سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
بچه ها من وقتی که ساعت وتاریخ کنسول رو درست تنظیم میکنم،بعد از هربار خاموش روشن شدن کنسول از دوباره ساعت و تاریخ کنسول خراب میشه!!!
کمک کنید لطفاً
منم عین تو همین مشکلو دارم!بیخیالش شو!
من 1 سال تلاش کردم درست نشد!

این بازیها که من گفتم قاب شیشه ای داره و این دو تا رو خیلی دوست داشتم:( میگم ممکنه وقتی اوردم بیرون و گذاشتم تو یه خورده ترک برداشته باشه بعد بزرگ شده باشه؟
کسی تا حالا اینطوری شده؟
من یه دمو هم رایت کردم رو دیسک معمولی و بازی کردم ترک برنداشت به نظر شما تو قاب ترک برداشته یا هنوز ممکنه مشکل درایو باشه؟
لطفا راهنمایی کنید

من یه دمو هم رایت کردم رو دیسک معمولی و بازی کردم ترک برنداشت به نظر شما تو قاب ترک برداشته یا هنوز ممکنه مشکل درایو باشه؟
لطفا راهنمایی کنید

فکر کنم شما وقتی تو قاب شیشه ای میزاری بعد از یک مدت میبینی ترک میگیره حلقه دیسک اینطور نیست؟
منم این مشکلو با قاب های ps2 داشتم که کلی از دیسکام ترک میخورد چون قاباش استاندارد نیست
بعید میدونم از درایوت باشه

من بعضی شبا دموی بعضی بازی ها رو میزارم دانلود بشه...میخوام ببینم این باعث نمیشه به دستگاه فشار بیاد یا داغ کنه و ...؟!

میتونی گزینه داونلود در حالت خاموش رو فعال کنی، اینطوری دستگاه رو خاموش میکنی ولی فقط چند قسمت اون خاموش میشن و دستگاه در پس زمینه دمو رو داونلود میکنه و وقتی که کارش تموم شد خودش خاموش میکنه

فکر کنم شما وقتی تو قاب شیشه ای میزاری بعد از یک مدت میبینی ترک میگیره حلقه دیسک اینطور نیست؟
منم این مشکلو با قاب های ps2 داشتم که کلی از دیسکام ترک میخورد چون قاباش استاندارد نیست
بعید میدونم از درایوت باشه

بله دقیقا همنیه که شما گفتید فقط اونهایی که توی قاب شیشه ای می ذارم اینطور شده
ممنون خیلی خیالم راحت شد

من پیشنهاد می کنم درایوت رو عوض کنی.البته مهدی جان و خلیل جان بیشتر از من توی این مورد وارد هستن.
اما من درایو Hitachi 79 رو بهت پیشنهاد می کنم.سرعت و کیفیت خوبی داره این درایو. ;)

الان درایو کنسولم سامسونگ هست بخوام Hitachi 79 بندازم مشکلی که نیست؟؟ نکست جن این کارو میکنه دیگه؟؟؟

اونوقت Hitachi 79 قیمتش چنده؟؟؟؟

برم بگم Hitachi بندازه یا Hitachi 79؟؟ اصلا فرقی دارند؟؟؟

لطفا کامل راهنمایی کنید...

موفق باشید

الان درایو کنسولم سامسونگ هست بخوام Hitachi 79 بندازم مشکلی که نیست؟؟ نکست جن این کارو میکنه دیگه؟؟؟

اونوقت Hitachi 79 قیمتش چنده؟؟؟؟

برم بگم Hitachi بندازه یا Hitachi 79؟؟ اصلا فرقی دارند؟؟؟

لطفا کامل راهنمایی کنید...

موفق باشید

بله فکر کنم انجام بده.
قیمتش فکر می کنم 50 به بالا باشه.
بگو Hitachi 79.چون کیفیت درایوش عالیه.

میتونی گزینه داونلود در حالت خاموش رو فعال کنی، اینطوری دستگاه رو خاموش میکنی ولی فقط چند قسمت اون خاموش میشن و دستگاه در پس زمینه دمو رو داونلود میکنه و وقتی که کارش تموم شد خودش خاموش میکنه

منم همینکارو میکنم ولی میگم وقتی یه فایل 1.5 گیگابایتی چند ساعت طول میکشه دانلود بشه به دستگاه فشار نمیاد؟!

بعضی وقت ها که دارم بازی میکنم یه دفعه دستگام 3 چراغ میده و 2.3 بار که خاموش و روشنش می کنم درست میشه ولی 5 روز پیش 3 چراغ از نوع سوختن شد الانم دادمش درست کنن
چرا بعضی وقت ها چراغ میده ولی با خاموش و روشن کردن دسگاه درست میشه؟

:angry::angry::angry:(علامت 3 چراغ)

فکر کنم اون اولیا برای از کار افتادن فن بوده و شما توجه نکردی!
واسه دوستم تا دفه اول این طوری شد برد تعمیر بهش گفتن فنت مورد داره! شانس آورده بود مثل تو مهندس بازی در نیو ورده بود;)

بعضی وقت ها که دارم بازی میکنم یه دفعه دستگام 3 چراغ میده و 2.3 بار که خاموش و روشنش می کنم درست میشه ولی 5 روز پیش 3 چراغ از نوع سوختن شد الانم دادمش درست کنن
چرا بعضی وقت ها چراغ میده ولی با خاموش و روشن کردن دسگاه درست میشه؟

:angry::angry::angry:(علامت 3 چراغ)

بردش چی بود؟
3 چراغ داده شاید نوسان برق بوده چون بعد 3 چراغ معروف 4 چراغ سبزی در کار نیست!
فکر کنم اون اولیا برای از کار افتادن فن بوده و شما توجه نکردی!
واسه دوستم تا دفه اول این طوری شد برد تعمیر بهش گفتن فنت مورد داره! شانس آورده بود مثل تو مهندس بازی در نیو ورده بود
اون 2 چراغه ! واسه oVer heaT

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or