سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان وقتي من دستگاهم رو به LCD وصل مي كنم و رزولوشن تصوير رو روي 1080P مي زارم تصوير كوچيك مي شه و كنار صفحه سمت راست سبز مي شه تا حالا اين شكلي نشده بود ولي ديروز براي اولين بار اين اتفاق افتاد ولي وقتي رزولوشن رو پايين اوردم و بعد دوباره بالا بردم درست شد ولي امروز هر كار كردم درست نشد لطفا اگه كسي مي دونه اشكال از كجاست بگه :(.

دوست عزیز دستگات لانچه یا فالکون اصلا HDMI داره؟
با HDMI وصل کردی یا کامپوننت؟
کلا رو چه رزلوشنی بازی میکردی؟
تلوزیونت چیه؟(البته زیاد مهم نیست)

کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوستان شمارو به خدا کمکم کنید.:((
از روزی که cache هاردم رو پاک کردم همش احساس میکنم ایکس باکسم دیگه مثله قبل نیست.:((
یه هفته پیش یه بار تو assassins هی exit کردم هی لود کردم یه دفعه هنگ کرد یعنی دستگاهم داره سه چراغ میشه؟:((
احساس می کنم یه مرگیش هست.اخه دیگه رغبت نمی کنم باهاش بازی کنم.:((
نمیدونم چرا ولی یه حسی بهم میگه دستگام دیگه مثله قبلش نیست.:((
وقتی وارد Gears of War میشم یک لحظه همه چی تاره و سریع بافت ها واضح میشن این طبیعیه؟:((
یا تو assassins از دور نردبون ها ظاهر میشن و وقتی به مردم میرسم مدل لباسشون یه دفعه کج یا راست میشه این طبیعیه؟:((
چند بار این سوالو پرسیدم ولی جوابمو درست نگرفتم خواهش می کنم با جواب واضحتون خیالمو راحت کنین.:((
خیلی می ترسم:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

دوستان شمارو به خدا کمکم کنید.:((
از روزی که cache هاردم رو پاک کردم همش احساس میکنم ایکس باکسم دیگه مثله قبل نیست.:((
یه هفته پیش یه بار تو assassins هی exit کردم هی لود کردم یه دفعه هنگ کرد یعنی دستگاهم داره سه چراغ میشه؟:((
احساس می کنم یه مرگیش هست.اخه دیگه رغبت نمی کنم باهاش بازی کنم.:((
نمیدونم چرا ولی یه حسی بهم میگه دستگام دیگه مثله قبلش نیست.:((
وقتی وارد Gears of War میشم یک لحظه همه چی تاره و سریع بافت ها واضح میشن این طبیعیه؟:((
یا تو assassins از دور نردبون ها ظاهر میشن و وقتی به مردم میرسم مدل لباسشون یه دفعه کج یا راست میشه این طبیعیه؟:((
چند بار این سوالو پرسیدم ولی جوابمو درست نگرفتم خواهش می کنم با جواب واضحتون خیالمو راحت کنین.:((
خیلی می ترسم:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

شایان جان دوباره که شروع کردی !!!!
صد بار بهت گفتم acc که کلا مشکل داره . این مشکل دیر لود شدن تکسچرها هم جدیدا کاملا عادی شده و مشکل از کنسول شما نیست و خیلیا این اشکال رو دارن . من خودم جدیدا این اشکال رو در چند بازی از جمله gta و دو سه بازی دیگه داشتم . تازه توی ps3 هم این مشکل رو بطرز وحشتناکی در بازی آنچارتد داشتم پس نه از دیسکه و نه کنسول . احتمال میدم از انجین بازی باشه . البته هر احتمال دیگه ای هم میتونه داشته باشه ولی اشکال سخت افزاری نیست .
در ضمن این پاک کردن کش کنسول چه صیغه ایه که یاد گرفتید ؟! مگه من که یک سال و نیمه که کنسولمو دارم همچین کاری که شما ها میکنید کرد م؟!

من دستگاهم تو Ninga Gaiden 2 دو بار فریز کرد مشکل از دستگاست یا دیسک تو بازی های دیگه اینجوری نشده بود فقط تو این بازی اینجوری شد !

سلام دوستان وقتي من دستگاهم رو به LCD وصل مي كنم و رزولوشن تصوير رو روي 1080P مي زارم تصوير كوچيك مي شه و كنار صفحه سمت راست سبز مي شه تا حالا اين شكلي نشده بود ولي ديروز براي اولين بار اين اتفاق افتاد ولي وقتي رزولوشن رو پايين اوردم و بعد دوباره بالا بردم درست شد ولي امروز هر كار كردم درست نشد لطفا اگه كسي مي دونه اشكال از كجاست بگه :(.
كسي نيست جوابم رو بده

با عرض سلام
آقا کنسولم:biggrin1: بعد از x-clamp سه چرغ داد.کد خطای 0020 رو داد مشکلش چیه و چطوری درست میشه؟با تشکر

0020 هنوز شناخته نشده است.احتمالا به دلیل گرمای زیاد می باشد.

بهتره به فکر یه کنسول جدید باشی...

چك كردم هر كار بگيد كردم ولي درست نمي شه :( الان هم دارم روي 1080i بازي مي كنم .

ببین دوسته عزیز دستگاهای لانچ به دلیل اینکه رزولوشن 1080p رو
نرم افزاری پشتیبانی میکنن اکثرا با ساپورته این مشکل مواجه میشن

در ضمن شما که HDMI نداری ( کنسولت رو میگم ) و با کامپوننت وصل
میکنی پس تفاوتی بین 1080i و 1080p عملا وجود نداره

مگه LCD چمد اینچ داری که اینقدر نگرانه پی و آی هستی؟
از 40 به بالا اونم به نظر من از 50 به بالا تازه میشه تفاوتشون رو به
وضوح حس کرد

همون آی رو استفاده کن خدا و هم شکر کن که زیادی فشار به
دستگات نیومده 3 چراغ بده

سلام
من یه مشکله جدید پیدا کردم لطفا کمکم کنید.
من وقتی توی درایوم بازی میذارم کنسول بدون هیچ اروری ری استارت میشه تازه بعضی موقع ها هم وسط بازی اینطوری میشه کم پیش میاد بره تو بازی بعد اینطوری بشه اکثرا نمیره.
یعنی ممکنه به خاطر اتصال به بدنه باشه همینجوری نگفتم آخه وقتی به بدنه ی فلزیه کنسول دستم خورد برق گرفتم
یاشایدم به خاطر اینه که طوله کابله برقه درایو رو بلند کردم
لطفا یکی کمک کنه

سلام
من یه مشکله جدید پیدا کردم لطفا کمکم کنید.
من وقتی توی درایوم بازی میذارم کنسول بدون هیچ اروری ری استارت میشه تازه بعضی موقع ها هم وسط بازی اینطوری میشه کم پیش میاد بره تو بازی بعد اینطوری بشه اکثرا نمیره.
یعنی ممکنه به خاطر اتصال به بدنه باشه همینجوری نگفتم آخه وقتی به بدنه ی فلزیه کنسول دستم خورد برق گرفتم
یاشایدم به خاطر اینه که طوله کابله برقه درایو رو بلند کردم
لطفا یکی کمک کنه
کسی نیست تورو خدا کمک کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or