سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.من یه ایلایت دارم که وقتی عمودی میذارمش درایوش صدا میده.(در حالت افقی هیچ صدایی نداره) خودم بازش که کردم دیدم اون 6 تا پیچ بلندی که درایو رو به بدنه محکم میکنه رو تعمیر کار نامرد برداشته.کسی میدونه از کجا میتونم این 6 تا پیچ رو تهیه کنم؟اگر دوستی هم ایکس باکس سه چراغه داره که به دردش نمیخوره من این 6 تا پیچ رو ازش میخرم.(اینو هم میدونم که چه این 6تا باشه چه نباشه کنسول بدون هیچ مشکلی کار میکنه) منظورم این هست...لطفا جواب رو پ خ کنید.ممنون
360Dissassembly%20046.jpg

اون پیچارو فقط میتونی از تعمیر کارای XBOX بگیری من خودم رفتم پشت شهرداری سری پیش 10 تا گرفتم گذاشتم تو خونه بمونه اگه هرز یا خراب شد داشته باشم . خیالی نیست میتونین تهیه کنین .

آقا این ایکسباکس ما 10 بار باید دگمه اوپنش رو بزنی تا درایوش باز شه.الان دقیقا چه مرگشه؟:d
البته بازی ها رو راحت اجرا میکنه.

اگه اسلیم حتما تو باز کردنی زدن فلت درشو زخمی کردن و اتصالی پیدا کرده . چون اون فلتش خیلی حساس هستش .

آخه مشکل اینجاست که دکمه رو که میزنم توی مانیتور نشون میده opening-reading-close ولی در عمل هیچی نمیشه

تسمه درایو خراب شده دوست عزیز باید ببرید پیش یک تعمیر کار البته میتونید قبلش یه بار کنسول رو باز وبسته کنید ببینید چی میشه

تسمه درایو خراب شده دوست عزیز باید ببرید پیش یک تعمیر کار البته میتونید قبلش یه بار کنسول رو باز وبسته کنید ببینید چی میشه
قاب جلو رو درآوردم یدونه سوزن کردم توی سوراخ ها باز شد بعد از اون دیگه درست شده(توی سایت ایکس باکس بودش).البته یک دیسک هم همیشه توی دستگاه میزارم.ولی شما درست میگید درکل مشکل داره باید اون تسمه رو عوض کنم.;)

دوستان این ایکس باکس من وقتی دیسک رو میزارم(هر بازیی)میره تو بازی بعد 5 دقیقه میگه faild disk authrize بعد یک تق صدا میده و خاموش میشه و بعدش دوباره روشن میشه!این چه مرگش شده؟:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or