James Bond
کاربر سایت
دوستان، من الان mass effect 3 رو دانلود کردم دو تا دی وی دی هستش یک دونه 8.5 gb و یک دونه 2 gb چجوری باید رایتش کنم؟؟؟ یک دونش رو یه دی وی دی و دیگری رو دی وی دی دیگه؟؟؟ xgd2 هست.

ممنون میشم جواب بدید..درود
دوستان در حین بازی GeOW3 کنسول هنگ کرد و من خاموشش کردم روز بعد که روشن کردم دیدم اچیومنتها صفر شده اواتار هم نیستش و save game ها هم همگی corrupted شدن !!!
دیلیش چیه؟
یه نکته هم بگم که چند روز قبلش درایو کنسول رو عوض کردم و lt3 ریختم و اینکه هارد رو روی یه کنسول دیگه امتحان کردم اچیومنتها و اواتار درست بود ولی باز هم سیوها خراب بودن.
راه حلی داره؟
سلام من یه 360 اسلیم دارم این کپی خور شده بود . از درایوش صدا میومد بردم بازش کردن دیدن مثل اینکه یه لاستیک هست دور درایو اون نیست تو دستگاه . یارو که فریمور زده یادش رفته بزاره سر جاش . الان این لاستیک یا همون کش رو از کجا میشه پیدا کرد ؟ هر کی داره لطفا پ.خ کنه . من خریدارم . خیلی ضروریه . ممنون
دوستان ممنون میشم سریع جواب بدید اگه اطلاعی دارید...درود
دوستان در حین بازی GeOW3 کنسول هنگ کرد و من خاموشش کردم روز بعد که روشن کردم دیدم اچیومنتها صفر شده اواتار هم نیستش و save game ها هم همگی corrupted شدن !!!
دیلیش چیه؟
یه نکته هم بگم که چند روز قبلش درایو کنسول رو عوض کردم و lt3 ریختم و اینکه هارد رو روی یه کنسول دیگه امتحان کردم اچیومنتها و اواتار درست بود ولی باز هم سیوها خراب بودن.
راه حلی داره؟
سلام بچه ها من امروز دستگام هر بازی میزارم play dvd میده(pes2012.mortal kombat......)چرا اینجوری شده؟دستگام lt3 با اخرین داشبورده .چگار کنم؟
سلام من امروز میخواستم برم تو کینکت هوب ((kinect Hub)) ارور داد /The Kinect sensor has insufficient power\
چراغ کینکتمم قرمز بود
![]()
باید چی کار کنم
چرا کسی جواب نمی ده؟؟؟؟؟؟؟
شما تو هیچ تایپیکی جوابمو ندادین