سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میشه یکی بگه از بین بازی های زیر کدومش رو باید برای LT3 پچ کنم:
DEAD SPACE2,L.A.NOIRE,MORTAL COMBAT,B*F*3,RED DEAD REDEMPTION,FOZA 4,GERAS OF WAR 3,WWE12,DC UNIVERS,CASTLEVANIA,RESIDENT EVIL RACCON CITY

سلام دوستان من بعد از وصل کردن مموری کارتم به دستگاهی که بن شده profilam کراپ شد حالا میشه بگید برای uncorruptedردنش باید چی کار کنم یا حداقل لینکی برای کمک به من بفرستید واقعا" ممنون

میشه یکی بگه از بین بازی های زیر کدومش رو باید برای LT3 پچ کنم:
DEAD SPACE2,L.A.NOIRE,MORTAL COMBAT,B*F*3,RED DEAD REDEMPTION,FOZA 4,GERAS OF WAR 3,WWE12,DC UNIVERS,CASTLEVANIA,RESIDENT EVIL RACCON CITY

شما میتونید لیست بازی های xgd3 رو ببینید

ABGX.net - Handheld and Console Scene Release and NFO Database

---------- نوشته در 08:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:04 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان من بعد از وصل کردن مموری کارتم به دستگاهی که بن شده profilam کراپ شد حالا میشه بگید برای uncorruptedردنش باید چی کار کنم یا حداقل لینکی برای کمک به من بفرستید واقعا" ممنون

بفرمایید

http://forum.bazicenter.com/thread29686/

سلام
شاید بیجا باشه ولی میشه بگید چجوری میتونم گزینه data pack رو تو pes 2012 از حالت دیزیبل در بیارم
در ضمن من از xbox 360 آرکید استفاده میکنم و همیشه به اینترنت وصله.
با سپاس

یعنی این بازی هایی که من نوشتم رو همش رو باید پچ کرد؟

خوب بروlt3کن هر بازی نخوند پچ کن
یکی از دوستام lt3کرده همهی بازی های گذشتش کار میکنه خدارو چه دیدی؟شاید مال تو هم گرفت اگه نه هرکدوم کار نکرد پچ کن خواستی لینک آموزشش رو میزارم

---------- نوشته در 09:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:35 PM ارسال شده بود ----------

سلام
شاید بیجا باشه ولی میشه بگید چجوری میتونم گزینه data pack رو تو pes 2012 از حالت دیزیبل در بیارم
در ضمن من از xbox 360 آرکید استفاده میکنم و همیشه به اینترنت وصله.
با سپاس
data packچیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or