سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من الان میخوام lt3 بریزم میگن اگه باهاش بازی 97% بازی کنی دستگاهت خراب میشه.درسته؟

نه دوست عزیز همچین خبری نیست لایو نرین مشکلی پیش نمیاد موفق باشین .

---------- نوشته در 03:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:19 AM ارسال شده بود ----------

اقا! کلآ ایکس باکس افقی باشه بهتره؟ یا عمودی؟؟

دوست عزیز هیچ فرقی نمیکنه این سوال اصلا مهم نیست هرجور دلتون میخاد یا زیباتر میمونه بزارین .

دوست عزیز هیچ فرقی نمیکنه این سوال اصلا مهم نیست هرجور دلتون میخاد یا زیباتر میمونه بزارین .

اخه من عمودی میزارم! دیروز درایو گیر کرده بود! هرچی زدم بیرون نیومد! افقیش که کردم اودم بیرون! گفتم شاید کلآ افقی باشه بهتره!!

اخه من عمودی میزارم! دیروز درایو گیر کرده بود! هرچی زدم بیرون نیومد! افقیش که کردم اودم بیرون! گفتم شاید کلآ افقی باشه بهتره!!

دوست عزیز منم همیشه عمودی میزارم و به همچین مشکلی تا الانکه 10تا xbox داشتم یبارم نخوردم موفق باشین .

چه ربطی داره
چون دیسک تو درایو نبود نباید درایو اجکت شه:-o

خوب اخه 2ساله همچین اتفاقی نیفتاده بود! دیروزم دیسکو درآوردم یه چیز دیگه بازی کنم! دیدم حال ندارم خاموش کردم! شب روشن کردم هرچی زدم بیرون نیومد! تا افقیش کردم! الانم باز عمودیه داره عینه آدم کار میکنه!!

شاید تو چرخدنده ها یا تو تسمه های درب درایو مشکل که با جابه جایی گیر کرده بودن اخه هاچ ربتی نمیتونه به دیسک داشته باشه.
مثل این میمونه که لیوان از دستت بیفته بشکنه بگی اگه توش آب بود نمیشکست

---------- نوشته در 07:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:31 PM ارسال شده بود ----------

اقا! کلآ ایکس باکس افقی باشه بهتره؟ یا عمودی؟؟

اسلیم رو افقی بذاری بهتر هست
اگه خواستی توضیح میدم

خوب اخه 2ساله همچین اتفاقی نیفتاده بود! دیروزم دیسکو درآوردم یه چیز دیگه بازی کنم! دیدم حال ندارم خاموش کردم! شب روشن کردم هرچی زدم بیرون نیومد! تا افقیش کردم! الانم باز عمودیه داره عینه آدم کار میکنه!!

دوست عزیز امکانش هست که تسمه خراب شده باشه یا ایمکه درایو خوب جا نرفته باشه توی کنسول شما یبار باز کن ببند ببین چی میشه

شاید تو چرخدنده ها یا تو تسمه های درب درایو مشکل که با جابه جایی گیر کرده بودن اخه هاچ ربتی نمیتونه به دیسک داشته باشه.
مثل این میمونه که لیوان از دستت بیفته بشکنه بگی اگه توش آب بود نمیشکست

---------- نوشته در 07:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:31 PM ارسال شده بود ----------

اسلیم رو افقی بذاری بهتر هست
اگه خواستی توضیح میدم

دوست عزیز امکانش هست که تسمه خراب شده باشه یا ایمکه درایو خوب جا نرفته باشه توی کنسول شما یبار باز کن ببند ببین چی میشه

اسلیم نیست! الیته!
حالا که درست شده! احتمالآ همون بد جا رفته !گیر کرده!
حال و حوصله باز کردن اینل ندارم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or