سلام دوستان كنسول من دچار مشكل شده
:crying1:
وقتي كنسول را روشن ميكنم بعد از 10-15 دقيقه بازي كردن دستگاه هنگ ميكنه
میخواستم ببینم مشکل از چیه که همش وسط بازی قفل میشه
البته وقتی بازی میزاری توش درایوم صدای قرچ قرچ میده
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
بله من بازی فیفا 13 با گرز اف وار که برنرمکس و کلی بازی کپی دیگرو همین مشکلو دارم البته با بیشترشون این مشکلو دارم با بعضیها بیشتر وبا بعضیها کم ترایا همه بازی هایی که تست میکنی به همین مشکل بر میخوری . حتی برنرمکسم میازری همین مشکلو دارین یه تست کنین بعد جوابشو بگین تا ببینم میشه کمکتون کنم یا نه .
ایا همه بازی هایی که تست میکنی به همین مشکل بر میخوری . حتی برنرمکسم میازری همین مشکلو دارین یه تست کنین بعد جوابشو بگین تا ببینم میشه کمکتون کنم یا نه .
دوست عزیز
زیر اداپتور هست که چهار تا پلاستیک مثله ضربه گیر هست زیر اونا جا پیچ هست
بازشون کن
موفق باشی
تاثیر کابل غیر قابل انکاره.
شما اطمینان داشته باش هرچی کابلت با کیفیتتر باشه حتی کیفیت تصویری هم که میگیری بهتر خواهد بود
من لنز کنسولم رو تازه عوض کردم واسه 3 4 هفته خیلی خوب کار کرد ولی یهو دیگه بازیا روش نسصب نمیشه. حتی بازی های قدیمی که راحت نصب کرده بودم نصب نمیشه الان. مشکل از لنزه یا چیزه دیگه؟
برای اجرای بازی رو 360 در هر صورت به دیسک بازی نیاز هستش (مهم نیست رو هارد نصب باشه یا نه) !اقا من یه دونه بزنزمکس گرفتم روی هارد اکسرنال 500g نصب میکنم بعد که DVD رو در میارم باز هم دیسکت رو میخواد میخوام ببینم مشکل از چیه
برای اجرای بازی رو 360 در هر صورت به دیسک بازی نیاز هستش (مهم نیست رو هارد نصب باشه یا نه) !
برای اجرای بازی رو 360 در هر صورت به دیسک بازی نیاز هستش (مهم نیست رو هارد نصب باشه یا نه) !
پس قضیه ای برنرمکس چیه که میریزی توی هارد و بدون دیسک بازی میکنی
سلام.من داشتم tomb rider بازی میکردم که یک دفعه وسط بازی هن کرد.سیستم رو ریستارت کردم ولی ایندفعه تویه لودین شروع بازی هنگ کرد و همچنان این داستان ادامه دارد.دوستان راهنمایی بفرمائید ممنون میشم