سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزیز تمام بازی های که بامشکل روبروشدم مال nextgenبود
6تا بازی روی aoneویه دونه روی Ridita
وقتی شما با همه این بازی ها مشکل داری اونم از نکس جن گرفتی 100% درایو مشکل داره من به شخصه 20 عنوان از این فروشکاه گرفتم یکیش هم مشکل نداشت

شما اگر به XBox Live وصل نشدی باید اول وصل بشی بعدا Gamer Tag بسازی.اما اگر وصل شدی خوب توی همون داشبورد نوشته اسم گیمرتگت رو.

وقتی شما با همه این بازی ها مشکل داری اونم از نکس جن گرفتی 100% درایو مشکل داره من به شخصه 20 عنوان از این فروشکاه گرفتم یکیش هم مشکل نداشت[/QUO

میدونم که اکثرا با نکس جن یا وست مشکل ندارن اما کنسول من با بازی های رایت شده مشکل داره ولی با دیسک های که مثل اورجینال هستند مشکل ندارم
کسی میدونه اینا رو ازکجا میتونم تهیه کنم من مال شهرستانم
Mass Efect....Call of duty 4....Assassin`s Creed....Evnning Eleven 2008
Naruto:Rise of Ninja.....Soldier of Fortune:PayMen
یه جای که زود برام بفرسته

میدونم که اکثرا با نکس جن یا وست مشکل ندارن اما کنسول من با بازی های رایت شده مشکل داره ولی با دیسک های که مثل اورجینال هستند مشکل ندارم
کسی میدونه اینا رو ازکجا میتونم تهیه کنم من مال شهرستانم
Mass Efect....Call of duty 4....Assassin`s Creed....Evnning Eleven 2008
Naruto:Rise of Ninja.....Soldier of Fortune:PayMen
یه جای که زود برام بفرسته
خوب منظور شما از اورجینال دیسک های مالزی یا ارجینال هایی که اصل هستن و قیمت بالایی دارن
اگه با دیسک های مالزی خوب جواب میده مطمئنن باید درایو تعمیر بشه هرچند دستگاهت نو هست و تا چند وقت دیگه این دیسک های مالزی یه بلایی سر لنز میارن که دیگه هیچ دیسکی دستگاهت نمیخوره
شانسی دیگه تو هر 100 تا کنسول یکش شاید درایوش مشکل داشته باشه

فقط به خاطر مالزی هست بده تنظیم لنز اگر حل نشد باید لنز عوض کنی ولی 70 درصد درست میشه با تنظیم همهی این مالزی ها را هم بنداز کنار دیگه نزار توش

سلام
اقایون من کنسولم هنک میکنه ولی سه چراغه نشده مشکلش چیه کسی میدونه ؟
تا جایی که میدونم این هنگ کردن ها به 3 چراغ منجر میشه!;) پس ا 3 چراغ نداده بهتره ببریش به تعمیرگاه
البته قبلش بگو که زیاد هنگ میکنه؟! تو بازی خاصی این طوریه؟!

تا جایی که میدونم این هنگ کردن ها به 3 چراغ منجر میشه!;) پس ا 3 چراغ نداده بهتره ببریش به تعمیرگاه
البته قبلش بگو که زیاد هنگ میکنه؟! تو بازی خاصی این طوریه؟!
کلا 4بارهنک کرده 3بارتو بازی 1 بار هم توی دشبورد فرقی هم نمیکنه تو 2-3 بازی هنک کرد البته 3چراغه
نشده فعلا هنوزم روشن میشه ولی من دیگه روشنش نکردم میخواستم بدونم تعمیر شدنی هست یا نه
اگه هست چقدراب میخوره ؟
:((

کلا 4بارهنک کرده 3بارتو بازی 1 بار هم توی دشبورد فرقی هم نمیکنه تو 2-3 بازی هنک کرد البته 3چراغه
نشده فعلا هنوزم روشن میشه ولی من دیگه روشنش نکردم میخواستم بدونم تعمیر شدنی هست یا نه
اگه هست چقدراب میخوره ؟
من قبلا همين مشكل شما رو داشتم ! اولش هنگ كرد گفتم چيزي نيست بخاطر ديسكه اما بعدش 3 چراغ شد و بردم پيش آقا طاهر درست كرد ! به احتمال زياد درست ميشه اگه بيشتر از اين روشنش نكني !

اگه با روش X-Clamp درست كنن 30 تومن هزينش ميشه !

اگه هست چقدراب میخوره ؟
فکر کنم اگه روشن بمونه 3 چراغ بده اخه 4 بار کم نیست(اونم 1 بارش تو داشبورد باشه)
تعمیر شدنی هم فکر میکنم بشه چون 3 چراغ نداده و اینکه اگه 3 چراغ هم بده امکان تعمیرش هست در مورد هزینش هم من نمیدونم باید ببینی دقیقا چشه!

اتفاقا" X360 من 2-3 بار سر همین Saints Row هنگ کرد و دو بار از این 3 بار ، 3 چراغ رو داد و من دیگه با خودم گفتم حتما دارفانی رو وداع می کند تا چند روز آینده و ... :دی
اما الان 5 ماهی از اون موقع می گذرد و من هر چند ساعت که بخواهم در روز باهاش بازی میکنم.خبری هم از اون فریز شدن ها نیست.فقط تا الان با یک بازی مشکل اساسی داشته است که همون BioShock معروف است.مشکلش هم 2 حالت دارد : یا توی لودینگ قبل از بازی گیر میکند و یا اینکه بین بازی دچار تیک های چند ثانیه ای می شود سر هر صحنه شلوغ...خودم احتمال میدهم بخاطر نوع دیسک که hp است باشد.حالا یک بار روی ورباتیم هم تست میکنم و نتیجه را بعدا می گویم ولی کنسولم با 30 و خورده ای بازی دیگرم مشکلی نداشته است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or