سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

من یک یا بهتره بگم دوتا 360دارم که یکیشون رو بی خیال ولی این یکیم
سه چراغ زد بعد دادم تعمیر حالا یه چراغ میده که مال چیپ گرافیکش دیگه نتونستن برش گردونن راهی هست که خودم بتونم درستش کنم
اگه درست شه و بحث کولینگ رو خوب رعایت کنم چقدرواسم کار میکنه تصلا ارزششو داره

اگه آره من چطور خودم این کارو کنم آموزش های تو سایتم کامل هست ولی پراکنده و زیاد

ممنون میشم یکی کامل راهنمایی کنه

منم یه سوال دارم !
من درایو کنسول قبلیم هیتاچی بود ! (مدل دقیقشو الن نمیدونم !) و واسه تعویض درایو با لایت ان استفاده کردمش !
ولی این مادر بوردم سالمه ! الان بخوام یه درایو بزارم روش همونقدر (تعوضی لایت ان با درایو دیگه) باید هزینه کنم ؟

راهی نداره که هزینه فقط مال درایو باشه ؟(باید دیقا همون مدل باشه ؟)

اگر شما بک اپ درایو قبلی رو داشته باشی میشه وگرنه.......:((:((:((

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

من یک یا بهتره بگم دوتا 360دارم که یکیشون رو بی خیال ولی این یکیم
سه چراغ زد بعد دادم تعمیر حالا یه چراغ میده که مال چیپ گرافیکش دیگه نتونستن برش گردونن راهی هست که خودم بتونم درستش کنم
اگه درست شه و بحث کولینگ رو خوب رعایت کنم چقدرواسم کار میکنه تصلا ارزششو داره

اگه آره من چطور خودم این کارو کنم آموزش های تو سایتم کامل هست ولی پراکنده و زیاد

ممنون میشم یکی کامل راهنمایی کنه

ماله منم گهگاهی یه چراغ میده
ببینم حالا مطمئنی که از چیپ گرافیکشه؟؟
به نظر من خودت بری تایپیکارو بخونی بهتر میفهمی

سلام . من ایکس باکسم 3 چراغ شده . به نظزتون بدم نکس جن یا وست گیم ؟ با وست گیم هماهنگ کزدم . لطف کنید هر کی شماره نکس جن رو داره بنویسه . خیلی ضروریه !

سلام . من ایکس باکسم 3 چراغ شده . به نظزتون بدم نکس جن یا وست گیم ؟ با وست گیم هماهنگ کزدم . لطف کنید هر کی شماره نکس جن رو داره بنویسه . خیلی ضروریه !

نکست جن فکر می کنم تجربه کاری بهتری داشته باشه.شماره و آدرسشون توی NextGen.IR هست.

سلام دوستان
من 360 رو 12 ولتیده بودم و یه آداپتور 4 آمپر در حد تیم ملی براش گزاشتنه بودم...
همیشه هم باش بازی میکردم
من رنگش کردم یکمی ضخیمتر شد اونم بخاطر کیفیت گند رنگها بود که مجبور شدم چند بار رنگ بزنم....
امروز برادرم حدود یه ساعت داشت بازی میکرد که بوی سوختنی تو اتاق بلند شد...
صدام زد منم وحشت کردم گفتم نکنه 360 نابود شده دویدم و رفتم تو اتاق بوی گند سوختنی همه جا رو برداشته بود انگار که پیاز رو با پلاستیک و چوب و زغال و آشغال با هم آتیش زده باشن...360 رو بو کردم اونچنان بویی نمیداد گشتم دیدم بو از آداپتور بلند شده و بد جور داغ کرده ....آداپتوری که اصلا داغ نمیکرد چه جوری این بلا سرش اومد الله اعلم...آداپتور کار میکرد ولی من گفتم خطرناکه و طبق نظر شوری امنیت 360 به تعلیق در آمد...الان هم به دنبال علت صانحه هستم تا منجر به فوت نشود...

----->یه کیس نو میخردیم سنگینتر بودم:d

سلام دوستان
من 360 رو 12 ولتیده بودم و یه آداپتور 4 آمپر در حد تیم ملی براش گزاشتنه بودم...
همیشه هم باش بازی میکردم
من رنگش کردم یکمی ضخیمتر شد اونم بخاطر کیفیت گند رنگها بود که مجبور شدم چند بار رنگ بزنم....
امروز برادرم حدود یه ساعت داشت بازی میکرد که بوی سوختنی تو اتاق بلند شد...
صدام زد منم وحشت کردم گفتم نکنه 360 نابود شده دویدم و رفتم تو اتاق بوی گند سوختنی همه جا رو برداشته بود انگار که پیاز رو با پلاستیک و چوب و زغال و آشغال با هم آتیش زده باشن...360 رو بو کردم اونچنان بویی نمیداد گشتم دیدم بو از آداپتور بلند شده و بد جور داغ کرده ....آداپتوری که اصلا داغ نمیکرد چه جوری این بلا سرش اومد الله اعلم...آداپتور کار میکرد ولی من گفتم خطرناکه و طبق نظر شوری امنیت 360 به تعلیق در آمد...الان هم به دنبال علت صانحه هستم تا منجر به فوت نشود...

