سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببین دوسته عزیز دستگاهای لانچ به دلیل اینکه رزولوشن 1080p رو
نرم افزاری پشتیبانی میکنن اکثرا با ساپورته این مشکل مواجه میشن

در ضمن شما که HDMI نداری ( کنسولت رو میگم ) و با کامپوننت وصل
میکنی پس تفاوتی بین 1080i و 1080p عملا وجود نداره

مگه LCD چمد اینچ داری که اینقدر نگرانه پی و آی هستی؟
از 40 به بالا اونم به نظر من از 50 به بالا تازه میشه تفاوتشون رو به
وضوح حس کرد

همون آی رو استفاده کن خدا و هم شکر کن که زیادی فشار به
دستگات نیومده 3 چراغ بده
ممنون خودش درست شد LCD هم 46 اينچ هست .

سلام
من یه مشکله جدید پیدا کردم لطفا کمکم کنید.
من وقتی توی درایوم بازی میذارم کنسول بدون هیچ اروری ری استارت میشه تازه بعضی موقع ها هم وسط بازی اینطوری میشه کم پیش میاد بره تو بازی بعد اینطوری بشه اکثرا نمیره.
یعنی ممکنه به خاطر اتصال به بدنه باشه همینجوری نگفتم آخه وقتی به بدنه ی فلزیه کنسول دستم خورد برق گرفتم
یاشایدم به خاطر اینه که طوله کابله برقه درایو رو بلند کردم
لطفا یکی کمک کنه
کسی جواب نمیده کمک

آقا به دادم برسید امروز که میخواستم بازی کنم یادم رفت آداپتور 12 ولتم رو وصل کنم بعد از 10 دقیقه کنسول یه دفعه 2 چراغ داد خیلی خفن داغ کرد. میدونم مشکل 2 چراغ از داغ کردن زیاده ولی یه نکته اینکه من بعد از یه چند دقیقه دوباره کنسول رو روشن کردم خوب کار کرد آیا فکر میکنید چیزی سوخته؟؟؟
می خوام بدونم از کجا بفهمم هیچیش نشده؟؟؟

نه عزیزم چیزیش نشده
سلام
من وقتی توی درایوم بازی میذارم کنسول بدون هیچ اروری ری استارت میشه تازه بعضی موقع ها هم وسط بازی اینطوری میشه کم پیش میاد بره تو بازی بعد اینطوری بشه اکثرا نمیره.
یعنی ممکنه به خاطر اتصال به بدنه باشه همینجوری نگفتم آخه وقتی به بدنه ی فلزیه کنسول دستم خورد برق گرفتم
لطفا یکی کمک کنه

آقا به دادم برسید امروز که میخواستم بازی کنم یادم رفت آداپتور 12 ولتم رو وصل کنم بعد از 10 دقیقه کنسول یه دفعه 2 چراغ داد خیلی خفن داغ کرد. میدونم مشکل 2 چراغ از داغ کردن زیاده ولی یه نکته اینکه من بعد از یه چند دقیقه دوباره کنسول رو روشن کردم خوب کار کرد آیا فکر میکنید چیزی سوخته؟؟؟
می خوام بدونم از کجا بفهمم هیچیش نشده؟؟؟

نه عزیز کنسول من هم 6 ماه پیش 10 دقیقه بدون فن کار کرد ودو چراغ داد ولی تابحال هیچ مشکلی واسش پیش نیومده .اون دو چراغ واسه اخطاره .
نه عزیزم چیزیش نشده
سلام
لطفا یکی کمک کنه
راستش مشکل شما جدیده و نمیشه دربارش اظهار نظر کرد .در ضمن چرا سیم درایو رو بلند کردید؟ ممکنه اشکال از اینکار شما هم باشه !

آخرین ویرایش:
کابله برق رو بلند کردم از وسط بریدم بعد با اضافه کردن سیم به دو طرف بریده شده اونو بلندکردم. دستت درد نکنه ولی کسی جوابه بهتری نداره قبلا هم من این کارا رو کرده بودم واصلا به این مشکلا بر نخورده بودم من قبلا یه درایو دیگه داشتم بعد تعویض کردم ممکنه مشکل از فریمور و اینا باشه؟
در ضمن من زیاد دیده بودم که بچه های همین سایت سیم رو بلند کرده بودن.
لطفا جواب بدید.

کابله برق رو بلند کردم از وسط بریدم بعد با اضافه کردن سیم به دو طرف بریده شده اونو بلندکردم. دستت درد نکنه ولی کسی جوابه بهتری نداره قبلا هم من این کارا رو کرده بودم واصلا به این مشکلا بر نخورده بودم من قبلا یه درایو دیگه داشتم بعد تعویض کردم ممکنه مشکل از فریمور و اینا باشه؟
در ضمن من زیاد دیده بودم که بچه های همین سایت سیم رو بلند کرده بودن.
لطفا جواب بدید.

کسی نمیتونه جوابتو بده چون اولین باره این اشکال بوجود اومده . شما بورد رو از لحاظ اتصال سیمها و سوکتها چک کن . سیمهایی رو که بلند کردی رو هم چک کن .
بعید نیست بخاطر تعویض درایو باشه البته اگه از همون ابتدای تعویض این اشکال بوجود اومده باشه .ولی بنظر من اشکال از مدار بورده .

واقعا ممنونم از لطفت مهدی جان. تا همین جا هم خیلی کمک کردی.من حداقل دو هفته بدونه اشکال بازی میکردم تا روزی که اتاق شلوغ بود و متوجه نشدم که (فکر کنم کنسول یهو تکون خورد) دیدم چراغ وسطه هی چشمک میزنه میدونید که اگه درایو وصل نباشه اینجوریه فکر کنم ریست شد اون موقع.
الانم بردم دادم نکست جن که کلی واسم تاسف خوردو اینا که چه به سره کنسول آوردی :mad:
بعد قرار شد بدم بهشون ببینم چه میکنن.

سلام
چطور ممکنه دستگاهی تا حالا بدونه مشکل کار میکرد دیگه هیچ دیسکی را اجرا نکنه ؟؟؟؟
دستگاه تا همین دیروز سالم بود حالا هرچی بازی میزارم unable disk میده یعنی چی ؟؟؟
من فقط از دیسکهای رایتی استفاده میکنم دستگاه را 6 ماه خریدم :(
امکان داره دستگاه خود به خود از کپی خور بودن در بیاد :confused:؟؟؟؟
جونه من کمک کنید

من داشتم GTA بازی می کردم بعد وسط بازی خاموش کردم و رفتم بعد از 30-40 دقیقه دوباره اومدم بازی کنم دستگاه رو که روشن کردم تا یه جایی از لودینگ می رفت و هنگ می کرد بعد دوباره خاموش روشن کردم دیدم بازم دقیقاً همونجا هنگ می کنه ! بعد از اون رفتم BF : BADCOMPANY حدود 1 ساعت بازی کردم هیچ مشکلی هم نداشت ! الان یعنی مشکل از بازیم بوده ؟ یا دستگاه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or