سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کنسول من هم قبلا تو یه بار تموم کردن بازی مثلا ، یه بار هنگ میکرد !
این چن روزه gow 2 بازی میکردم ( یعنی تا امروز عصر :biggrin1: ) حدودو 70 درصد از بازی رو که رفته بودم هیچ هنگی اتفاق نیفتاد ولی از اون به بعد تا بازی رو تموم کنم حدود 6 بار کنسول هنگ کرد ! :confused:
بازی که تموم شد کنسول رو خاموش نکردم و دوباره برگشتم اون قسمتهایی که بازی کرده بودم و هنگ نشده بود رو بازی کردم ، ولی هنگ نشد ! نظره شما چیه ؟ ( میتونه دیسک خراب باشه ؟ )
راستی اولای gow 2 رو شروع کرده بودم یه دوبار کنسول دو چراغ داد و از بازی خارج شد .( کنسول خاوش شد ! )
و یه بار هم کنسول 1 چراغ داد ! ( ارورو e 74 ) من هم کابل av رو عوض کردم درست شد ! ( دوباره اومدم کابل قبلی رو زدم یه بار کار کرد ، بار دوم دوباره 1 چراغ داد . من هم کابل جدید رو دوباره انداختم ! و درست شد ! )
نظرتون چیه ؟ مشکل از gpu یا ram ها نیست ؟
( تمام روشهای کولینگ رو هم روی کنسول انجام دادم )
احتمال داره دیسک های شما مشکل داشته باشه و یا کلا GOW2 یکم بیش از حد سنگینه!
در مورد 2 چراغ و... یکم مشکوک می زنه.می تونی نکست جن ببری یک چکی برات بکنه!چون اینجا به صورت مجازی است و ما نمی تونیم خود کنسول را ببینیم!

مشکلش با gta حتی با هارد هم وجود داره
صدای درایو !
وقتی با این آپدیت جدید شما بازی را روی درایو بریزید دیگه دیسک مثل شماره رمز عمل می کنه و اصلا کنسول با دیسک کاری نداره که بخواهد صدا داشته باشه و صدای کمی هم که هست برای فعالیت های داخلی کنسول هست!

وقتی با این آپدیت جدید شما بازی را روی درایو بریزید دیگه دیسک مثل شماره رمز عمل می کنه و اصلا کنسول با دیسک کاری نداره که بخواهد صدا داشته باشه و صدای کمی هم که هست برای فعالیت های داخلی کنسول هست!

من یکی از رفیقام در 360 و حتی در درایو رو هم باز کرده بود و وقتی یه بازیو از رو هارد اجرا کردیم دیسک نمیچرخید ولی چرا نمیدونم چی شد که یه بار چرخید:confused:!!!!!!

آقا سلام میدونم به اینجا ربطی نداره ولی نمیشه یه کاری کرد که نیازی به بازی توی دستگاه نباشه مثلا یه ایمیج ازش با الکحول بگیریم در حد 5 مگ مثل کامپیوتر که من واسه فیفا 06 یا بازی های دیگه که cd میخواست این کارو میکردم اینجا هم بکنیم بعد بریزیم روی dvd بزاریم تو دستگاه کار کنه. :confused:خیلی مبتدیانه بود نه البته سوال شاید ولی...........

آقا سلام میدونم به اینجا ربطی نداره ولی نمیشه یه کاری کرد که نیازی به بازی توی دستگاه نباشه مثلا یه ایمیج ازش با الکحول بگیریم در حد 5 مگ مثل کامپیوتر که من واسه فیفا 06 یا بازی های دیگه که cd میخواست این کارو میکردم اینجا هم بکنیم بعد بریزیم روی dvd بزاریم تو دستگاه کار کنه. :confused:خیلی مبتدیانه بود نه البته سوال شاید ولی...........

