shahin wilson
کاربر سایت
سلام به همه عزیزان. یک مشکل برام پیش اومده ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
قبلاً یک ایکس باکس داشتم که مشکلی نداشت، حال چند وقتیه یک 4G SLIM گرفتم که واقعاً اذیتم میکنه. مشکلش اینه که خیلی کنده(در هر حالتی)، لود بازیها خیلی طول میکشه، تکسچرها به طرز افتضاحی دیر لود میشن، اینقدر تو GEOW 3 مشکل افت فریم داشتم که میخواستم بی خیالش بشم! تصمیم گرفتم برم یک هارد بخرم، احتمال میدادم اینجوری مشکل حل بشه، هارد 250 گرفتم و نصب کردم ولی باز توفیری نداشت، هنوز هم همون مشکلات رو دارم، هارد رو هم جای دیگه چک کردم مشکلی نداشت. اصلاً کپی کردن بازی هم از حالت عادی طولانی تره. نمیدونم ایرادش چیه ولی خستم کرده! راه حلی چیزی داره یا نه کلاً همین جوریه؟
یک سؤال دیگه هم دارم، اتاق من کوچیکه و البته شلوغ، یکم با کینکت مشکل دارم، به دیوار اتاق میچسبم(تقریباً 2 متر فاصله میگیرم) ولی باز هم جام رو نامناسب نشون میده، چه جوری میتونم این محدودیتش رو درست کنم؟!
ممنونم.
اسلیم کلا همینه و همین هم باعث شده من از اسلیم متنفر بشم. خدایی فقط فت. نمی شه این مشکلش رو حل کرد البته خیر سرش یه خورده با داشبورد 2.0.14699.0 سرعتش رفته بالا ولی نه در حد فت. کلا باید همینطوری باحاش سر کنی. در مورد کینکتت هم که یه دوربین های مخصوص هستش که وقتی بذاری جلوی دوربین کینکت این فاصله رو کم می کنه ولی فکر نکنم تو ایران بتونی پیدا کنی.