----->یه کیس نو میخردیم سنگینتر بودم:d

سلام همشهری جان
اخه چرا :biggrin1:

همون موقعه که میخواستی اداپتور بخری گفتم که چهار امپری اخه چرا
یک پاور ساده قدیمی دره پیت هم به کارت می یاد که قیمت چندانی هم نداره
و هم میتونی بیست سی تا فن بهش وصل کنی اخ هم نگه :biggrin1:

بعدش یک لحظه ادرنالین خون ام موقعه خوندن این پست بالا رفت :laughing:
ولی خدا رو شکر فرو کش کرد. :cool:

دلیل اش هم ممکنه به خاطر ذوب شدن روکش سیم پیچ باشه که این بو رو راه انداخته
بازش کن ببین توش چه خبره.

سلام همشهری جان
اخه چرا :biggrin1:

همون موقعه که میخواستی اداپتور بخری گفتم که چهار امپری اخه چرا
یک پاور ساده قدیمی دره پیت هم به کارت می یاد که قیمت چندانی هم نداره
و هم میتونی بیست سی تا فن بهش وصل کنی اخ هم نگه :biggrin1:

بعدش یک لحظه ادرنالین خون ام موقعه خوندن این پست بالا رفت :laughing:
ولی خدا رو شکر فرو کش کرد. :cool:

دلیل اش هم ممکنه به خاطر ذوب شدن روکش سیم پیچ باشه که این بو رو راه انداخته
بازش کن ببین توش چه خبره.
آداپتور رو باز کردم...روکش روی سیم پیچ ها ذوب شده بود و پلاستیک بالا و پایین هم یکمی آب شده بود...

من تو این موندم چرا اینقدر داغ کرده؟!!!!!!؟!!!؟:confused:

حالا من از آداپتور استفاده کنم یا خطریه؟
ممنون:cool:

آداپتور رو باز کردم...روکش روی سیم پیچ ها ذوب شده بود و پلاستیک بالا و پایین هم یکمی آب شده بود...

من تو این موندم چرا اینقدر داغ کرده؟!!!!!!؟!!!؟:confused:

حالا من از آداپتور استفاده کنم یا خطریه؟
ممنون:cool:

بیخالش شو بهتره.

چون ممکنه وضعیتش بیشتر خراب بشه و با این فن های حساس کنسول ممکنه کار دستت بده
فعلاً اگر دوست داری داخلیش کن تا بعد یک فکری براش کنی.

سلام!
راستش من زیاد تو این تاپیک نیومدم و نمیدونم کسی این مشکل رو تا حالا داشته یا نه تا ببینم چجوری راهنمایی شده به هر حال من مشکلی که دارم اینه که بعضی dvd ها(بازی نه فیلم منظورمه) که میزارم کنسول نمیتونه بخونه. تو 360 قبلیم هم همینجوری بود. مشکل به نظر شما از چیه؟

اقا 360 من سه چراغ شد با ارور 0102 بعد x-clamp کردم بعد از یک ساعت ارور 0020 میده حالا چه کارش کنم؟:( لطفا کمکم کنید.

این پیغام خطای 0020 یا 0022 یکی از مسخره ترین کد خطایی هستش که تا الان دیدم
خیلی ها رو دیدم که با X-Clamp مشکلون حل شده و خیلی ها هم مشکلشون باقی مانده
برای اون دسته دوم بیشترین توصیه ای که دیدم سشوار صنعتی هستش.

در غیر این صورت روش هایی همچون Reball میتونه راه گشا باشه.
راهنمایی درباره Reballing BGA

اقا من یکمی با پیچها ور رفتم روشن کردم دیدم دیگه سه چراغ نداد الان چند ساعتی هست که دارم باهاش بازی میکنم هنوز چیزیش نشده اقا خلیل یعنی مشکل از x-clamp بوده :confused:

خوب خدا رو شکر که شما فعلاً از دسته اول بودید.
ایشلا همین طور پیش بره و به دوسته دوم نرید. ( صدمه بیشتر در سطح BGA )

فقط تا میتونی روی Cooling دستی کنسول کار کن که وضعیت همین طور که هست تقریباً ثابت بمونه

سلام
من برام یک مشکلی پیش امده وقتی 2 ساعتی از کنسولم استفاده می کنم وان خاموش میکنم کنسولم صدا می دهد مثل یک چیزی که وقتی گرم هست دار خنک میشود من هنوز کنسولم 12 ولت نکردم واز فن استفاده میکنم و 4ماه هست که کنسولم خریدم

سلام دوستان مشکله من با 360 همچنان ادامه داره من وقتی 360 روشن میکنم بازیرو میزارم توش بعد از 30 دقیقه دیسکو عوض میکنم هنگ میکنه اگه دیسک یه ذره خش داشته باشه لنزمم تزه عوض کردم چه کار کنم ؟ مشکل از لنزه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or