سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من یک ایکس باکس خریده ام با درایو بنکیو وقتی دیسک میذارم توش یه کم زیادی صدا می کنه مشکلی نیست؟
دیسک هم اچ پی هست مشکلی نداره ازش استفاده کنم؟
HP طبیعیه.... ولی روی TDK نباید صدا بده.....
----------------------------
دوستان من 1 سوالی داشتم الان کدوم مغازه منترین خرابی های ایکس باکس 360 رو داشته؟؟؟؟؟؟ الان تو این صحفه 3 تا کنسول خراب درومده با ایکه فالکونه.... حالا چی کار کنم؟؟؟؟؟ از کجا بگیرم؟؟؟

HP طبیعیه.... ولی روی TDK نباید صدا بده.....
----------------------------
دوستان من 1 سوالی داشتم الان کدوم مغازه منترین خرابی های ایکس باکس 360 رو داشته؟؟؟؟؟؟ الان تو این صحفه 3 تا کنسول خراب درومده با ایکه فالکونه.... حالا چی کار کنم؟؟؟؟؟ از کجا بگیرم؟؟؟

اون فالکون های دوستمون اون یکیش که 3 چراغ داده همون طور که مهدی هم گفت نوسان برق بوده یا برق خوب نمیرسیده به دستگاه.من حاضرم روی این قضیه شرط ببندم.
من کنسولم زمانی که خواستم کپی خور کنم همین طوری شد و تا الان 1 بار 3 چراغ قرمز نداده.
در مورد هنگ کردن اون یکی هم باید بگم یه جورایی عادی شده این قضیه هنگ کردن.فکر می کنم با این آپدیت آخری داشبورد هم یه جورایی حل شده باشه.نمیشه کشوندش طرف 3 چراغ شدن و اینا...البته خوب با این نشونه هایی که 3 چراغ داره باید هم آدم بترسه...
من خودم دستگاهم زیاد هنگ می کنه.یا کامل یا این که چند ثانیه.
بازش کردم چکش کردم و مشکلی نداشته.بعد از آپدیت داشبورد احساس می کنم یه مقدار روون تر شده.
الان اکثر جاهایی که می فروشن کنسولاشون به مشکل بر نمی خوره مگر این که خودشون براش مشکل ایجاد کرده باشن.

اون فالکون های دوستمون اون یکیش که 3 چراغ داده همون طور که مهدی هم گفت نوسان برق بوده یا برق خوب نمیرسیده به دستگاه.من حاضرم روی این قضیه شرط ببندم.
من کنسولم زمانی که خواستم کپی خور کنم همین طوری شد و تا الان 1 بار 3 چراغ قرمز نداده.
در مورد هنگ کردن اون یکی هم باید بگم یه جورایی عادی شده این قضیه هنگ کردن.فکر می کنم با این آپدیت آخری داشبورد هم یه جورایی حل شده باشه.نمیشه کشوندش طرف 3 چراغ شدن و اینا...البته خوب با این نشونه هایی که 3 چراغ داره باید هم آدم بترسه...
من خودم دستگاهم زیاد هنگ می کنه.یا کامل یا این که چند ثانیه.
بازش کردم چکش کردم و مشکلی نداشته.بعد از آپدیت داشبورد احساس می کنم یه مقدار روون تر شده.
الان اکثر جاهایی که می فروشن کنسولاشون به مشکل بر نمی خوره مگر این که خودشون براش مشکل ایجاد کرده باشن.
7خط جان، تو ماشالله استادي ولي شايد Cache رو خالي كني درست بشه
(احساس شرمندگي ميكنم بهت اينو گفتم ولي شايد يادت رفته باشه، ببخش مارو!)

7خط جان، تو ماشالله استادي ولي شايد Cache رو خالي كني درست بشه
(احساس شرمندگي ميكنم بهت اينو گفتم ولي شايد يادت رفته باشه، ببخش مارو!)

این رو که قبلا خودمم انجام دادم.گاهی اوقات مشکل Cache و اینا نیست.

