سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعد از 10 دقیقه کنسول فریز میکنه البته گاهی اوقات. چی dvd بزارم و بازی کنم و یا از روی هارد بازی رو اجرا کنم .فکر میکنید مشکل از کجا باشه؟موقعی که کنسول رو خاموش می کنم درست می شه؟ایراد از کابل ها می تونه باشه یا ایراد از جای دیگه هستش؟البته همیشه اینجوری نیست یک موقعی می شه که نیم ساعت هم بازی می کنم فریز نمی شه؟با سپاس
احتمالن GPU مشكل داره هنگ كردن بيشترش براي GPU بايد بدي برات Test كنن

کسی اینجا هست که عمر کنسولش به یک سال قد داده باشه؟ 12 ماه حداقل

من ، پسر عمه هام ( دو تاشون ) ، 3-4 نفری هم از دوستام!
سری ساخت همشون 11/2005 ، تا حالا بدون مشکل ، بدون General Failure Error ، فقط لنز درایو 2-3 نفرمون ضعیف شده که با تنظیم خدا را شکر حل شدن. مدت زمان استفاده هم خودتون حساب کنین: هممون تیر و اوایل مرداد 85 گرفتیم. من خودم اواسط تیر گرفتم.
هنوز هم دارن به وظیفه شرعیشون عمل می کنن. اجرشون با خدا...:biggrin1:

بعد از 10 دقیقه کنسول فریز میکنه البته گاهی اوقات. چی dvd بزارم و بازی کنم و یا از روی هارد بازی رو اجرا کنم .فکر میکنید مشکل از کجا باشه؟موقعی که کنسول رو خاموش می کنم درست می شه؟ایراد از کابل ها می تونه باشه یا ایراد از جای دیگه هستش؟البته همیشه اینجوری نیست یک موقعی می شه که نیم ساعت هم بازی می کنم فریز نمی شه؟با سپاس

دقیقا مشکل کنسول من که متاسفانه درست نشد مشکل از ram دستگاه هست!

وضعیت اداپتورش چجوریه؟ اگه جاش خفه ست بذارش یک جای باز یا به هر صورتی خنک تر نگهش دار شاید مشکل از این باشه. روی فرش هم نذارش، بذار روی یه سطح صاف و سفت.

یعنی امکان داره رم نیم سوز شده باشه؟یک چیز دیگه خمیر سیلیکون زیر هیتسنگ ها و روی cpuو gpu رو پاک کردم:biggrin1:امکان داره فریز کردن به خاطر اون باشه؟اگه روی رم اون دوتا ی که بغل هیتسینگ gpu هستش یک ورق الومینیوم گذاشت مشکلی برای دستکاه پیش نمیاید؟/:)چون جای خوندم که اون دوتا رم هم داغ می کنه و چند درصداحتمال سه چراغ دادن شاید به خاطر همون دو تا رم باشه؟/:)با سپاس

یک چیز دیگه خمیر سیلیکون زیر هیتسنگ ها و روی cpuو gpu رو پاک کردمامکان داره فریز کردن به خاطر اون باشه؟

اولا ماکرو روی GPU و CPU از همیر سیلیکون استفاده نکرده، بلکه یه ماده‌ی نسبتا ناشناخته‌ی دیگه‌س. دوم شما چی فکر کردی که ورداشتی اونا رو پاک کردی و هیچ‌چیز دیگه‌ای هم جایگزین نکردی؟ سوم مگه شما نمی‌دونی همین یک لایه‌ی نازک خمیر سیلیکون چقدر تو انتقال حرارت موثره؟
در اولین فرصت یک لایه‌ی نازک خمیر سیلیکون روی GPU و CPU بمال.

حالا چرا می زنی اقا سامان؟(شوخی بود) متشکرم از راهنمایی شما.:love:در مورد رم که گفته بودم یکم توضیح می دادی بد نبود؟در ضمن همون خمیر سیلیکون بزنم دیگه؟

آخرین ویرایش:
حالا چرا می زنی اقا سامان؟(شوخی بود) متشکرم از راهنمایی شما.در مورد رم که گفته بودم یکم توضیح می دادی بد نبود؟در ضمن همون خمیر سیلیکون بزنم دیگه؟

ببخشی دیگه نمی‌زنم!
مشکل هنگ‌کردن از همه‌چی می‌تونه باشه. اما شک آدم بیش‌تر از همه باید به سمت رم‌ها بره. در مورد رم‌ها هم چیزی نگفتم چون چیزی که نیاز داری توی تهران پیدا نمی‌شه. منظورم هیت‌سینک مخصوص رمه. من آخرین بسته‌ی موجود در تهرانو خریدم :biggrin1:

این هیت‌سینکی رو که می‌بینی شرکت فونیران وارد ایران می‌کنه و به فروش‌گاه سبرسیستم که توی مجمتع کامپیوتر ایرانه (ایران بود یا ایرانیان بود تو ولی‌عصر؟) توزیع می‌کنه. من به سبزسیستم زنگ زدم گفت نداره. گفت باید سفارش بدیم برامون تولید کنن! گفتم قیمتش چنده، گفت مسی‌ش 25 تومنه. من اما شانسی یه جا توی بازار رضا پیدا کردم و یارو هم 13 تومن می‌داد که سریع گرفتم. آخریش هم بود. حالا بگرد ببین می‌تونی چیزی مشابه این پیدا کنی که روی رم‌هات بذاری که خنک‌تر بشن؟

سلام اقا سامان
خواستم بدونم اگه از روش ایکس کلمب ها بخوام استفاده کنم چه وسایلی لازم داره که موجود نیست

واشر نایلونی و واشر فیبری این‌جا نیست. واشر فلزی با قطرخارجی کم پیدا نمی‌شه. خمیرخنک‌کننده‌ی Arctic Silver هم نیست. پیچ‌های M5 هم این‌قدر کج و کوله‌ن که نگو!
اما با چیزایی هم که این‌جا هست می‌شه یه گِلی به سر گرفت! نگو چطوری که خیلی باید توضیح بدم. ولم کن فعلا بذار برم بخوابم!!

آیا 360 هایی که مربوط به آگوست میشن همراه با هیت سینک و خروجی Hdmi عرضه شدن؟؟؟
اگه آره الان تو بازار ایران هستن؟؟؟
تاریخ دقیقی نیست که بگی از اون زمان به این ور با این مشخصات بدن...
هنوز تو ایران چیزی نیومده!

دوستان سلام .
میتونید من رو هم راهنمایی کنید ؟
درایو ایکس باکس من دایم در حال Opening و بعدش Closing هست . درایو سامسونگ و ساخت 2005 هست. اجازه به دستگاه برای خواندن اطلاعات داده نمیشه در درایو رو که میبندی باز سریع بازش میکنه . چراغ ایکس باکس هم دایما در حال چشمک زدن هست . مشکل از درایو هست ؟ درست میشه ؟ اگه نمیشه درایو سامسونگ قیمتش چقدره . ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or