سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مشکلش 3 چراغ و هنگ کردن وسط بازی

---------- نوشته در 10:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:09 PM ارسال شده بود ----------

مشکل کنسولت چی بوده؟؟؟[/QUOTE]

مشکلش 3 چراغ و هنگ کردن وسط بازی

سلام من وقتی سی دی pes2012را قرار دادم گزینه ابدیت اومد و من قبول کردم ولی ابدیت ناقص انجام شد با ید چی کار کنم

---------- نوشته در 11:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:04 PM ارسال شده بود ----------

یکی جوا بمنو بده دیگهههه

---------- نوشته در 11:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:09 PM ارسال شده بود ----------

جواب منو بده

سلام من وقتی سی دی pes2012را قرار دادم گزینه ابدیت اومد و من قبول کردم ولی ابدیت ناقص انجام شد با ید چی کار کنم

---------- نوشته در 11:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:04 PM ارسال شده بود ----------

یکی جوا بمنو بده دیگهههه

---------- نوشته در 11:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:09 PM ارسال شده بود ----------

جواب منو بده

باید بدی xbox رو lt3 کنی

داخل پروفایلم یه مشکلی پیش اومده ، رفتم یکی دیگه ساختم حالا میخام هرچی سیو بازی ، اچیومنت انتقال بدم به این پروفایله . حالا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

:arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu:

it3کردن یعنی چی

---------- نوشته در 12:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:16 PM ارسال شده بود ----------

جواب منو بدید
یعنی اینکه نمیخواد واسه یک بازی که تو ایرانه 2000 بری 100000 تومن پول بدی ! :| خوب این چه سوالی که میپرسی بک ذره برو تو سایت بچرخ پیدا میکنی همه چیزو میفهمی!

it3کردن یعنی چی

---------- نوشته در 12:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:16 PM ارسال شده بود ----------

جواب منو بدید

یه فریمور هست

---------- نوشته در 11:33 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:31 AM ارسال شده بود ----------

داخل پروفایلم یه مشکلی پیش اومده ، رفتم یکی دیگه ساختم حالا میخام هرچی سیو بازی ، اچیومنت انتقال بدم به این پروفایله . حالا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

:arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu:

جواب ما هم بدین
ما که نیستیم میبینیم 10 نفر این تاپیک را مشاهده میکنند تا سوال میپرسیم تا فرداش پشه پر نمیزنه

---------- نوشته در 12:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:33 AM ارسال شده بود ----------

سلام. ببخشید از کجا باید بدونم که ایکس باکس م فلگ و بن شده یا نشده ؟

راستی ایکس باکس اسلیم وای فا داره یا نه ؟

سلام
به این لینک بروhttp://forum.bazicenter.com/thread38022/
اسیم بله وای فای داره:)

دوستان جديدا هيچ كدوم از بازي هام اجرا نميشنالبته به جز saints row و دانته كه خيلي راحت اجرا ميشه
فيفا رو هم به سختي اجرا ميكرديعني هي بايد دي وي دي رام رو بازو بسته ميكردم تا شايد يه بار اجرا بشه
من فكر كنم مشكل از لنز باشه يعني لنز ضعيف شده
ولي آخه چرا اون دو تا بازي كه گفتم خيلي راحت اجرا ميشن؟؟؟!!!

سلام دوستان
من تازه ایکس باکس اسلیم خریدم و روش lt3 نصبه
توی بازی gears of war 3 هی گیر میکنه.بعضی وقتا میشه زد بیرون بعضی وقتا فقط میشه خاموشش کرد.زنگ زدم ازونجایی که خریدم بپرسم چجوری بریزم رو هارد گفت چون lt3 هست نمیشه.میشه راهنمایی کنید چیکار کنم
پیشاپیش ممنون

سلام دوستان
من تازه ایکس باکس اسلیم خریدم و روش lt3 نصبه
توی بازی gears of war 3 هی گیر میکنه.بعضی وقتا میشه زد بیرون بعضی وقتا فقط میشه خاموشش کرد.زنگ زدم ازونجایی که خریدم بپرسم چجوری بریزم رو هارد گفت چون lt3 هست نمیشه.میشه راهنمایی کنید چیکار کنم
پیشاپیش ممنون
شما برای اینکه بتوانید بازی های جدید را روی هارد بریزید باید حتما بصورت burner max براتون رایت بکنند مخصوصا بازی gow3 که اگر بخواهید به اینترنت وصل بشید حتما باید به از نظر stealth چک شده باشه.
موفق باشید

دوستان من وقتی تنظیمات مودمم رو میزارم روی ppoE نه با لن و نه با وایرلس نمیتونم برم لایو یعنی روی گزینه سوم که وصل شدن به لایو ارور میده ولی وقتی میزارم رو bridge خیلی سریع وصل میشه!!!اما باز وقتی میرم رو bridge با لپتاپ نمیتونم وصل شم اون nat رو هم درست کردم ولی فرقی نکرد...تو تاپیک لایو که هیچکس جواب نمیده اینجا هم هیچکی نمیدونه واقعا؟!!یعنی اینقدر سخته؟

دوستان جديدا هيچ كدوم از بازي هام اجرا نميشنالبته به جز saints row و دانته كه خيلي راحت اجرا ميشه
فيفا رو هم به سختي اجرا ميكرديعني هي بايد دي وي دي رام رو بازو بسته ميكردم تا شايد يه بار اجرا بشه
من فكر كنم مشكل از لنز باشه يعني لنز ضعيف شده
ولي آخه چرا اون دو تا بازي كه گفتم خيلي راحت اجرا ميشن؟؟؟!!!
شما بازی برنرمکس بخرین تست کنین حتما مشکلتون حل خواهد شد رفیق .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or