سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام:
یادمه قبلا در مورد این سوالی که دارم جایی بحث شده بود ولی هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم. اگه لطف کنید پاسخ بدید متشکر میشم:
اگه بدون اینکه کنسول بسته بشه باهاش بازی کرد ( بطور دائم) مشکلی براش پیش میاد؟

پ ن: به کمک مطلب مفیدی که خلیل جان نوشته بودن تونستم کنسولم رو تعمیر کنم :cheesygri (روش اول).

بدم نکست جن و چند تا فن توش بذارم دیگه خراب نمیشه؟
اگه یه ماه بعد دوباره خراب شد چی؟نکست جن دوباره قبول میکنه یا دیگه تمومه؟
لطفا جواب بدین...لطفا...
اقا شما پست جناب 007 رو بخون که خودشون تعمیر کردن نکست جن واسه این کاره ایشون از شما 60 میگیره شما هم میتونی بدید نکست جن و هم میتونید خودتون دست به کار شید
در هر 2 حالت ارزش تعمیر داره و 100% تعمیر کنید و بعد از تعمیر کولینگ هارو انجام بده و ساعات بازی رو کم و ساعات استراحت رو زیاد .............
در مورد خرابی 1 ماه اگر میترسید جاهای با ضمانت تعمیر میکنن مثل وست ولی اگر اسیب کم باشه مدت بیشتری کار میکنه

این بازیها که من گفتم قاب شیشه ای داره و این دو تا رو خیلی دوست داشتم:( میگم ممکنه وقتی اوردم بیرون و گذاشتم تو یه خورده ترک برداشته باشه بعد بزرگ شده باشه؟
کسی تا حالا اینطوری شده؟
این برای هیچکدوم از دوستان پیش نیومده؟

اقا شما پست جناب 007 رو بخون که خودشون تعمیر کردن نکست جن واسه این کاره ایشون از شما 60 میگیره شما هم میتونی بدید نکست جن و هم میتونید خودتون دست به کار شید
در هر 2 حالت ارزش تعمیر داره و 100% تعمیر کنید و بعد از تعمیر کولینگ هارو انجام بده و ساعات بازی رو کم و ساعات استراحت رو زیاد .............
در مورد خرابی 1 ماه اگر میترسید جاهای با ضمانت تعمیر میکنن مثل وست ولی اگر اسیب کم باشه مدت بیشتری کار میکنه
فرستادم...
اخه میدونی من مطمعنم که خودم گند میزنم!

سلام
بچه ها من وقتی که ساعت وتاریخ کنسول رو درست تنظیم میکنم،بعد از هربار خاموش روشن شدن کنسول از دوباره ساعت و تاریخ کنسول خراب میشه!!!
کمک کنید لطفاً

آقا من لنزم ضعیف شده:
لنز نو 95 تومان و دسته دوم 45 و درایو هم 40 تومان....

به نظر شما چی کار کنم؟؟؟؟ درایورم هم سامسونگ هست و بعضی ها میگن بازیهارو رو ورباتیم بخر رو لنز ضعیف هم اجرا میشه...

در کل یه راهنمایی کامل بکنید و اینکه من فقط میتونم درایو سامسونگ بندازم روش؟؟؟

آقا من لنزم ضعیف شده:
لنز نو 95 تومان و دسته دوم 45 و درایو هم 40 تومان....

به نظر شما چی کار کنم؟؟؟؟ درایورم هم سامسونگ هست و بعضی ها میگن بازیهارو رو ورباتیم بخر رو لنز ضعیف هم اجرا میشه...

در کل یه راهنمایی کامل بکنید و اینکه من فقط میتونم درایو سامسونگ بندازم روش؟؟؟

من پیشنهاد می کنم درایوت رو عوض کنی.البته مهدی جان و خلیل جان بیشتر از من توی این مورد وارد هستن.
اما من درایو Hitachi 79 رو بهت پیشنهاد می کنم.سرعت و کیفیت خوبی داره این درایو. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or