سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام یه سوال خیلی مهم دارم اعصابمو ریخته به هم
من بازی skyrim رو خریده بودم یه اروری میداد همون اولای بازی
دوباره یکی دیگه خریدم بازم همون ارور رو داد فقط هم همین بازی این ارور رو میده
failed to authorize disk یا یه همچین چیزی
بعد اوکی رو میزنم دستگاه ری استارت میشه
چی شده؟

احتمالا دیسک 97% رایت شده و اگر روی هارد ریخته شده پاکش کن درست میشه اگرم نه خب برنرمکسش رو تهیه کن.

---------- نوشته در 08:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:36 PM ارسال شده بود ----------

اون هدفونی که رو ایکس باکس هست فقط برای لایو و چت کردن هست
اگه منظورت یه هدفون دیگه است خوب وصلش کن به ال سی دی یا اسپیکری که کنسولت بهش وصله

دوست عزیز من اکس باکسم به اسپیکر وصل نیست که ؟؟؟ ( کدوم اسپیکر ؟؟؟ ) درضمن ال سی دی هم جای هدفون نداره!!!

لطفا یکی کمک کنه.

اگه ال سی دیت خروجی هدفون نداره باید یه اسپیکر بگیری که خرجی هدفون داشته باشه بعد وصلش کنی به ایکس باکس یا ال سی دی
فکر کنم ال سی دیت مانیتور باشه در این صورت باید از ایکس باکس صدا بگیری بوسیله کابل avi

لعنتی درست شد مثل اینکه نباید میریختم روی هارد
عجب
اقا جی تگ کنم همه بازیارو میتونم از روی هارد بدون دیسک اجرا کنم؟
هزینش حدودا چقدره؟ اکسباکسم فته

سلام.میگم من یه مشکلی با اجرا کردن بازی ها دارم.دو بازی dirt showdown و dragon's dogma رو وقتی اجرا می کنم ارور the disc is unreadable رو میده.دیسک های زیادی رو هم امتحان کردم.من و دوستم داشبورد جدید رو از اینترنت گرفتیم.دوتامونم اینطوریم.ممکنه مشکل از این باشه؟لطفا بگین چجوری میشه درستش کرد.

---------- نوشته در 03:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:46 AM ارسال شده بود ----------

دقیقا همین مشکل دارم با یه مشکل دیگه که وقتی بازی max payne 3 رو نصب کردم رو xbox بعد از چند دقیقه از شروع بازی پیغام میده FAILED TO AUTHORIZE DISK به دادم برسید
:(
دوست عزیز از وقتی که LT3 کردید دیگه نمیتونید بازی نصب کنید.همه ی بازی ها این ارور رو میدن

سلام دوستان
من 10روز نیست که یک ایکس باکس اسلیم250 گیگ با کینکت خریدم اما بعد از دو سه روز بازی هر دی وی دی که می زارم بعد از چند دقیقه تو بازی هی میگره ول میکنه یهنی مکث داره تو بازی ها بعد از مدتی هم صفحه سیاه میشه و باید دستگاه رو ریست کرد به نظر شما مشکل از چیه؟

سلام.میگم من یه مشکلی با اجرا کردن بازی ها دارم.دو بازی dirt showdown و dragon's dogma رو وقتی اجرا می کنم ارور the disc is unreadable رو میده.دیسک های زیادی رو هم امتحان کردم.من و دوستم داشبورد جدید رو از اینترنت گرفتیم.دوتامونم اینطوریم.ممکنه مشکل از این باشه؟لطفا بگین چجوری میشه درستش کرد.

---------- نوشته در 03:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:46 AM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز از وقتی که LT3 کردید دیگه نمیتونید بازی نصب کنید.همه ی بازی ها این ارور رو میدن
یعنی چاره دیگه ای نداره

کسی جواب منو نمیده؟)x

دوست عزیز دیسک شما 97% رایت شده یا از رو هارد پاکش کن و بازی کن یا دی وی دی برنرمکسش رو تهیه کن.
درست میگن دوستمون و اون pedram.naghash اشتباه
اگه دیسک 100% برنر مکس بگیری دیگه هیچ مشکلی نداره نه واسه نصب کردن نه واسه لایو بازی کردن البته بازی رو نصب میکنی لایو بازی نکن که خود بیل گیتس میاد خونتون بنتون میکنه

مشکل آپدیت

با سلام من تازه با این فروم آشنا شدم.من یه 3 4 سالی میشه که ایکس باکس آرکید دارم هر دو سه ماه یه بارم وقتی بازی جدید میخر باید یه 30 تومن بدم آپدیت کنم.اونو نمیتونم خودم آپدیت کنم؟ اگه میتونم چطوری و فایلاش چطوریاس؟

با سلام من تازه با این فروم آشنا شدم.من یه 3 4 سالی میشه که ایکس باکس آرکید دارم هر دو سه ماه یه بارم وقتی بازی جدید میخر باید یه 30 تومن بدم آپدیت کنم.اونو نمیتونم خودم آپدیت کنم؟ اگه میتونم چطوری و فایلاش چطوریاس؟

چرا که نه!خودت میتونی ولی سخته.ما دو نوع آپدیت داریم.یکی سخت افزاریه و یکی نرم افزاریه که معمولا آپدیت های 30 تومنی جزو اون دسته از آپدیت های سخت افزاریه معمولا که بگردی آموزشش تو این فروم هست.

سوالم رو یک بار دیگه میگم:
من 10روز نیست که یک ایکس باکس اسلیم250 گیگ با کینکت خریدم اما بعد از دو سه روز بازی هر دی وی دی که می زارم بعد از چند دقیقه تو بازی هی میگره ول میکنه یهنی مکث داره تو بازی ها بعد از مدتی هم صفحه سیاه میشه و باید دستگاه رو ریست کرد به نظر شما مشکل از چیه؟

چرا که نه!خودت میتونی ولی سخته.ما دو نوع آپدیت داریم.یکی سخت افزاریه و یکی نرم افزاریه که معمولا آپدیت های 30 تومنی جزو اون دسته از آپدیت های سخت افزاریه معمولا که بگردی آموزشش تو این فروم هست.[

آپدیت های سخت افزاری با نرم افزاری چه فرقی داره؟ میشه راهنماییم کنید از کجا پیدا کنم.فروم یکم شلوغه من هیچی سردر نمیارم‌:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or