سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعضی وقت ها که دارم بازی میکنم یه دفعه دستگام 3 چراغ میده و 2.3 بار که خاموش و روشنش می کنم درست میشه ولی 5 روز پیش 3 چراغ از نوع سوختن شد الانم دادمش درست کنن
چرا بعضی وقت ها چراغ میده ولی با خاموش و روشن کردن دسگاه درست میشه؟

:angry::angry::angry:(علامت 3 چراغ)
5 روز!! تو که از من زودبر 3 چراغ شدی!
دوستان دستگاهه منم دقیقا همچین وضعی رو داره حالا هم 3 چراغ شده دیگه!
دستگاهه هردومونم لانچ هست.:((:(:(:(:((

جناب SAM SH و Mr.Chief جان

به جای اینکه بعد از گرفتن سه چراغ قرمز مربط کنسول رو خاموش روشن می کردید تا ببنید کی سبز میشه
یک بار خطای اون رو چک میکردید که برای چی و چه کدی میده.

دلیلش رو از گفته های شما بگم که امکان ضعیف شدن پایه های یا همون Ball های پردازنده ها و یا رم بوده

شما به جای اینکه فشار بیشتری رو پایه ها وارد میکردید علت رو درست جستجو می کردید و اون رو رفع میکردید.

باز هم جای امید هستش که مدتی کنسول شما با روش های ساده بتونه دوباره کار کنه.
اولین قدم چک کرن خطای هستش که در پشت سه چراغ قرمز وجود داره.

کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

این تاپیک رو به خوبی بخوانید و چک کنید ببنید مشکل کنسول ممکن هستش که از کجا باشه.

یکی از آموزش های تعمیر کنسول

آموزش کامل X-Clamp Replacement

سلام ببخشید من چند وقت پیش تو بازی گیرز او وار یه لحظه یه سنگ جلوم تار شد و همون لحظه روشن شد یه بارم تو mass effect می خواستم ببینم این به هارد یا درایوم مربوطه؟

آقا درایو Lite-on هم هک شد...

حالا Hitachi-79 بندازم یا Lite-on؟ راستی قیمت Lite-on نمیدونید چنده؟تلفظش لایت آن هست دیگه؟:biggrin1:

درایو کنسول من Samsung هست مشکلی که نیست تو تعویض؟؟؟؟

این سه چراغ من با همه فرق داره وقتی 3 چراغ میشه با دکمه پاور کنسول خاموش میشه ولی برای پسر عموم باید کنسول رو از برق میگشیدی ؟؟؟؟؟برزا من چه شه ؟

سلام
بچه ها ایکس باکس تو این دو ماه 4 بار هنگ کرده
2 بار تو بازی bully (اپدیت کردم تا 35 در صد بازی کردم ولی بازم هنگید) بچه ها میگن مشکل از بازی این هیچی
2 بار دیگه هم وقتی با دیال اپ تو لایو بودم تو داشبورد هنگ کرد
بردش فالکونه چش شده :(
به زودی سه چراغ میشه ؟؟؟

:eek::eek:اقا کنسولم دگه رو قسمت tv هم تصویرو نمیاره یکی انجا نیست جواب مارو بده ایراد از چی ممکنه باشه
دوست عزیز این مشکل برلی من هم پیش امده بود دستگاه رو روشن میکردم چراغ قرمز نمیداد ولی تصویر هم نمیومد زنگ زدم نکست جن گفت از نشانه های سه چراغه یه ذره روشنش گذاشتم سه چراغ داد
شاید مال تو هم اینجوری شده

سلام
بچه ها ایکس باکس تو این دو ماه 4 بار هنگ کرده
2 بار تو بازی bully (اپدیت کردم تا 35 در صد بازی کردم ولی بازم هنگید) بچه ها میگن مشکل از بازی این هیچی
2 بار دیگه هم وقتی با دیال اپ تو لایو بودم تو داشبورد هنگ کرد
بردش فالکونه چش شده :(
به زودی سه چراغ میشه ؟؟؟

منم مشکل تو رو داشتم موقعی که از Inter cooler استفاده می کردم 
دلیلشم اونجوری که از تو پستها برداشت کردم ,داغ شدن رمها بود
اما بعد از اینکه 12 ولت کردم بهمراه sd mod که باعث می شه هوا از روی رمها حرکت کنه ,تا حالا که دیگه اون مشکلو نداشتم

من تا حالا سه چهار ساعت هم باهاش بازی کردم که چیزیش نشده ولی همه ی این چهار بار وقتی اتفاق افتاده که هنوز تایم بازیم به 1 ساعت هم نرسیده بود :(
راستی پاور ساپلای من همون اولا پوکید 173w بود این یکی 230w ممکنه از این باشه
از این اینترکولر اشغالا هم (سفید 20 تومنی ها ) هم دارم :confused:
شما هم برد دستگاهتون فالکون بود ؟؟؟؟ یعنی کاریش نکنم به زودی .......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or