سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه عزیزان. یک مشکل برام پیش اومده ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
قبلاً یک ایکس باکس داشتم که مشکلی نداشت، حال چند وقتیه یک 4G SLIM گرفتم که واقعاً اذیتم میکنه. مشکلش اینه که خیلی کنده(در هر حالتی)، لود بازی‌ها‌ خیلی طول میکشه، تکسچرها به طرز افتضاحی دیر لود میشن، اینقدر تو GEOW 3 مشکل افت فریم داشتم که می‌خواستم بی خیالش بشم! تصمیم گرفتم برم یک هارد بخرم، احتمال می‌دادم اینجوری مشکل حل بشه، هارد 250 گرفتم و نصب کردم ولی باز توفیری نداشت، هنوز هم همون مشکلات رو دارم، هارد رو هم جای دیگه چک کردم مشکلی نداشت. اصلاً کپی کردن بازی هم از حالت عادی طولانی تره. نمیدونم ایرادش چیه ولی خستم کرده! راه حلی چیزی داره یا نه کلاً همین جوریه؟

یک سؤال دیگه هم دارم، اتاق من کوچیکه و البته شلوغ، یکم با کینکت مشکل دارم، به دیوار اتاق میچسبم(تقریباً 2 متر فاصله میگیرم) ولی باز هم جام رو نامناسب نشون میده، چه جوری میتونم این محدودیتش رو درست کنم؟!
ممنونم.

اسلیم کلا همینه و همین هم باعث شده من از اسلیم متنفر بشم. خدایی فقط فت. نمی شه این مشکلش رو حل کرد البته خیر سرش یه خورده با داشبورد 2.0.14699.0 سرعتش رفته بالا ولی نه در حد فت. کلا باید همینطوری باحاش سر کنی. در مورد کینکتت هم که یه دوربین های مخصوص هستش که وقتی بذاری جلوی دوربین کینکت این فاصله رو کم می کنه ولی فکر نکنم تو ایران بتونی پیدا کنی.

اسلیم کلا همینه و همین هم باعث شده من از اسلیم متنفر بشم. خدایی فقط فت. نمی شه این مشکلش رو حل کرد البته خیر سرش یه خورده با داشبورد 2.0.14699.0 سرعتش رفته بالا ولی نه در حد فت. کلا باید همینطوری باحاش سر کنی. در مورد کینکتت هم که یه دوربین های مخصوص هستش که وقتی بذاری جلوی دوربین کینکت این فاصله رو کم می کنه ولی فکر نکنم تو ایران بتونی پیدا کنی.
ممنون از راهنماییت، آخه الآن من چه جوری فت گیر بیارم؟! نیست تو بازار! پس میفروشمش خیال خودمو راحت میکنم، کلاً ازش ناامید شدم.ای کاش الیتم رو نمیفروختم...:(
بازم ممنون.

دوستان ببخشید من یه سوال داشتم . آیا میشه هارد اکسترنال رو به ایکس باکس وصل کرد و به وسیله ایکس باکس فیلم های HD رو تماشا کرد ؟؟؟؟

هارد جدا میشه بهش وصل کرد ولی فقط کنسول های جی تگ شده میتونن فایلهای HD پخش کنن.

اسلیم کلا همینه و همین هم باعث شده من از اسلیم متنفر بشم. خدایی فقط فت. نمی شه این مشکلش رو حل کرد البته خیر سرش یه خورده با داشبورد 2.0.14699.0 سرعتش رفته بالا ولی نه در حد فت. کلا باید همینطوری باحاش سر کنی.

دوست عزیز مطمئنی!؟ چون من خودم 360 مدل اسلیم تا چند وقت پیش دستم بود به هیچ وجه چنین مشکلاتی که مطرح شد رو نداشت الان فت دارم در مقایسه با انجام بازی رو اسلیم تفاوتی احساس نمیکنم!!! و اگه هم باشه اونقدر افت فریم و دیر لود شدن تکسچرها واضح نیست!!!و اذیت نمیکنه!!!مشکل احتمالا از سخت افزاری باشه(درون کنسول)

آخرین ویرایش:
دوست عزیز مطمئنی!؟ چون من خودم 360 مدل اسلیم تا چند وقت پیش دستم بود به هیچ وجه چنین مشکلاتی که مطرح شد رو نداشت الان فت دارم در مقایسه با با انجام بازی رو اسلیم تفاوتی احساس نمیکنم!!! و اگه هم باشه اونقدر افت فریم و دیر لود شدن تکسچرها واضح نیست!!!و اذیت نمیکنه!!!میکل احتمالا از سخت افزاری باشه(درون کنسول)
منم همین طور فکر میکنم هادی جان، باید دستگاه رو پیش تعمیرکار ببرم، مشکلاتش خیلی غیر عادیه.

با سلام
من آپدیت نسبتا جدید مایکروسافت یعنی 14699 رو از سایت مایکروسافت دانلود کرده و روی فلشم ریختم و اپدیت کردم.
بازی rayman origines را که روی هارد نصب کرده ام میاره بالا اما بازی های دیگه مثل driver رو ارو ر faild to autorize میده.
مشکل کجاست؟
دستگام اسلیمه و lt 2+ دارم.

با سلام
من آپدیت نسبتا جدید مایکروسافت یعنی 14699 رو از سایت مایکروسافت دانلود کرده و روی فلشم ریختم و اپدیت کردم.
بازی rayman origines را که روی هارد نصب کرده ام میاره بالا اما بازی های دیگه مثل driver رو ارو ر faild to autorize میده.
مشکل کجاست؟
دستگام اسلیمه و lt 2+ دارم.
خب این بازی درایور احتیاج داره به روش بورنر مکس رایت بشه تا مشکلتون حل بشه.

