سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ینی بعد از عوض کردن خازن ها دوباره مثل اولش میشه ؟ آخه میگن تعمیر 3 چراغ بی فایده هست یه مدت بعد دوباره 3 چراغ میده ؟

همینطور که استاد hoom فرمودند چندتا ترانزستور خیلی کوچک در پست برد هست که احتمال سوختن دارن اگر فقط ایرادش همین باشه مثل روز اول درست میشه.

ینی بعد از عوض کردن خازن ها دوباره مثل اولش میشه ؟ آخه میگن تعمیر 3 چراغ بی فایده هست یه مدت بعد دوباره 3 چراغ میده ؟

اون سه چراغی که منظورشون هستش، به خاطر اینکه با گرمای بیش از حد لحیم های زیر GPU و CPU و حتی رم و SouthBridge حالت خودشون رو از دست میدن و در حقیقت دچار شکنندگی و ترک میشوند و یا حتی از برد جدا میشوند. البته حتی اون اشکال هم با انجام یک Reflow و یا Reball بطور طولانی مدت تعمیر میشه.
در اینجا اشکال دستگاه شما ناشی از خراب شدن یک قطعه هستش که ربطی به اونی که من در بالا گفتم نداره. همونطوری که ماشین شما غیر از جوش آوردن، باطریش خالی میشه و روغنش باید عوض بشه و پنچر میشه و خیلی مشکلات دیگه براش پیش میاد.

اون سه چراغی که منظورشون هستش، به خاطر اینکه با گرمای بیش از حد لحیم های زیر GPU و CPU و حتی رم و SouthBridge حالت خودشون رو از دست میدن و در حقیقت دچار شکنندگی و ترک میشوند و یا حتی از برد جدا میشوند. البته حتی اون اشکال هم با انجام یک Reflow و یا Reball بطور طولانی مدت تعمیر میشه.
در اینجا اشکال دستگاه شما ناشی از خراب شدن یک قطعه هستش که ربطی به اونی که من در بالا گفتم نداره. همونطوری که ماشین شما غیر از جوش آوردن، باطریش خالی میشه و روغنش باید عوض بشه و پنچر میشه و خیلی مشکلات دیگه براش پیش میاد.

خیلی ممنون یعنی دیگه 100% دستگاه من مشکل حرارتی نداره؟ ممنون خیالم راحت شد

بي زحمت اساتيد محترم آقا هومن يا آقا ضيا سوال منم جواب بديد ممنون ميشم :">
چند مدت پيش لنز دستگام ضعيف شده بود درايو رو باز كردم پيچ هاي تنظيم لنز رو طبق يه آموزش تنظيم كردم بهتر شد
ولي بعد از يه مدت دوباره ضعيف شد درايو رو باز كردم ايندفعه ديگه خيلي پيچ هارو دستكاري كردم ولي بدتر شد جوري كه ديگه هيچ ديسكي رو نميخونه وقتي ديسك ميذارم سريع open tray ميده
لطفآ راهنمايي كنيد ممنون ميشم...

بي زحمت اساتيد محترم آقا هومن يا آقا ضيا سوال منم جواب بديد ممنون ميشم :">
چند مدت پيش لنز دستگام ضعيف شده بود درايو رو باز كردم پيچ هاي تنظيم لنز رو طبق يه آموزش تنظيم كردم بهتر شد
ولي بعد از يه مدت دوباره ضعيف شد درايو رو باز كردم ايندفعه ديگه خيلي پيچ هارو دستكاري كردم ولي بدتر شد جوري كه ديگه هيچ ديسكي رو نميخونه وقتي ديسك ميذارم سريع open tray ميده
لطفآ راهنمايي كنيد ممنون ميشم...

شما Laser Tweak کردید که با اهم متر انجام میشه و درایو فقط در یک محدوده خاصی از اون مقدار مقاومت درست کار میکنه. اگر همینطوری این کار رو انجام دادید، یکبار دیگه دستگاه رو باز کنید و این بار اهم متر رو وصل کنید و با پیچ گوشی خیلی میلی متری اون مقاومت رو تغییر بدید تا اهم متر مقدار مورد نظر رو نشون بده. البته نگفته بودید که مارک درایو شما چی هستش، وگرنه مقدار درست رو هم بهتون میگفتم.

