سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

دوستان عزیز من یک مشکلی دارم دستگاه من اسلیم 250 گیگ هست.

مشکلم اینه که بازی ها رو وقتی اینیستال میکنم و بعدش میرم تو بازی

به من ارور میده و میگه بره اطلاعات بیشتر به ایکس باکس دات کام / ساپورت برو لطفا راهنمایی کنید منو مرسی

سوال دومم

من بازی دبلیو 13 رو وقتی میزارم از دستگام صدای بلند چرخش دیسک میاد

اما بره بقیه بازی هم اینطور نیست اگه کمکم کنید ممنونتون میشم

با تشکر

بازیتونونو برنرمکس بخرین دیگه همچین اروری نمیده بازیتون 100 رایت معمولیه که از بازی میپره بیرون .

حتما با دور تند رایت شده یا بد رایت شده کلا . موفق باشین .

ببخشید این چرخش که این صدا رو از دستگاهم بیرون میده به دستگام صدمه ای وارد میکنه ؟ :|

نه مشکلی درست نمیکنه . فقط اگه میخایین صدایی ازش در نیاد یه هارد بخرین بازیاتونو بریزین تو هارد دیگه 1 ذرم صدا ازش در نمیاد همین . موفق باشین .

نه مشکلی درست نمیکنه . فقط اگه میخایین صدایی ازش در نیاد یه هارد بخرین بازیاتونو بریزین تو هارد دیگه 1 ذرم صدا ازش در نمیاد همین . موفق باشین .

ببخشید خود دستگاهم پس هاردش به درد نمیخوره 250GB هست توش میریزم گفتم که میره تو ارور میده میاد بیرون :|

سلام . من چند تا سوال داشتم اگه میشه جواب بدین ممنون میشم :
1 : من میخوام بازی های ایکس باکس رو به صورت 100% رایت کنم چه کار باید بکنم ؟ آیا با رایتر لپ تاپ دل میتونم این کارو انجام بدم ؟! اگه نمیشه به چیا احتیاج دارم دی وی دی 9 مخصوص
می خواد ؟ چون میخوام بدم به مشتری لطفا کامل بهم بگین که چی کار کنم واسه 100% رایت
2 : می خوام روی یه هارد اکسترنال بازی هارو اجرا کنم ! آیا روشی اومده که کل فضای هارد یا بیشتر از 16 گیگابایت رو شناسایی کنه ؟!
در ضمن بازی باید 100% باشه یا بازی های 97% هم این قابلیت رو دارن که از رو هارد بیان بالا ؟
3 : امکانش هست که برای رایت بازی های ایکس باکس از دی وی دی مورد نظر رایت dvd به dvd زد ؟​

ببخشید خود دستگاهم پس هاردش به درد نمیخوره 250GB هست توش میریزم گفتم که میره تو ارور میده میاد بیرون :|

خوب اگه هارد داره بریزین تو همون هارد منظور منم هارد خود دستگاه بود نه هارد دیگه داداشم . بریزین تو هارد عمرنات اگه صدا بیاد ازش . موفق باشین . باز سوالی داشتین تو پ.خ بدین جواب بدم سریع .

آخرین ویرایش:
سلام.لطفا يكي از اساتيد راهنمايي كنه.دستگاه من اليت هستش و با اينكه بورد و درايو و لنز و LT+3 همه سالمند.بعضي از بازيهاي برنر رو مثل ac3 و dmcنه تنها روي هارد ذخيره نميكنه بلكه از روي ديسك هم بازيهارو نمي خونه (بازيها هم سالم هستند).لطفا يكي راهنمايي كنه.ممنون.

سلام.لطفا يكي از اساتيد راهنمايي كنه.دستگاه من اليت هستش و با اينكه بورد و درايو و لنز و LT+3 همه سالمند.بعضي از بازيهاي برنر رو مثل ac3 و dmcنه تنها روي هارد ذخيره نميكنه بلكه از روي ديسك هم بازيهارو نمي خونه (بازيها هم سالم هستند).لطفا يكي راهنمايي كنه.ممنون.

خوب بازی های شما 97 درصدی رایت شدن حتما برا همین نمیتونین تو هارد نصب کنین یا از هارد اجراشون کنین . برا اینکه مشکلتون حلشه برین بازی برنرمکس تهیه کنین دوست عزیز موفق باشین .

