سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من داشتم GTA بازی می کردم بعد وسط بازی خاموش کردم و رفتم بعد از 30-40 دقیقه دوباره اومدم بازی کنم دستگاه رو که روشن کردم تا یه جایی از لودینگ می رفت و هنگ می کرد بعد دوباره خاموش روشن کردم دیدم بازم دقیقاً همونجا هنگ می کنه ! بعد از اون رفتم BF : BADCOMPANY حدود 1 ساعت بازی کردم هیچ مشکلی هم نداشت ! الان یعنی مشکل از بازیم بوده ؟ یا دستگاه ؟

اگر دقیقا همون قسمت فریز کرد دوباره احتمال زیاد دیسک مشکل داره...
یک بار دیگه فقط برای اطمینان چک کن ببین دقیقا دوباره همونجا فریز میشه یا نه...

دوستان شمارو به خدا کمکم کنید.:((
از روزی که cache هاردم رو پاک کردم همش احساس میکنم ایکس باکسم دیگه مثله قبل نیست.:((
یه هفته پیش یه بار تو assassins هی exit کردم هی لود کردم یه دفعه هنگ کرد یعنی دستگاهم داره سه چراغ میشه؟:((
احساس می کنم یه مرگیش هست.اخه دیگه رغبت نمی کنم باهاش بازی کنم.:((
نمیدونم چرا ولی یه حسی بهم میگه دستگام دیگه مثله قبلش نیست.:((
وقتی وارد Gears of War میشم یک لحظه همه چی تاره و سریع بافت ها واضح میشن این طبیعیه؟:((
یا تو assassins از دور نردبون ها ظاهر میشن و وقتی به مردم میرسم مدل لباسشون یه دفعه کج یا راست میشه این طبیعیه؟:((
چند بار این سوالو پرسیدم ولی جوابمو درست نگرفتم خواهش می کنم با جواب واضحتون خیالمو راحت کنین.:((
خیلی می ترسم:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

فک کنم چند بار دیگه این سوالو بپرسی کاربر فعال مطرح کردن سوال های تکراری بشی

سلام من به یک جایی از بازی darkness که میرسم گیر میکنه میگه دیسک رو تمیز کنم من دیسک رو تمیز کردم با دستمال نرم ولی باز گیر میکنه همون جا dvd verbatim هم هست روش اصلن هم خط یا کثیفی نداره راهی هست یا باید یک dvd دیگه بگریم ممنون میشم کمک کنید.

سلام من به یک جایی از بازی darkness که میرسم گیر میکنه میگه دیسک رو تمیز کنم من دیسک رو تمیز کردم با دستمال نرم ولی باز گیر میکنه همون جا dvd verbatim هم هست روش اصلن هم خط یا کثیفی نداره راهی هست یا باید یک dvd دیگه بگریم ممنون میشم کمک کنید.

احتمالا مشکل از فایل iso. دیسک هست.فایلی که روی DVD رایت شده بوده مشکل داشته.شما تعویض کن یه دیسک دیگه بخر احتمال 90% مشکلت حل میشه.

اگر دقیقا همون قسمت فریز کرد دوباره احتمال زیاد دیسک مشکل داره...
یک بار دیگه فقط برای اطمینان چک کن ببین دقیقا دوباره همونجا فریز میشه یا نه...
دیشب که دوباره تست کردم درست بود ! حتی 30-40 دقیقه هم بدون مشکل بازی کردم !

دیشب که دوباره تست کردم درست بود ! حتی 30-40 دقیقه هم بدون مشکل بازی کردم !

خوب خدا رو شکر.اگر دستگاه رو عمودی گذاشتی به صورت افقی بذار که به لنز فشار نیاد اما زیر کنسول چیزی بذار که از سطح زمین فاصله بگیره.

سلام
ای خدااااااااااااااااااااااااااااا آخه چرا؟
من کنسولو روشن کردم 3 چراغ داد کدشم اول 4تا چراغ بعد 2تا بعد 4تا
تورو خدا یکی کمک کنه.:(

سلام دوستان كنسول من دچار مشكل شده
وقتي كنسول را روشن ميكنم بعد از 10-15 دقيقه بازي كردن دستگاه هنگ ميكنه:(( 3 روزه كه اين اتفاق افتاده و 20 يا 30 بار كنسول هنگ كرده و فقط يك بار ارور سه چراغ قرمز(در حالت خوابيده چراغ بالا سمت چپ و دو چراغ پايين ) داده يكي بگه چه خاكي به سرم بريزم؟
سلام دوستان!
من 360 از روزی که خریدم freeze می کنه.فقط بعضی بازی ها رو کار میکنه(call of duty4,burnut,pro street,Euro2008,....) ولی بازی های با گرافیک را همون اول بازی freeze میکنه(Asassin creed ,bad company,GTA,vegas1&1) .در ظمن دستگاه من 8 تا فن داره و تا اونجایی که مبدونم به گرمای دستگاهم ربطی نداره

سلام
یکی از دوستان من پاور کنسولش سوخته بود(اشتباهی زده بود توی برق 220):)
کنسول NTSC J هست و برقش 110.
پاور رو داد به تعمیر کار بعد تعمیر کار برق پاور رو تبدیل به 220 کرده:eek:
میخوام بدونم این واسه کنسول ضرر نداره؟اصلا همچین چیزی امکان داره؟

سلام .
من يک مشکل اساسی دارم ، بزارين کامل توضيح بدم :
يک کنسول پريميوم داشتم که روش خيلی بازی ميکردم البته به صورت آفلاين . يک بار هم به لايو باهاش وصل نشدم. روش کلی اچيومنت و سيو دارم که واقعا حيف هست.
حالا چيزی که ميخوام چيه ؟ اینه که ميخوام تمام اچيومنت ها و تمام سيو هامو منتقل کنم رو هارد کنسول جديدم. نميخوام پروفايل قبلی رو جايگزين این جديده کنم . ميخوام اچيومنت ها و سيو های اون پروفايل قبلی رو به این پروفايل جديد روی کنسول جديد اضافه کنم.
حالا راه حل چيه؟ مموری 360 ؟ فلش ؟ ...

سلام .

من يک مشکل اساسی دارم ، بزارين کامل توضيح بدم :
يک کنسول پريميوم داشتم که روش خيلی بازی ميکردم البته به صورت آفلاين . يک بار هم به لايو باهاش وصل نشدم. روش کلی اچيومنت و سيو دارم که واقعا حيف هست.
حالا چيزی که ميخوام چيه ؟ اینه که ميخوام تمام اچيومنت ها و تمام سيو هامو منتقل کنم رو هارد کنسول جديدم. نميخوام پروفايل قبلی رو جايگزين این جديده کنم . ميخوام اچيومنت ها و سيو های اون پروفايل قبلی رو به این پروفايل جديد روی کنسول جديد اضافه کنم.
حالا راه حل چيه؟ مموری 360 ؟ فلش ؟ ...

فکر نمی کنم بشه به این اضافشون کرد اما می تونی با یه مموری خود 360 انتقالشون بدی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or