سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
LOVELY-BOY-SAJJAD

یعنی چی دیسکو عوض میکنم هنگ میکنه؟؟؟دقیق سر نیم ساعت هنگ میکنه؟شاید از لنز نیست...

SOHEIL-BLACK

هر نوعش کار میده بهترینشون ARCTIC SILVER(نمیدونم درست نوشتم یا نه)هست ولی همین معمولی ها که خدمات کامپیوتری ها استفاده میکنن هم خوبه

خلیل جان به نظر شما خمیر سیلیکون روی gpu & Cpu رو عوض کنم اگه لازمه عوض کنم از چه نوعش استفاده کنم ممنون میشم راهنماییم کنی:cool:

میل خودت هستش اگر احساس میکنی که خمیر خودش فرسوده شده این کار رو انجام بده
در مورد مارک نمیتونم مارک دقیقی رو بگم که بتونید اون رو پیدا کنید.

ولی بهتره قبلش یک سری به این تاپیک بزنی و بحث هاش رو درباره خمیر سیلیکون بخونی
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=15276

دوستان 360 من اروز 0102 داد به نظر شما قابل تعمیر هست با توجه به اینکه که 6 ماه پیش 0020 داد و با X-clamp مشکلش حل شد;)

ببخشید پست شما رو اون موقعه ندیدم :eek:

بهترین کاری که میشه کرد شما برید و دوباره اون پیچ ها رو کمی سف تر کنید
و با اونها بازی کنید تا ببنید دوباره چراغ سبز میده یا نه.

سلام
من برام یک مشکلی پیش امده وقتی 2 ساعتی از کنسولم استفاده می کنم وان خاموش میکنم کنسولم صدا می دهد مثل یک چیزی که وقتی گرم هست دار خنک میشود من هنوز کنسولم 12 ولت نکردم واز فن استفاده میکنم و 4ماه هست که کنسولم خریدم

برای بار اول هستش که همچین چیزی رو میشنوم :confused:
تا الان بازش کردی ببنی مثلاً سینک اون تا چه حد گرم میشه و یا این صدا
دقیقاً از کدوم قسمت کیس در میاد .؟

ببخشید پست شما رو اون موقعه ندیدم :eek:

بهترین کاری که میشه کرد شما برید و دوباره اون پیچ ها رو کمی سف تر کنید
و با اونها بازی کنید تا ببنید دوباره چراغ سبز میده یا نه.
دستت درد نکنه به امید اینکه درست بشه:((

LOVELY-BOY-SAJJAD

یعنی چی دیسکو عوض میکنم هنگ میکنه؟؟؟دقیق سر نیم ساعت هنگ میکنه؟شاید از لنز نیست...

حدودا گفتم ولی مثلا اگه یه خش روی دیسک باشه هنگ میکنه بعضی از بازیهارو اولش اجرا میکنه ولی دیسکو عوض کنم یه بازی دیگه بذارم بعد از چند دقیقه دوباره همون بازیو بذارم هنگ میکنه{فکر نکنم فهمیده باشی ببخشید بد توضیح میدم ولی همین اتفاق می افته}

حدودا گفتم ولی مثلا اگه یه خش روی دیسک باشه هنگ میکنه بعضی از بازیهارو اولش اجرا میکنه ولی دیسکو عوض کنم یه بازی دیگه بذارم بعد از چند دقیقه دوباره همون بازیو بذارم هنگ میکنه{فکر نکنم فهمیده باشی ببخشید بد توضیح میدم ولی همین اتفاق می افته}[/quote]
اگه میشه یکی جوابه مارو بده ؟

با سلام
دوستان من یه 3-4 مماهی هست که کنسولم رو 12 ولته کردم حالا بعد از این مدت یه صدایی داره از فنها میاد که نشون میده دارن مشکل پیدا می کنن؟میتونم فنهاشو پیدا کنم؟قیمتشون چنده؟

با سلام.یه سوال دارم:
360 من وقتی داشت 3چراغه میشد هیچ دیسکی رو نمیخوند هی ارور ناخوانا بودن دیسک رو میداد.الان یه دونه آرکید میخوام بگیرم بنظر شما میتونم از درایو اون قبلیه استفاده کنم؟آخه هیچ بازیی رو بالا نمی آورد.لنزش ضعیف نشده؟

با سلام.یه سوال دارم:
360 من وقتی داشت 3چراغه میشد هیچ دیسکی رو نمیخوند هی ارور ناخوانا بودن دیسک رو میداد.الان یه دونه آرکید میخوام بگیرم بنظر شما میتونم از درایو اون قبلیه استفاده کنم؟آخه هیچ بازیی رو بالا نمی آورد.لنزش ضعیف نشده؟
می شه استفاده کرد ولی باید بدی نکست جن و یا... درایو قبلیت را چک کنند!

با سلام
دوستان من یه 3-4 مماهی هست که کنسولم رو 12 ولته کردم حالا بعد از این مدت یه صدایی داره از فنها میاد که نشون میده دارن مشکل پیدا می کنن؟میتونم فنهاشو پیدا کنم؟قیمتشون چنده؟

همشهری عزیز
مگه فن هم خراب میشه؟؟
اگه فن میخای ببین کیا 360شون رو اوراق کردن از اونا بگیر;)

ببخشید ولی من یه مشکله بدتر از سه چراغه با کنسولم پیدا کردم تازگیا وقتی تو کنسول بازی میزارم در حدود 10 بار چراغ power چشمک میزنه (منظورم eject هست) اونم دقیقا جاهای حساس بازی که دور گردش dvd میره بالا البته این اتفاق در هنگام اجرای بازی هم میوفته حالا کسی میدونه راه حل تعمیرش چیه؟کمکم کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or