وقتی شما با همه این بازی ها مشکل داری اونم از نکس جن گرفتی 100% درایو مشکل داره من به شخصه 20 عنوان از این فروشکاه گرفتم یکیش هم مشکل نداشت[/QUO
میدونم که اکثرا با نکس جن یا وست مشکل ندارن اما کنسول من با بازی های رایت شده مشکل داره ولی با دیسک های که مثل اورجینال هستند مشکل ندارم
کسی میدونه اینا رو ازکجا میتونم تهیه کنم من مال شهرستانم
Mass Efect....Call of duty 4....Assassin`s Creed....Evnning Eleven 2008
Naruto:Rise of Ninja.....Soldier of Fortune:PayMen
یه جای که زود برام بفرسته
فريمور دستگاه رو از هيچ راهي نميشه فهميد ، مگر اينكه دستگاه باز بشه و بعد ميتوني بفهمي !یه سوال دیگه اگه ممکنه:Firmware دسگاهمو چجوری باید بفهمم چه ورژنی ؟:confused::confused::confused::confused:
خوب منظور شما از اورجینال دیسک های مالزی یا ارجینال هایی که اصل هستن و قیمت بالایی دارنمیدونم که اکثرا با نکس جن یا وست مشکل ندارن اما کنسول من با بازی های رایت شده مشکل داره ولی با دیسک های که مثل اورجینال هستند مشکل ندارم
کسی میدونه اینا رو ازکجا میتونم تهیه کنم من مال شهرستانم
Mass Efect....Call of duty 4....Assassin`s Creed....Evnning Eleven 2008
Naruto:Rise of Ninja.....Soldier of Fortune:PayMen
یه جای که زود برام بفرسته
تا جایی که میدونم این هنگ کردن ها به 3 چراغ منجر میشه!سلام
اقایون من کنسولم هنک میکنه ولی سه چراغه نشده مشکلش چیه کسی میدونه ؟
پس ا 3 چراغ نداده بهتره ببریش به تعمیرگاهکلا 4بارهنک کرده 3بارتو بازی 1 بار هم توی دشبورد فرقی هم نمیکنه تو 2-3 بازی هنک کرد البته 3چراغهتا جایی که میدونم این هنگ کردن ها به 3 چراغ منجر میشه!پس ا 3 چراغ نداده بهتره ببریش به تعمیرگاه
البته قبلش بگو که زیاد هنگ میکنه؟! تو بازی خاصی این طوریه؟!

من قبلا همين مشكل شما رو داشتم ! اولش هنگ كرد گفتم چيزي نيست بخاطر ديسكه اما بعدش 3 چراغ شد و بردم پيش آقا طاهر درست كرد ! به احتمال زياد درست ميشه اگه بيشتر از اين روشنش نكني !کلا 4بارهنک کرده 3بارتو بازی 1 بار هم توی دشبورد فرقی هم نمیکنه تو 2-3 بازی هنک کرد البته 3چراغه
نشده فعلا هنوزم روشن میشه ولی من دیگه روشنش نکردم میخواستم بدونم تعمیر شدنی هست یا نه
اگه هست چقدراب میخوره ؟
![]()
فکر کنم اگه روشن بمونه 3 چراغ بده اخه 4 بار کم نیست(اونم 1 بارش تو داشبورد باشه)کلا 4بارهنک کرده 3بارتو بازی 1 بار هم توی دشبورد فرقی هم نمیکنه تو 2-3 بازی هنک کرد البته 3چراغه
نشده فعلا هنوزم روشن میشه ولی من دیگه روشنش نکردم میخواستم بدونم تعمیر شدنی هست یا نه
اگه هست چقدراب میخوره ؟
![]()