این رو که قبلا خودمم انجام دادم.گاهی اوقات مشکل Cache و اینا نیست.
ميدوني كه، چند وقت يكبار بايد انجام بدي.
(چون گفتي قبلا انجام دادم، گفتم شايد فقط يه بار قديم انجام دادي، شايدم منظورت اين بوده كه قبلا اين كارو كردي و نشده، به هر حال)

ميدوني كه، چند وقت يكبار بايد انجام بدي.
(چون گفتي قبلا انجام دادم، گفتم شايد فقط يه بار قديم انجام دادي، شايدم منظورت اين بوده كه قبلا اين كارو كردي و نشده، به هر حال)

شما وقتی زیاد بازی انجام میدی(بازی های مختلف) باید این کار رو انجام بدی.
آموزش ترجمه خودمه...اگر خودم استفادش نکنم که باید برم بمیرم... :biggrin1:

شما وقتی زیاد بازی انجام میدی(بازی های مختلف) باید این کار رو انجام بدی.
آموزش ترجمه خودمه...اگر خودم استفادش نکنم که باید برم بمیرم... :biggrin1:
آدرس بده من بيام در منزل منو اره كن!
(ريسكش به اينكه مشكلت حل بشه ميرزيد!)

سلام دوستان
من اینتر کولر رو یه دونه از گیرهاش شکست و با پارچه بستمش مشکلی نداره؟
بعد وقتی که روشن میکنم دمای اینتر کولرو 30 میزنه
تا 40 بشه خاموشش میکنم تا دمای چند میتونم بازی کنم؟
ایکس باکس من که گفتم یه بارهنگ کرد هر از چند گاهی دوباره هنگ بکنه احتمال خرابیش هست؟
از اون به بعد تا حالا 3 بار هر بار 2 ساعتی بازی کردم ولی هنگ نکرده دوباره
خیلی ممنونم دوستان

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من اینتر کولر رو یه دونه از گیرهاش شکست و با پارچه بستمش مشکلی نداره؟
بعد وقتی که روشن میکنم دمای اینتر کولرو 30 میزنه
تا 40 بشه خاموشش میکنم تا دمای چند میتونم بازی کنم؟
اونی که گفتین هنگ میکنه هر از چند گاهی دوباره هنگ میکنه؟
از اون به بعد تا حالا 3 بار هر بار 2 ساعتی بازی کردم ولی هنگ نکرده دوباره هنوز
خیلی ممنونم دوستان

اگر واقعا به فکر کنسولت هستی اینتر کولر رو بردار و 12 ولت و SD انجام بده دیگه نیازیم نیست همین 40 شد خاموش کنی خودت هر 2 ساعت 15 دقیقه بهش استراحت بده و توی اون 15 دقیقه تو داشبوردم میتونی باشی در هر صورت میل خودت هست ;)

فکر نکنم بعد از باز کردن کنسول سالم بمونه
چون من این اینتر کولر رو هم نتونستم درست جا بزنم و گیرش شکست
اینجا هم تعمیر کار ایکس باکس فکر نکنم باشه
اگه هم باشه فکر کنم خیلی گرون بشه یا بزنه کنسول رو خراب کنه

اگه دسته کلا مشکل داشته باشه خوب برو تعمیر کن در غیر این صورت اگر reconnect میشه حتما از باطری های شارژی استفاده کن و اگر نتونستم کمکت کنم ما رو حلال کن:-"

:biggrin1:
در کل ممنون!!
ولی اخه 1 ماه نیست گرفتم کنسول رو!!!
باطری های خودش تموم شد مجبور شدم از این تخیلیا بندازم هنوز 3 تا شارژ داره ولی نمیدونم این باطری تخیلی هم سبک تر از فابریکشه هم یه جورایی انگار حجمش کمتره!!!!

باطری های خودش تموم شد مجبور شدم از این تخیلیا بندازم هنوز 3 تا شارژ داره ولی نمیدونم این باطری تخیلی هم سبک تر از فابریکشه هم یه جورایی انگار حجمش کمتره!!!!

چون باتری هایی که تو جعبه کنسول هست باتری های alkaline هستن و عمرشون بیشتره
باتری های معمولی تو 7 یا 8 ساعت خالی میشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or