سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه دوستان

آقا من یکی از دسته های بازیم چهارتا چراغ سبزش با هم چشمک میزنه و تو بازی فعال نیست

مشکل چیه و چیکار کنم
پیشاپیش ممنونم
لطفا کمک کنید

سلام به همه دوستان

آقا من یکی از دسته های بازیم چهارتا چراغ سبزش با هم چشمک میزنه و تو بازی فعال نیست

مشکل چیه و چیکار کنم
پیشاپیش ممنونم
لطفا کمک کنید
طبق اطلاعاتی که من دارم در این حالت دسته داره کنسول رو پیدا میکنه
شما دوراه داری یا اینکه با اون دکمه وسط دسته که ارم ایکس باکس هست رو فشار بده بزار کنسول با اون روشن بشه ببین درست میشه یا نه.

ببخشید من دو هفته میشه از آقا پیام یه پریمیوم گرفتم پال با درایو بنکیو بعدش یه دیسک اچ پی گرفتم انداختم توش صدا میداد که طبیعیه ولی به نظرم زیاد(شاید من وسواس هستم) بعدش یه دیسک نکست جن گرفتم باز هم همون مقدار صدا رو میداد بعد از آقا مهدی چند تا دیسک ورباتیم گرفتم بازز هم همینطور بود به خودم گفتم معمولیه تا امروز داشتم dmc 4 بازی می کردم.در آوردم دیدم ترک داره که خیلی پیش رفته گفتم شاید از قبل همینطور بوده.بعدش انداختم assasin's creed دیسک رو هم چک کردم ترک نداشت ولی بعد از یه مدت بازی خاموشش کردم شب که بیرون آوردم ترک افتاده بود توش
تو رو خدا یه نفر کمک کنه خیلی نگرانم چی کار کنم؟

ببخشید کسی جوابه منو نمیده؟
شما باید قبلش یه بک آپ میگرفتی ولی الان سوالتو باید پدرام جواب بده که توی نرم افزار کنسول وارده.
ببخشید من دو هفته میشه از آقا پیام یه پریمیوم گرفتم پال با درایو بنکیو بعدش یه دیسک اچ پی گرفتم انداختم توش صدا میداد که طبیعیه ولی به نظرم زیاد(شاید من وسواس هستم) بعدش یه دیسک نکست جن گرفتم باز هم همون مقدار صدا رو میداد بعد از آقا مهدی چند تا دیسک ورباتیم گرفتم بازز هم همینطور بود به خودم گفتم معمولیه تا امروز داشتم dmc 4 بازی می کردم.در آوردم دیدم ترک داره که خیلی پیش رفته گفتم شاید از قبل همینطور بوده.بعدش انداختم assasin's creed دیسک رو هم چک کردم ترک نداشت ولی بعد از یه مدت بازی خاموشش کردم شب که بیرون آوردم ترک افتاده بود توش
تو رو خدا یه نفر کمک کنه خیلی نگرانم چی کار کنم؟
مطمئنا دیسک حالت چرخش نرمالی نداره و بهمین علته که صدا میده و بر اثر همین فشار ترک بر میداره . تنها راه باز کردن درایوه که ببری یه تعمیرگاه خوب کامپیوتر فکر کنم راحت درستش کنه .
سلام به همه دوستان

مشکل چیه و چیکار کنم
پیشاپیش ممنونم
لطفا کمک کنید
دکمه جلوی دسته که بین rb . lb قرار داره رو همزمان با دکمه شبیه اون روی کنسول فشار بده تا دسته شناسایی بشه .

مطمئنا دیسک حالت چرخش نرمالی نداره و بهمین علته که صدا میده و بر اثر همین فشار ترک بر میداره . تنها راه باز کردن درایوه که ببری یه تعمیرگاه خوب کامپیوتر فکر کنم راحت درستش کنه .

.

آخه فقط روی ورباتیم ها اینطور بوده و گرنه روی دیسکهای دیگه هیچ مشکلی نداشته فقط صدا داره

آخه فقط روی ورباتیم ها اینطور بوده و گرنه روی دیسکهای دیگه هیچ مشکلی نداشته فقط صدا داره
ببین بعضی از دیسکهای چاپدار بالانس دیسک رو بهم میزنن و باعث ایجاد این مشکلات میشه از دیسکهای بدون چاپ استفاده کن ببین بازم همین مشکل رو داری؟!

ببین بعضی از دیسکهای چاپدار بالانس دیسک رو بهم میزنن و باعث ایجاد این مشکلات میشه از دیسکهای بدون چاپ استفاده کن ببین بازم همین مشکل رو داری؟!

هیچکدوم از دیسکها چاپ نداشته به غیر از اونی که از نکست جن گرفتم

2 سوال!:biggrin1:
1: به نظر شما باز کنم 360 رو گردو خاک گیری کنم یا امکان شل شدن سینک در هنگام تمیز کردن هست یا اصلا امکان مشکل هست یا نه چون 360 من یک چند روزی خاموش بود فکر کنم خاک گرفته
2:اونای که فالکون دارن ایا باد خروجی اصلا گرم نیست ؟ یعنی مثل باد پنکس یا نه گرمه ...مرسی :smile::cheesygri

یه سوال
آیا کسی اطلاعات دقیقی از مدل قطعات 360 داره‎?‎
مدل سی پی یو 
کارت گرافیک 
رم و غیره‎?‎
ممنونم
توی دفترچه میتونی مشخصاتشو ببینی .
سی پی یو سه هسته (زنون) هر کدوم 3.2 - گرافیک 512 بر پایه r600 ای تی آی .
2 سوال!:biggrin1:
1: به نظر شما باز کنم 360 رو گردو خاک گیری کنم یا امکان شل شدن سینک در هنگام تمیز کردن هست یا اصلا امکان مشکل هست یا نه چون 360 من یک چند روزی خاموش بود فکر کنم خاک گرفته
2:اونای که فالکون دارن ایا باد خروجی اصلا گرم نیست ؟ یعنی مثل باد پنکس یا نه گرمه ...مرسی :smile::cheesygri

نه مشکلی پیش نمیاد ولی خاک گرفتن کنسول در هنگام روشن بودن خیلی خیلی بیشتر از حالت خاموش بودن اون چون فنها خاک رو به داخل کنسول میکشن و روی سینکها و قطعات کنسول میشینه .
باد خروجی فالکونها میشه گفت خنکتر از لانچ هستش که دلیلش هم وجود هتسینک اضافه روی هتسینک gpu .

نه مشکلی پیش نمیاد ولی خاک گرفتن کنسول در هنگام روشن بودن خیلی خیلی بیشتر از حالت خاموش بودن اون چون فنها خاک رو به داخل کنسول میکشن و روی سینکها و قطعات کنسول میشینه .
باد خروجی فالکونها میشه گفت خنکتر از لانچ هستش که دلیلش هم وجود هتسینک اضافه روی هتسینک gpu .
در مورد خاک گیری بیخیال شدم میترسم بزنم سینکارو شل کنم
جای که من میزارم زیاد خاک نمیگیره توشم از بیرون دیدم یک لایه خیلی کم خاک داشت

این بازیها که من گفتم قاب شیشه ای داره و این دو تا رو خیلی دوست داشتم:( میگم ممکنه وقتی اوردم بیرون و گذاشتم تو یه خورده ترک برداشته باشه بعد بزرگ شده باشه؟
کسی تا حالا اینطوری شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or