سلام
من وقتی میخواستم بازی wwe 12 رو اجرا کنم از من خواست تا برای اجرای بازی داشبورد رو آپدیت کنم
فایل آپدیت داخل خود dvd بود اما بعد از restart شدن دستگاه میگه نمیتونه فایل رو بخونه
من بازی رو از توی سایت دانلود ها دانلود کردم لینک زیر
Code:
http://www.downloadha.com/1390/08/دانلود-بازی-wwe-12-برای-xbox360/
بازی رو توی یک دی وی دی دیگه هم رایت کردم اما بازم نشد میگه نمیتونه فایل رو بخونه
همه راه ها رو امتحان کردم از طریق usb و یا حتی با یک داشبورد دیگه فایده نداشت
نمی تونه بخونه اینم کد ارور
3151351fb9000f00c0000013
ممنون میشم اگه یکی راهنمایی کنه خیلی نگرانم
در ضمن با سرعت 2 رایت کرده بودم

سلام
من وقتی میخواستم بازی wwe 12 رو اجرا کنم از من خواست تا برای اجرای بازی داشبورد رو آپدیت کنم
فایل آپدیت داخل خود dvd بود اما بعد از restart شدن دستگاه میگه نمیتونه فایل رو بخونه
من بازی رو از توی سایت دانلود ها دانلود کردم لینک زیر
Code:
http://www.downloadha.com/1390/08/دانلود-بازی-wwe-12-برای-xbox360/
بازی رو توی یک دی وی دی دیگه هم رایت کردم اما بازم نشد میگه نمیتونه فایل رو بخونه
همه راه ها رو امتحان کردم از طریق usb و یا حتی با یک داشبورد دیگه فایده نداشت
نمی تونه بخونه اینم کد ارور
3151351fb9000f00c0000013
ممنون میشم اگه یکی راهنمایی کنه خیلی نگرانم
در ضمن با سرعت 2 رایت کرده بودم

دوست من شما برای حل مشکل باید اطلاعات داریو دستگاه و مدل دستگاه خود را بدهید
دستگاه شما lt2 نیست پس باید برید و براتون lt2 بریزن
اگر درایو شما تعویضی هست باید درایو اصلی دستگاه خودتون رو تهیه کنید و روی دستگاه بگذارید تا مشکلش برطرف بشه

سلام دوستان
باید ببخشید یکم طولانی هست اما از این خلاصه تر نمی تونستم مشکلم بنویسم
حدودا یک ماه پیش درایو کنسولم خراب شد لنزش ضعیف شده بود درشم باز و بسته نمیشد یکی دو بارم تعمیر کرده بودم بالاخره بردم یه مغازه تو توپخونه (که ای کاش اونجا نمی بردم) طرف گفت درایوت کلا خرابه نمی ارزه درست کنی ورداشت یه درایو LiteOn نو انداخت 80 تومن هم گرفت گفت برو که یک عمر برات کار میکنه (زرشک) یکی دو روز اول خوب بود بازی های rayman و assassin revelation راحت میاورد ولی بعدfifa 12 انداختم open try داد بعد از اون هر بازی دیگه حتی اون بازی هایی که میاورد هم open try میدادند وقتی کنسول چند ساعتی خاموش بود بعد روشنش میکردی اولین بازی که توش بود رو میاورد ولی بقیه بازی ها رو یا نمی اورد یا داخل بازی میرفت پیغام خطا میداد می پرید بیرون .بردم پیش همون مغازه داره چند تا از بازی هایی که نمیاورد هم بردم تستش کرد همه بازی ها رو اورد تعجب کرده بودم حتی یکبارم open try نداد کنسول باز کرد یه گرد گیری کرده گفت هیچ مشکی نداره (فکر کنم که فکر کرد من مشکل دارم).اوردم خونه اولین بازی اورد ولی بازم بقیه بازی ها رو open try میداد بردم پیش رفیقم که مغازه تعمیرات داره lt 2 دوباره ریخت بازی ها رم تست کرد راحت بازی ها رو اورد اونم گفت مشکلی نداره دراوتم نو وسالمه با خوشحالی اومدم خونه که دیگه مشکلش حل شد روشنش کردم این دفعه از همون اول open try داد دیگه چه روشن چه خاموش هیچ بازی نمیاورد اصلا dvd نمی چرخوند انگار dvdv rom خالیه بدتر از قبل شده بود. بردم خونه دوستم تستش کنم (گفتم شاید از برق خونمون باشه ) اونجا از همون اول هیچ بازی نیاورد. با یه پاور کنسول دیگه امتحان کردم بازم درست نشد از پاورشم نبود .من خونم پاکدشت سر کارم میرم نمیتونم هر دقیقه بیام تهران تازه او دوبارم که اورده بودم بازی ها رو راحت میاورد ولی نمیدونم چرا وقتی میارم پاکدشت تو خونه چه مرگش میشه به هر کسی که میگم توش میمونه. اگه یکباره دیگه ببرم مغازه مشکلی نداشته باشه دیگه کاملا دیونه میشم . بازم باید ببخشید که طولانی شد ولی یک ماه که منو اسیر خودش کرده هر کسی بلده راهنمایی کنه که من چه خاکی باید تو سرم بریزم.:((

دوست من شما برای حل مشکل باید اطلاعات داریو دستگاه و مدل دستگاه خود را بدهید
دستگاه شما lt2 نیست پس باید برید و براتون lt2 بریزن
اگر درایو شما تعویضی هست باید درایو اصلی دستگاه خودتون رو تهیه کنید و روی دستگاه بگذارید تا مشکلش برطرف بشه

ممنون که جواب دادین اما از کجا بفهمم تعویضی هست یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or