه بنداز توی اون خارها.
یعنی پیچ گوشتی رو وقتی انداختی توی یکی از اون حفره ها و فشار دادی و یک تقی کرد یک مقدار از طرف بالای کنسول(اونجایی که توری بوده)کنسول رو به طرف مخالف همدیگه بکش تا دوباره اون خار برنگرده سر جاش به همین ترتیب خارهای بعدی رو جدا کن.
بهتر هم هستش که از اون قسمتی که کابل VGA یا کامپوننت رو میزنی شروع کنی چون اون جا 2 تا خار بیشتر نداره و پیش رفتن راحت تره.

آخه برا من همینجوری روشن میمونه .البته نه وقتی که دستگاه رو خاموش میکنم.اما وقتی دسته رو همینجوری روشن میکنم دیگه خاموش نمیشه.

آخرین ویرایش:
کلا فیفا و ea با داشبورد جدید مشکل دارند. برای همه این مشکلات پیش می یاد. درباره اینکه نصب نمی شه مشکل از دیسک بوده و برای نصب دیسک باید خیلی تمیز باشه...!

مال من نه فريز ميكنه راحت هم رو اون داشبورد ناقص نكست جن نصب شد تا حالا هم هست .

دوستان من یک سوال دارم حالا فکر نکنم ربطی به اینجا داشته باشه!
میشه کاری کرد که دسته وایرلس کنسول بعد از مدتی خاموش نشه؟

خاموش بشه یا نشه؟
آخه برا من همینجوری روشن میمونه که خودش.البته نه وقتی که دستگاه رو خاموش میکنم.اما وقتی دسته رو همینجوری روشن میکنم دیگه خاموش نمیشه.

اصلا مگه دسته خود به خود خاموش میشه؟؟؟؟!!!!!!
ماله من که اینطوری نی مگر اینکه باتری دسته ها ضعیف باشه تا خاموش بشه

سلام
یه مدتی هست که از پاور 360م(همون آجره!) یه چیزی تو مایه های صدای اره برقی و مگس و زنبور ! یه صدایی مثل ویززززززززززززززززززززززز زززززززززززززز میاد!بعد چند بار که بزنم تو سرش صداش قطع میشه
مشکل از چیه؟

"احتمالا از فن داخل ترانس(به قول شما پاور) هستش"

به نظر شما چرا این صدا رو میده؟
باید چکارش کنم؟
باید بازش کنم؟
اگه آره با چه نوع پیچ گوشتی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or