Fu11 GAME
کاربر سایت
يعني بدون فن بازي كنم ؟ مشكلي پيش نمياد ؟
رفیق من خودم تا حالا شده 4 5 ساعت یسره بدون هیچ فنی بلزی کردم و مشکلی هم پیش نیامده
البته الان چون زمستونه دمای داخل خونه زیاد نیشت خیلی نترس(البته خونه ی ما که اینطوریه)
يعني بدون فن بازي كنم ؟ مشكلي پيش نمياد ؟
خواهش میکنم.خیلی ممنون از راهنماییت خیلی آقایی
راستی پیچ گوشتی ستاره ای سایز 8و 10 بگیرم؟
کلا فیفا و ea با داشبورد جدید مشکل دارند. برای همه این مشکلات پیش می یاد. درباره اینکه نصب نمی شه مشکل از دیسک بوده و برای نصب دیسک باید خیلی تمیز باشه...!سلام دوستان
من کنسولمو تازه خریدم ولی نمیدونم چرا با فیفا 09 مشکل داره اولش یه دیسک تی گیت گرفتم و بعد از دو دست بازی کردن ارور داد که دیسکو تمیز کن بد بزار تو دستگاه !!
خواستم رو هاردم بریزم و سطش ارور داد که نمیتونه دیسکو بخونه ! با یه تی گیت دیگه امتحان کردم همین ارورو داد رفتم دیسکو پس دادم به فروشنده جاش یه ور باتیم گرفتم اونو ریخت رو هارد و راحت بازی کردم و لی 2 روز پیش وسط بازی کردن یهو تصویر فریز کرد ! یه 20 دقیقه بهش استراحت دادم بدش دوباره وسط بازی فریز کرد.
امروز 2 ساعت بازی کردم مشکلی نداشت.نمیدونید مشکلش از کجاست ؟ اگه دوباره فریز کنه من چیکار باید بکنم ؟
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید.
در مورد نصب بازی آره ولی در مورد فیریز کردن من فیفا ارجینال داشتم تازه هم خریده بودم ولی این فیفا زیادی سنگینه...!:biggrin1:دوست عزیز مشکل شما از دیسکه با یک دیسکه دیگه امتحان کن![]()
ببین شما یک پیچ گوشتی کوچیک بردار دونه دونه بنداز توی اون خارها.کمک من 360 نمیتونم قابشو وا کنم . هارد رو در میارم بعد قاب جلو رو در میارم بعد پلاستیک خاکستری رنگ بالا و پایین رو در میارم میرسم به قاب سفید رو کنسول نمیتونم خارهای پشت رو از هم جدا کنم چه کار کنم ؟؟؟؟
خاموش بشه یا نشه؟__________________________
دوستان من یک سوال دارم حالا فکر نکنم ربطی به اینجا داشته باشه!
میشه کاری کرد که دسته وایرلس کنسول بعد از مدتی خاموش نشه؟
کلا فیفا و ea با داشبورد جدید مشکل دارند. برای همه این مشکلات پیش می یاد. درباره اینکه نصب نمی شه مشکل از دیسک بوده و برای نصب دیسک باید خیلی تمیز باشه...!
دوستان من یک سوال دارم حالا فکر نکنم ربطی به اینجا داشته باشه!
میشه کاری کرد که دسته وایرلس کنسول بعد از مدتی خاموش نشه؟
خاموش بشه یا نشه؟
آخه برا من همینجوری روشن میمونه که خودش.البته نه وقتی که دستگاه رو خاموش میکنم.اما وقتی دسته رو همینجوری روشن میکنم دیگه خاموش نمیشه.
خوب منم همینو گفتم دیگه.اصلا مگه دسته خود به خود خاموش میشه؟؟؟؟!!!!!!
ماله من که اینطوری نی مگر اینکه باتری دسته ها ضعیف باشه تا خاموش بشه