سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان كنسول من دچار مشكل شده
:crying1:
وقتي كنسول را روشن ميكنم بعد از 10-15 دقيقه بازي كردن دستگاه هنگ ميكنه
:((
میخواستم ببینم مشکل از چیه که همش وسط بازی قفل میشه
البته وقتی بازی میزاری توش درایوم صدای قرچ قرچ میده
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر

سلام دوستان كنسول من دچار مشكل شده
:crying1:
وقتي كنسول را روشن ميكنم بعد از 10-15 دقيقه بازي كردن دستگاه هنگ ميكنه
:((
میخواستم ببینم مشکل از چیه که همش وسط بازی قفل میشه
البته وقتی بازی میزاری توش درایوم صدای قرچ قرچ میده
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر

ایا همه بازی هایی که تست میکنی به همین مشکل بر میخوری . حتی برنرمکسم میازری همین مشکلو دارین یه تست کنین بعد جوابشو بگین تا ببینم میشه کمکتون کنم یا نه .

ایا همه بازی هایی که تست میکنی به همین مشکل بر میخوری . حتی برنرمکسم میازری همین مشکلو دارین یه تست کنین بعد جوابشو بگین تا ببینم میشه کمکتون کنم یا نه .
بله من بازی فیفا 13 با گرز اف وار که برنرمکس و کلی بازی کپی دیگرو همین مشکلو دارم البته با بیشترشون این مشکلو دارم با بعضیها بیشتر وبا بعضیها کم تر
اول میگفتم شاید مشکل از بازیه ولی توی کنسول دیگه که امتحان کردم مشکلی نداشت
البته بعضی وقتام که دیسک تمیزه پیغام کسیف بودن میده دیگه واقعا دیوونم کرده
میشه مشکل از درایو یا لنز باشه دوست عزیر؟

سلام منم همین مشکل دارم ولی وفتی بازی های قدیمی رو که بازی می کنم مشکلی نداره همه چی درسته نه صدایی نه هنگی
ولی بازی های اپدیت جدید مشکل داره
البته باری های بر نر مکسم که می زارم بازم هنگ می کنه یا بازیارو اصلا نمی خونه

دوست عزیز
زیر اداپتور هست که چهار تا پلاستیک مثله ضربه گیر هست زیر اونا جا پیچ هست
بازشون کن
موفق باشی

مرسی ار پاسختون اما دوست من درآودن این لاستیک های زیر آداپتور روش خاصی داره آخه من هر کار میکنم نمیتونم درش بیارم . اگه میشه یه راهنمایی کوچولو کنید . ممنون.

من بعد سه ماه دستگاه رو روشن کردم ولی خود به خود مشکل دار شده
بازی رو میزارم تو دستگاه و میزنم بازی شروع شه ولی صفحه سیاه میشه و باز نمیشه باید یه بار دستگاه رو خاموش روشن کنم تا بازی باز شه تو هر بازی اینطور میشه جه اورجینال یا برنرمکس بازی غیر برنرمکس هم نذاشتم تو دستگاه بازی هایی هم که تو my game هست عکساشون رفته فقط اسم ها هست مشکل چیه چیکار کنم؟

من لنز کنسولم رو تازه عوض کردم واسه 3 4 هفته خیلی خوب کار کرد ولی یهو دیگه بازیا روش نسصب نمیشه. حتی بازی های قدیمی که راحت نصب کرده بودم نصب نمیشه الان. مشکل از لنزه یا چیزه دیگه؟

من لنز کنسولم رو تازه عوض کردم واسه 3 4 هفته خیلی خوب کار کرد ولی یهو دیگه بازیا روش نسصب نمیشه. حتی بازی های قدیمی که راحت نصب کرده بودم نصب نمیشه الان. مشکل از لنزه یا چیزه دیگه؟

حتما لنزش جنسش خوب نبوده جا مطمئن بردین . ببرین بگین این چیه 4 هفته ای خراب شد پس . باهاش درست حرف بزنین از در دوستی بگین خواهشا درستش کنین یا یه لنز خوب روش بندازین .

اقا من یه دونه بزنزمکس گرفتم روی هارد اکسرنال 500g نصب میکنم بعد که DVD رو در میارم باز هم دیسکت رو میخواد میخوام ببینم مشکل از چیه
برای اجرای بازی رو 360 در هر صورت به دیسک بازی نیاز هستش (مهم نیست رو هارد نصب باشه یا نه) !

سلام.من داشتم tomb rider بازی میکردم که یک دفعه وسط بازی هن کرد.سیستم رو ریستارت کردم ولی ایندفعه تویه لودین شروع بازی هنگ کرد و همچنان این داستان ادامه دارد.دوستان راهنمایی بفرمائید ممنون میشم

برای اجرای بازی رو 360 در هر صورت به دیسک بازی نیاز هستش (مهم نیست رو هارد نصب باشه یا نه) !

با اجازه از اقا رامین گل . زمانی به دیسک نیازی ندارین که کنسولتونو جی تگ کرده باشین ، وگرنه بدون دیسک نمیتونین اجرا کنین عین ps3 .

---------- نوشته در 08:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:21 PM ارسال شده بود ----------

پس قضیه ای برنرمکس چیه که میریزی توی هارد و بدون دیسک بازی میکنی

برنر مکسارو میریزی تو هارد بعد دیسکم باید داخل باشه تا اجرا بشه وگرنه اصلا و ابدا اجرا نمیکنه مگه باز میگم جی تگ کنین به کل کنسولو که نیازی به دیسک داخل درایو نداشته باشین . فقط بازیو تو هارد نصب میکنی تا صدای دستگاه کم بشه همین .

سلام.من داشتم tomb rider بازی میکردم که یک دفعه وسط بازی هن کرد.سیستم رو ریستارت کردم ولی ایندفعه تویه لودین شروع بازی هنگ کرد و همچنان این داستان ادامه دارد.دوستان راهنمایی بفرمائید ممنون میشم

فک کنم باید cache سیستم رو پاک کنی. از تو settings برو روی هارد دیسک، یه گزینه با Y یا X میاره اگه درست یادم بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or