مگه کامپیوتره که ایمج بگیری:):)
نه داداش این فکرا قبلا هم به سر ما زد ولی فعلا عملی نیست

سلام دوستان من یه سوال دارم اینه که ایا داشبورد جدید که ازمایشیش اومده بود مشکلی داشت چون من کاملش رو نریختم . تا حالا 2 3 بار هنگ کرده تو 1ماه و نیم دستگاهم 2008 هست فالکون . درایوشو با دستگاه قبلیم عوض کردم .لطفا همه دوستان کمک کنند .:)

مایکروسافت برای اینکه با یک بازی ده نفر بازی نکنند( مانند PC ) در آپدیت جدید سیستمی را درست کرد که دیسک همانند پسوورد عمل می کنه و اگر دیسک نباشد نصب شما فقط یک سری اطلاعات بی ارزش می باشد!
لطفا تاپیک را دوستان منحرف نکنند و به بحث ها شخصی نپردازند!

لطفا تاپیک را دوستان منحرف نکنند و به بحث ها شخصی نپردازند!
امير سوال ايشون اصلا هم خصوصي نبود و من هم خيلي دوست دارم يكي به طور علمي جواب بده و تا من هم بدونم.

امير سوال ايشون اصلا هم خصوصي نبود و من هم خيلي دوست دارم يكي به طور علمي جواب بده و تا من هم بدونم.
ه ه ه رو آب بخندی کی از تو پرسید :evil:
مگه کامپیوتره که ایمج بگیری:):)
اون سوال را نمی گم فیلسووف.جنگ دوستان را گفتم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
ببینید من میدونم که ماکروسافت برا چی این کارو کرده همون طوری که میدونم برا چی drive liton کپی خورش سخته اما منظورم این بود که کسی تا حالا راهه حلی واسه گول زدنه 360 در این مورد داره یا نه.
( منم یه مثال زدم گفتم تو کامپیوتر ابن کارو میکردیم منظورم این نبود که از تو 360 هم مثله کامپیوتر ایمیج بگیریم.این بود که گفتم شاید بشه از تو کامپیوتر ایمیج بگیریم بریزیم رو dvd و بعد بزاریم تو دستگاه )
i hopeful for you to understand it
در ضمن :قانون شماره 6) لطفا در هنگام جواب دادن به سؤالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سؤال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل عمومی است و کسانی هستند که سؤال هایشان بسیار ابتدایی می ‌باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سؤال خود دلسرد شود جدا خودداری فرمایید. قابله توجه:full game

آخرین ویرایش:
ببینید من میدونم که ماکروسافت برا چی این کارو کرده همون طوری که میدونم برا چی drive liton کپی خورش سخته اما منظورم این بود که کسی تا حالا راهه حلی واسه گول زدنه 360 در این مورد داره یا نه.
( منم یه مثال زدم گفتم تو کامپیوتر ابن کارو میکردیم منظورم این نبود که از تو 360 هم مثله کامپیوتر ایمیج بگیریم.این بود که گفتم شاید بشه از تو کامپیوتر ایمیج بگیریم بریزیم رو dvd و بعد بزاریم تو دستگاه )
i hopeful for you to understand it
در ضمن :قانون شماره 6) لطفا در هنگام جواب دادن به سؤالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سؤال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل عمومی است و کسانی هستند که سؤال هایشان بسیار ابتدایی می ‌باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سؤال خود دلسرد شود جدا خودداری فرمایید. قابله توجه:full game
بازهم می گم لطفا از بحث با یکدیگر خودداری کنید!;)

در مورد طرح شما مایکروسافت بزرگ تر از این حرفاست که بخواد راه حل دست کاربرش بده!
اون ها قبل از شما به فکر این راه ها بوده اند و در آن سو در استرالیا و... هکرهای بزرگی سعی در انجام این فعالیت ها دارند!
این ضمینه برای MIC بسیار مهمه چون در این صورت کلا 4 تا بازی cod waw لازمه تا کل ایران در عرض 10 روز این بازی را مجانی داشته باشند!

ببین این سوالهایی که شما میپرسی تو تایپیک داشبورد جدید قبلا پرسیده شده
پس شما اگه سوالی در مورد داشبورد داری بهتره بری تو اون قسمت چون بهتر جواب میگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or