سلام دوستان!من یه ایکسباکس360 الیت 120گیگ با مادربورد جاسبر دارم که آپدیت 135.99 و LT 2.0 خورده و روش داره! در ضمن من اصلا تا حالا تو لایو نرفتم و فکر هم نکنم نیاز پیدا کنم برم!این قضیه LT3 چیه؟ دستگاه من تا الان تمام بازیها و مخصوصا جدیدهارو اجرا میکنه,آیا باز هم باید LT3 بزنم؟ آخه من مشهد هستم و در خیابان سعدی یک مغازه میگه دستگاهتو بیار 40تومن میگیرم LT3 میزنم واست,میگم الکی پول ندم!
اقا یکی جواب این اقارو بده منم این سوال رو دارم;;)

شما Laser Tweak کردید که با اهم متر انجام میشه و درایو فقط در یک محدوده خاصی از اون مقدار مقاومت درست کار میکنه. اگر همینطوری این کار رو انجام دادید، یکبار دیگه دستگاه رو باز کنید و این بار اهم متر رو وصل کنید و با پیچ گوشی خیلی میلی متری اون مقاومت رو تغییر بدید تا اهم متر مقدار مورد نظر رو نشون بده. البته نگفته بودید که مارک درایو شما چی هستش، وگرنه مقدار درست رو هم بهتون میگفتم.
درسته هومن جان من بدون اهم متر اينكارو انجام دادم البته ميدونستم كه يه حد و اندازه اي داره تنظيمش منم ميلي متري تغييرشون ميدادم
ولي اينبار بيش از حد كم و زيادشون كردم بدتر شد منم قبلآ روي پيچها با ماژيك علامت زده بودم دوباره برگردوندمش سر جاي اولش ولي ديگه بهترين ديسكمم نميخونه
ليزر و لنزش سالمه كار ميكنه ولي در حد چك كردن يعني تا ديسك ميذاري چك ميكنه بلافاصله open tray ميده انگار كه ديسك داخلش نيست
درايو هم لايتون 16D2S 74850C هست در ضمن قيمت لنزش چنده لنز نو گير مياد يا نه..؟ شرمنده اگه طولاني شد :">

لیزر رو نمیدونم از کجا و به چه قیمت گیر میاد، چون توی این موضوعات خرید و فروش اصلا نیستم.

باید اهم متر رو روی Ω 20K بذاری و پیچ رو اینقدر کم کم عوض کنی که حدود 3.2 کیلو اهم رو نشون بده. در هر صورت زیر 3 نباید بره.

اینجا مقادیر مجاز رو برای درایوهای مختلف میذارم:

BenQ: 3,0 - 3,5 kOhm
Samsung: 2,8 - 3,3 kOhm
Hitachi: 2,8 - 3,3 kOhm
LiteOn: ~3,2 kOhm

درسته هومن جان من بدون اهم متر اينكارو انجام دادم البته ميدونستم كه يه حد و اندازه اي داره تنظيمش منم ميلي متري تغييرشون ميدادم
ولي اينبار بيش از حد كم و زيادشون كردم بدتر شد منم قبلآ روي پيچها با ماژيك علامت زده بودم دوباره برگردوندمش سر جاي اولش ولي ديگه بهترين ديسكمم نميخونه
ليزر و لنزش سالمه كار ميكنه ولي در حد چك كردن يعني تا ديسك ميذاري چك ميكنه بلافاصله open tray ميده انگار كه ديسك داخلش نيست
درايو هم لايتون 16D2S 74850C هست در ضمن قيمت لنزش چنده لنز نو گير مياد يا نه..؟ شرمنده اگه طولاني شد :">
داداش بده عوضش کنن! من دادم 30 تومن درستش کرد!

سلام دوستان. من دستگامو (Arcade) به 14XXX آپدیت کردم. همه بازی های کپی اجرا میشه بجز modern warfare 3. این ارور رو میده: Unsupported Disk
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟

سلام دوستان. من دستگامو (Arcade) به 14XXX آپدیت کردم. همه بازی های کپی اجرا میشه بجز modern warfare 3. این ارور رو میده: Unsupported Disk
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟
برو یا 97% پچ شده بگیر که نامطمئنه یا برو برنر مکس بگیر که کاملا مطمئنه و مشکلت با هر 2 تا حل می شه. البته اگه ال تی 3 ریخته باشی.

سلام به همه عزیزان. یک مشکل برام پیش اومده ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
قبلاً یک ایکس باکس داشتم که مشکلی نداشت، حال چند وقتیه یک 4G SLIM گرفتم که واقعاً اذیتم میکنه. مشکلش اینه که خیلی کنده(در هر حالتی)، لود بازی‌ها‌ خیلی طول میکشه، تکسچرها به طرز افتضاحی دیر لود میشن، اینقدر تو GEOW 3 مشکل افت فریم داشتم که می‌خواستم بی خیالش بشم! تصمیم گرفتم برم یک هارد بخرم، احتمال می‌دادم اینجوری مشکل حل بشه، هارد 250 گرفتم و نصب کردم ولی باز توفیری نداشت، هنوز هم همون مشکلات رو دارم، هارد رو هم جای دیگه چک کردم مشکلی نداشت. اصلاً کپی کردن بازی هم از حالت عادی طولانی تره. نمیدونم ایرادش چیه ولی خستم کرده! راه حلی چیزی داره یا نه کلاً همین جوریه؟

یک سؤال دیگه هم دارم، اتاق من کوچیکه و البته شلوغ، یکم با کینکت مشکل دارم، به دیوار اتاق میچسبم(تقریباً 2 متر فاصله میگیرم) ولی باز هم جام رو نامناسب نشون میده، چه جوری میتونم این محدودیتش رو درست کنم؟!
ممنونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or