مشکل از بازیاته.میخوای بازیا رو تست کنی ببینی سالمن بریزشون رو هارد اگه بدون مشکل ریخت که سالمه ولی اگه در حین ریختن ارور داد بازیت خرابه حتی اگه بتونی تو بازیم بری بالاخره یک جا گیر میکنه
در ضمن این روش واسه بازیایی که برنرم نیستن کار میکنه

مشکل از بازیاته.میخوای بازیا رو تست کنی ببینی سالمن بریزشون رو هارد اگه بدون مشکل ریخت که سالمه ولی اگه در حین ریختن ارور داد بازیت خرابه حتی اگه بتونی تو بازیم بری بالاخره یک جا گیر میکنه
در ضمن این روش واسه بازیایی که برنرم نیستن کار میکنه
سلام.ممنون از جوابتون.ولي دوست عزيز بازيها برنر مكس هستند و روي دستگاه ديگه جواب دادند.

سلام من xbox رو به یه تلوزیون وصل کردم ولی تصویر سیاه و سفیده مشکل از کابل هستش یا تلوزیون یا دستگاه ؟
بعد این لب تاپ ها که HDMI و VGA بهشون میخوره رو میشه بهش XBOX وصل کرد ؟ برنامه میخواد ؟

سلام من xbox رو به یه تلوزیون وصل کردم ولی تصویر سیاه و سفیده مشکل از کابل هستش یا تلوزیون یا دستگاه ؟
بعد این لب تاپ ها که HDMI و VGA بهشون میخوره رو میشه بهش XBOX وصل کرد ؟ برنامه میخواد ؟

وقتی تصویر سیاه و سفید میشه مشکل از ناسازگانی سیستم PAL و NTSC هست که احتمالا تلویزیون شما قدیمی هست.

اون کابل های hdmi و vga خروجی هستند و تصویر لبتاپ رو روی مانیتور یا TV میندازه

سلام به همه ی بچه های گل بازی سنتر
بنده مصرف کننده هستم و به هیچ وجه توی کار فروش بازی و این چیزا نیستم فقط میخوام برای مصرف خودم توی خونه مشکلم رو حل کنم امیدوارم کمکم کنید چند روزی هست دارم مطالب مفید سایت رو میخونم اما باز هم نیاز به کمک دارم ...
1- اینکه روش موزیک واقعا روی همه ی بازی جواب میده؟ البته اینم بگم تا بحال خودم به شخصه هر چی رو امتحان کردم مشکلی نداشتم اما اینو بیشتر برای بازی های جدید میگم مثل اساسین یا فارکرای یا کالاف
2- من اساسین و فارکرای رو از سایت دانلودها دانلود کردم حالا میخوام رایتش کنم چند تا سوال برام پیش اومده : اینکه اگه 97% رایت کنم حله یا باید 100% رایت بشه ( 97% رایت کنم بعد با روش موزیک یا اینچیزا بازی رو روی هارد نصب کنم مشکلی پیش نمیاد البته اینم بگم اصلا آنلاین بازی نمی کنم )
3- دی وی دی رایتر من اچ پی 1270 آر هستش میشه فریمورش رو آپدیت کنم برای رایت بازی های برنرمکس یا نه ؟ ( آخه اچ پی 1270 آی جز لیست بود اما مال من نبود )
4- دی وی دی 9 ندارم میخوام بخرم بهترین مارک چیه و از کجا میشه مارک اصلیش رو شناخت ؟
5- از روش برنامه BurnerMAX Payload Tool میشه رایت برنرمکس کرد اگه آره کسی امتحان کرده ببینه مشکلی پیش میاد یانه ؟
6- و سوال آخر : تنظمات برنامه Imgburn رو باید روی چه چیزی بزارم برای رایت بازی مثل اینکه دیفالتش خوب نیست ؟
پیشاپیش از کسانی که بنده را راهنمایی می کنند ممنون و سپاسگذارم ...

چون جواب نگرفتم دوباره می پرسم امیدوارم یه نفر راهنمایی کنه ، ممنون ............................

سلام بچه ها من ایکس باکس ارکید دارم تازه گی ها بازی ها رو نمیخونه و ارور 00-80-03 رو میاره البته بعضی وقت ها بازی ها رو میاره فقط تو دی وی دی های پشت ابی ارور میده نقره ای هارو میاره مشکل از کجاست خواهشا توضیح بدین تا اومدن gta v خراب نشه بعدش برام مهم نیست. فریمور دستگاه lt+2 میباشد همچنین داشبورد ان 2.0.15574.0

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or