MAH NIK
کاربر سایت
دستتون درد نکنه واقعا ممنونم من که جوابم رو گرفتم خیلی باحالیدا.کسی جواب درس حسابی به من نمیده یعنی کسی تا حالا درایو دستگاهشو خودش عوض نکرده؟![]()

دستتون درد نکنه واقعا ممنونم من که جوابم رو گرفتم خیلی باحالیدا.کسی جواب درس حسابی به من نمیده یعنی کسی تا حالا درایو دستگاهشو خودش عوض نکرده؟![]()

منم عین تو همین مشکلو دارم!بیخیالش شو!سلام
بچه ها من وقتی که ساعت وتاریخ کنسول رو درست تنظیم میکنم،بعد از هربار خاموش روشن شدن کنسول از دوباره ساعت و تاریخ کنسول خراب میشه!!!
کمک کنید لطفاً
من یه دمو هم رایت کردم رو دیسک معمولی و بازی کردم ترک برنداشت به نظر شما تو قاب ترک برداشته یا هنوز ممکنه مشکل درایو باشه؟این بازیها که من گفتم قاب شیشه ای داره و این دو تا رو خیلی دوست داشتممیگم ممکنه وقتی اوردم بیرون و گذاشتم تو یه خورده ترک برداشته باشه بعد بزرگ شده باشه؟
کسی تا حالا اینطوری شده؟
فکر نکنم اندازه اون موقع که بازی کنی فشار بیادمن بعضی شبا دموی بعضی بازی ها رو میزارم دانلود بشه...میخوام ببینم این باعث نمیشه به دستگاه فشار بیاد یا داغ کنه و ...؟!
من یه دمو هم رایت کردم رو دیسک معمولی و بازی کردم ترک برنداشت به نظر شما تو قاب ترک برداشته یا هنوز ممکنه مشکل درایو باشه؟
لطفا راهنمایی کنید
من بعضی شبا دموی بعضی بازی ها رو میزارم دانلود بشه...میخوام ببینم این باعث نمیشه به دستگاه فشار بیاد یا داغ کنه و ...؟!
فکر کنم شما وقتی تو قاب شیشه ای میزاری بعد از یک مدت میبینی ترک میگیره حلقه دیسک اینطور نیست؟
منم این مشکلو با قاب های ps2 داشتم که کلی از دیسکام ترک میخورد چون قاباش استاندارد نیست
بعید میدونم از درایوت باشه
من پیشنهاد می کنم درایوت رو عوض کنی.البته مهدی جان و خلیل جان بیشتر از من توی این مورد وارد هستن.
اما من درایو Hitachi 79 رو بهت پیشنهاد می کنم.سرعت و کیفیت خوبی داره این درایو.![]()
الان درایو کنسولم سامسونگ هست بخوام Hitachi 79 بندازم مشکلی که نیست؟؟ نکست جن این کارو میکنه دیگه؟؟؟
اونوقت Hitachi 79 قیمتش چنده؟؟؟؟
برم بگم Hitachi بندازه یا Hitachi 79؟؟ اصلا فرقی دارند؟؟؟
لطفا کامل راهنمایی کنید...
موفق باشید
میتونی گزینه داونلود در حالت خاموش رو فعال کنی، اینطوری دستگاه رو خاموش میکنی ولی فقط چند قسمت اون خاموش میشن و دستگاه در پس زمینه دمو رو داونلود میکنه و وقتی که کارش تموم شد خودش خاموش میکنه
بعضی وقت ها که دارم بازی میکنم یه دفعه دستگام 3 چراغ میده و 2.3 بار که خاموش و روشنش می کنم درست میشه ولی 5 روز پیش 3 چراغ از نوع سوختن شد الانم دادمش درست کنن
چرا بعضی وقت ها چراغ میده ولی با خاموش و روشن کردن دسگاه درست میشه؟
:angry::angry::angryعلامت 3 چراغ)
اون 2 چراغه ! واسه oVer heaTفکر کنم اون اولیا برای از کار افتادن فن بوده و شما توجه نکردی!
واسه دوستم تا دفه اول این طوری شد برد تعمیر بهش گفتن فنت مورد داره! شانس آورده بود مثل تو مهندس بازی در نیو ورده بود
منم همینکارو میکنم ولی میگم وقتی یه فایل 1.5 گیگابایتی چند ساعت طول میکشه دانلود بشه به دستگاه فشار نمیاد؟!