سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود
دوستان پروفایل من یه مشکلی پیدا کرده تو بازی 15 تا اچیومنت گرفتم بعد میرم تو پروفایلم میبینم زده 0 :|
کنسولم گلیچ هست برای بعضی از بازیها هم مثلا تا چپتر 3 اچیوشو داده دیگه چپتر 4 به بعد رو نداده :| درحالی که من بازی رو تموم کردم !!!!

شما رو به خدا این بار جوابم رو بدید:
من 10روز نیست که یک ایکس باکس اسلیم250 گیگ با کینکت خریدم اما بعد از دو سه روز بازی هر دی وی دی که می زارم بعد از چند دقیقه تو بازی هی میگره ول میکنه یهنی مکث داره تو بازی ها بعد از مدتی هم صفحه سیاه میشه و باید دستگاه رو ریست کرد به نظر شما مشکل از چیه؟ (حتی تو بازی های اروجینال)

شما رو به خدا این بار جوابم رو بدید:
من 10روز نیست که یک ایکس باکس اسلیم250 گیگ با کینکت خریدم اما بعد از دو سه روز بازی هر دی وی دی که می زارم بعد از چند دقیقه تو بازی هی میگره ول میکنه یهنی مکث داره تو بازی ها بعد از مدتی هم صفحه سیاه میشه و باید دستگاه رو ریست کرد به نظر شما مشکل از چیه؟ (حتی تو بازی های اروجینال)

2-3 روز اول مشکلی نداشت؟

وقتی تصویر سیاه می شود دستگاه هنگ میکند یعنی دکمه guide روی دسته کار نمی کنه (کلید وسط دسته xbox)

سلام دوستان من هم یک مشکلی دارم
دو تا بازی به نام های geaes of war3 , forza motorsport4 رو برای xbox دارم ولی زمانی که اجرا شون میکنم game error میدن که یا کنسول رو ری استارت کنید یا سی دی رو بشورید. تا حالا چندین بار رفتم سی دی هاشو عوض کردم ولی فایده ای نداره.
اگر میشه به من کمک کنید چون این دوتا بازی رو خیلی دوست دارم:(:(:(:(:((:((:((:((:((

لطفا جواب سوالمو بدید.
دو تا بازی به نام های geaes of war3 , forza motorsport4 رو برای xbox دارم ولی زمانی که اجرا شون میکنم game error میدن که یا کنسول رو ری استارت کنید یا سی دی رو بشورید. تا حالا چندین بار رفتم سی دی هاشو عوض کردم ولی فایده ای نداره.
اگر میشه به من کمک کنید چون این دوتا بازی رو خیلی دوست دارم:(:(:(:(:((:((:((:((

---------- نوشته در 11:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 PM ارسال شده بود ----------

یکی نیست جواب منو بده.
تورو خدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم

سلام دوستان من هم یک مشکلی دارم
اگر میشه به من کمک کنید چون این دوتا بازی رو خیلی دوست دارم:(:(:(:(:((:((:((:((:((

احتمالا دستگاه شما lt3 نیست اگر هست لنز شما ضعیف شده

کنسولم lt3
خب اگر لنزش ضعیفه باید چی کار کنم تا درست بشه:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/

خب اینم بستگی به خودت داره کنسول رو خراب کنی یا نه :دی 1- باید کنسول رو باز کنی 2- باید با یک تکه پارچه ی نازک نازک و تمیز و یک الکل لنز رو تمیز کنی .

فقط حواست باشه در کنسول رو نشکونی.

روش دیگشم اینه که بدی بیرون برات تمیز کنن.

سلام دوستان
دستگاه من lt3 هست و میخوام لنزش آسیب نبینه و درایو صدا نده میتونم بهش هارد یا فلش وصل و بازی رو روش نصب کنم؟
هر هاردی میشه؟مثلا هارد های اکسترنالی که هست؟
یا مثلا فلش میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or