سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من براي تعمير پايه جي پي يو بايد خمير سيليكو.ن رو به پايه ها بزنم ؟

خیر. این خمیر به هیچ‌جا جز هسته‌ی CPU و GPU نباید مالیده بشه.

بابا یکی نیست این روش ایکس کلمپ رو به فارسی یاد بده ؟ جان من یه نفر بیاد توضیح بده

فهمیدن روش کاری نداره. اجرا کردنش سخته که اونو خودت باید باد بگیری. 3 ماه گذشت تا من بالاخره فهمیدم چی به چیه و چی‌کار باید بکنم. وقت باید بذاری.

تو همه جا هنگ میکنه البته نه همیشه امروز 2 بار هنگ کرد ترسیدم قبلا هم نمگ کرده بود حدود 4 باری شده بود
کنسولم برای سال 2007 هست
دارم می گم که دیگه روشنش نکن اگه بشیتر از 3 بار روشنش کنی تمام هست کارش
البته بستگی داره که کی هنگ میکنه تو بازی یا همون اولی که می خوای روشن کنی ؟
اگه تو بازی هنگ می کنه مطمئن باش اگه ادامه بدی بعدا میکشه تو داشبور هنگ کردنو همون اولش
که اون موقع هست که دیگه نباید روشنش کنی بفرست تعمیر درست میشه 100% (به شرطی که زیاد روشن و خاموش نکرده باشی )

سلام ......یکی به دادمن برسه کنسول من دیسکهای رایت شده رو اجرا نمی کنه پیغام Open Trayمیده روی دیسک های Aone ..Ridita امتحان کردم:((:((
بازیهای قبلیم هیچ مشکل خواصی نداره اونا روی دیسک های مثل اورجینال هستند
درضمن به من گفتن از لنز دستگاه هستش گفتن این دیسکها به مرور لنز رو خراب می کنن این امکانش هست....چون من فکر نمی کنم لنز دستگاه ضعیف شده باشه آخه یه دونه از بازیهام ترک داره اون رو اجرا می کنه
کسی شماره:فروشگاهی رو داره که این بازی هارو روی دیسکهای مثل اورجینال داشته باشه برام ارسال کنه
Assassin`s Creed
Mass Efect
Call of Duty 4
Soldier of Fortune :payMan
Winning Eleven 2008
Naruto:Rise of Ninja

NextGen.IR
PartoGames.Com
WestGame.Ir

این ها همه دیسک هاشون لیبل خورده هست.مشکلی که شما داری برمیگرده به رایت شدن بازی.البته مشکل اصلی از رایتر کامپیوتر هست که 1 بار که باهاش بازی روی DVD 9 بزنید بار دوم احتمال خرابی دیسک هست که بد رایت کنه.

NextGen.IR
PartoGames.Com
WestGame.Ir

این ها همه دیسک هاشون لیبل خورده هست.مشکلی که شما داری برمیگرده به رایت شدن بازی.البته مشکل اصلی از رایتر کامپیوتر هست که 1 بار که باهاش بازی روی DVD 9 بزنید بار دوم احتمال خرابی دیسک هست که بد رایت کنه.

دوست عزیز تمام بازی های که بامشکل روبروشدم مال nextgenبود
6تا بازی روی aoneویه دونه روی Ridita

کسی شماره:فروشگاهی رو داره که این بازی هارو روی دیسکهای مثل اورجینال داشته باشه برام ارسال کنه
Assassin`s Creed
Mass Efect
Call of Duty 4
Soldier of Fortune :payMan
Winning Eleven 2008
Naruto:Rise of Ninja[/QUOTE]

اگه امکان داره شماره یه فروشگاه روبرام بزارین که خودش اونا کپی نکنه مثل دیسک های مالزی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or