سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان بازم این سوالم رو مطرح میکنم(سوال کردن عیب نیست ندانستم عیب است)
دستگاه من اسلیم 4گیگ هستش با فریمور LT3
بعضی اوقات که روشن میکنم و دیسک رو میذارم پلی گیم میده بدون نشون دادن عکس بازی و وقتی اجرا میکنم کلین دیسک و یه ارور دیگه میده!
تا امروز زیاد به این مشکل برنخورده بودم تا اینکه از صبح نزدیک 10 بار شایدم بیشتر خاموش روشن کردم(بافاصله زمانی)اجرا نمیکرد!
میشه یکی بگه مشکل دستگاه من چیه؟!
یکی گفت که مربوط به درایو کنسولتونه که معین جان گفتن اینطور نیست!
مگه آپدیت ها بصورت کامل عرضه نشده؟!
یکی بصورت جامع به من توضیح بده ممنونش میشم
اخرین جوابی که گرفتم این بود که تنها راهش جی تگ هستش!که اصلا با ...جور در نمیاد!
:-s
منتظرجواب دوستان هستم

سلام دوستا نعزیز.

دوستان کسی از شما خبر داره next xbox چه زمانی منشتر میشه ؟ اگر خبری در این مورد در بازی سنتر موجود است خوش حال میشم لینک بدید.

از زمانیکه فهمیدم next xbox قراره در اینده بیاد کلا دیگه حال و حوصله ی این xbox خودم هم ندارم.کلا یه اخلاقی که دارم اینه که حتی اگر یه چیزی 10 ساله دیگه هم بیا دو من مشابه رو داشته باشم از مشابه خسته میشم. ( مثل این اواخر ک هبرای گوشی این طوری شدم ).

ممنون میشم بگید کی میاد.

سلام دوستا نعزیز.

دوستان کسی از شما خبر داره next xbox چه زمانی منشتر میشه ؟ اگر خبری در این مورد در بازی سنتر موجود است خوش حال میشم لینک بدید.

از زمانیکه فهمیدم next xbox قراره در اینده بیاد کلا دیگه حال و حوصله ی این xbox خودم هم ندارم.کلا یه اخلاقی که دارم اینه که حتی اگر یه چیزی 10 ساله دیگه هم بیا دو من مشابه رو داشته باشم از مشابه خسته میشم. ( مثل این اواخر ک هبرای گوشی این طوری شدم ).

ممنون میشم بگید کی میاد.

با توجه به تاریخ عرضه بازیهای جدید تقریبی میشه گفت اواخر 2013 الی 2014 منظورتو از این اخلاقت نمیفهم یعنی بگن ایکس باکس بعدی داره میاد تو دیگه با این ایکس باکست حال نمیکنی :-/

---------- نوشته در 08:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:53 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان بازم این سوالم رو مطرح میکنم(سوال کردن عیب نیست ندانستم عیب است)
دستگاه من اسلیم 4گیگ هستش با فریمور LT3
بعضی اوقات که روشن میکنم و دیسک رو میذارم پلی گیم میده بدون نشون دادن عکس بازی و وقتی اجرا میکنم کلین دیسک و یه ارور دیگه میده!
تا امروز زیاد به این مشکل برنخورده بودم تا اینکه از صبح نزدیک 10 بار شایدم بیشتر خاموش روشن کردم(بافاصله زمانی)اجرا نمیکرد!
میشه یکی بگه مشکل دستگاه من چیه؟!
یکی گفت که مربوط به درایو کنسولتونه که معین جان گفتن اینطور نیست!
مگه آپدیت ها بصورت کامل عرضه نشده؟!
یکی بصورت جامع به من توضیح بده ممنونش میشم
اخرین جوابی که گرفتم این بود که تنها راهش جی تگ هستش!که اصلا با ...جور در نمیاد!
:-s
منتظرجواب دوستان هستم

چندتا راه حل هستش

اول درایو رو باز کن شاید روی لنز گردوخاک گرفته باشه که با یک فوت حل میشه

یا اینکه یبار دیگه التی3 بریز
یا این اینکه لنز درایوت تنظیم نیست
یا اینکه لنزت ضعیف شده که باید عوض شه البته این مورد خیلی کم پیش میاد

بعضی وقتا که xbox روشن میکنم ، بازی که داخل درایوش هست نشون نمیده (بدون ارور) وقتی میارمش دوباره برمیگرده رو داشبورد . با خاموش روشن کردن درست میشه:-o

یه سوال دیگه
چطوری آهنگ با فلش بریزم داخل xbox:>

اگه میخوای رو هارد بریزی باید یه audio cd رایت کنی بعد بذاری تو کنسول هرکدوم رو که خواستی گزینه rip cd رو بزن

---------- نوشته در 04:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:26 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان ، من لنزم مشکل پیدا کرده و چجوری عوضش کنم یا جایی هست که عوض کنه مطمئن باشه ؟

دوست عزیز لنز به این سادگیا ضغیف نمیشه ولی اگه مطمن هستید توی تهران برید به توپخونه

---------- نوشته در 11:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:52 AM ارسال شده بود ----------

f8bc5ac1dc2b.jpg
[/IMG]

---------- نوشته در 12:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:47 AM ارسال شده بود ----------

داداشای گلم یه سر اینجا بزنید پست اول اقا رحمان وپستی که من دادمو بخونید هرچند این کار به من ربطی نداشت اما به وطیفه دونستم این کارو بکنم یکی مثل من که با پول کارگری با هزار امید دستگاه میخره به کاطر کمکاری یا ... طرف مقابل دستگاش بسوزه نامردیه من این بلا سرم اومد گفتم هموطنای گلم سرشون نیاد باز میگم من این کارمو وظیفه دونستم یه سر اینجا بزنید :

http://forum.bazicenter.com/thread56496/page4/

---------- نوشته در 12:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:08 PM ارسال شده بود ----------

داداشای گلم یه سر اینجا بزنید پست اول اقا رحمان وپستی که من دادمو بخونید هرچند این کار به من ربطی نداشت اما به وطیفه دونستم این کارو بکنم یکی مثل من که با پول کارگری با هزار امید دستگاه میخره به کاطر کمکاری یا ... طرف مقابل دستگاش بسوزه نامردیه من این بلا سرم اومد گفتم هموطنای گلم سرشون نیاد باز میگم من این کارمو وظیفه دونستم یه سر اینجا بزنید :

http://forum.bazicenter.com/thread56496/page4/

سلام... میشه دونفر با یک دستگاه به لایو وصل بشن و با داشتن اکانت گلد بتونن آنلاین مولتی بازی کنند؟ و اینکه آیا هردوتاشون باید اکانت گلد داشته باشن؟

شما میتونی دوتا اکانت درست کنی ولی هر اکانت باید برای خودش گلد داشته باشه

بعضی وقتا که xbox روشن میکنم ، بازی که داخل درایوش هست نشون نمیده (بدون ارور) وقتی میارمش دوباره برمیگرده رو داشبورد . با خاموش روشن کردن درست میشه:-o
اگر جواب تاپیک های دیگرو تو این تاپیک بدین جواب من یکی رو کسی نمیده;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or