سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.من میخوام ایکس باکسم رو بفروشم ولی توی هاردش عکس های هست که کینکت گرفتم.چطوری میتونم هارد دستگاه رو فرمت کنم؟؟؟

ّرو تو Setting بعدش برو تو memory روی هاردت کلید Y رو بزن جزئیاتش بیاد اونوقت گزینه فرمت رو بزن کل هاردت فرمت میشه

چطور فریمور رو چک کنم ؟
و
چطور بازی رو به ال تی 2 تبدیل کنم؟

تو تاپیک ها راجع به این مسئله کامل توضیح داده میتونی استفاده کنی آدرس زیر :
http://forum.bazicenter.com/thread56973/
البته اگه خودت خیلی دست به آچار نیستی بهتره بدی بیرون برات انجام بدن
ولی اگه به مطالبی که دوستان زحمت کشیدن و گذاشتن با دقت عمل کنی حتما موفق میشی
اگه باز مشکلی بود ما در خدمت هستیم

تو تاپیک ها راجع به این مسئله کامل توضیح داده میتونی استفاده کنی آدرس زیر :
http://forum.bazicenter.com/thread56973/
البته اگه خودت خیلی دست به آچار نیستی بهتره بدی بیرون برات انجام بدن
ولی اگه به مطالبی که دوستان زحمت کشیدن و گذاشتن با دقت عمل کنی حتما موفق میشی
اگه باز مشکلی بود ما در خدمت هستیم

ولی تو آموزش آپدیت فیمور گفتن با کامپیوتر باید وصل بشه من لپ تاپ دارم به کجاش وصل کنم؟

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی

من یک xbox همین دیروز خریدم و داشبوردش رو به 719 آپدیت کردم از وقتی آپدیتش کردم بازی ها رو که می زارم به جای بازی، dvd رو media dvd شناسایی می کنه و باید یک یا چند بار خاموش و روشنش کنم تا dvd من رو بازی بشناسه به نظر شما اشکال از کجاست؟؟؟

با تشکر

من یک xbox همین دیروز خریدم و داشبوردش رو به 719 آپدیت کردم از وقتی آپدیتش کردم بازی ها رو که می زارم به جای بازی، dvd رو media dvd شناسایی می کنه و باید یک یا چند بار خاموش و روشنش کنم تا dvd من رو بازی بشناسه به نظر شما اشکال از کجاست؟؟؟

با تشکر

شما آخرین ورژن آپدیت ( 12625 ) رو از سایت ایکس باکس بگیرین

ایشاله مشکلتون حل میشه

با تشکر
سلام
ربطی به داشبورد ندارد
در بعضی موارد که درایو لایتون مدل اسلیم است dvd key با هر بار خاموش و روشن تغییر میکند
برو دوباره از همونجایی که خریدی بده برایت آپدیت lt بزنند مشکلت حل میشود
در هر صورت باید فروشنده جوابگوی جنس فروخته شده اش باشد
موفق باشی

اگر بازی رو توی هار دستگاه نصب کنیم کلا دیگه درایو کار نمیکنه؟
آخه من از وقتی lt 3 ریختم با اینکه تو هاردم کپی کردم بازم درایو همش روشنه و صدا میده و داره می خونه مشکل از کجاست؟

سلام
من می خوام بازی Call Of Duty رو به صورت سیستم لینک (آفلاین) چند نفره بازی کنم. طبق تحقیقاتی که کردم MW3 رو نمیشه با ارتباط دو ایکس باکس بیشتر از یک نفر روی هر کنسول بازی کرد ولی مثل اینکه برای Black Ops شدنیه. خلاصه بپرسم آیا میشه بازی Call Of Duty Black Ops رو به صورت سیستم لینک (ارتباط دو کنسول آفلاین) از یک نفر بیشتر (۳ یا چهار نفر به صورت اسپلیت اسکرین در هر دستگاه یعنی جمعا 8 نفر) بازی کرد؟ مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or