سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
یکی از دوستام یک ماه پیش اسلیم 250 گیگ LT2 خرید و هیچ مشکلی هم نداشت. الان یه مدته بعضی وقت ها باری رو که میذاری ، Open Try میزنه . بعضی وقت ها هم میاره. شانسی شده دیگه. دوستان نمیدونند که مشکل از چیه ؟؟ بازی ها هم مشکلی ندارند و رو دستگاه دیگه تست شدند . به لایو هم اصلا" تا حالا وصل نشده . بنده ی خدا دستگاه رو تازه خریده و نباید اینقدر مشکل داشته باشه .
دوستان راهنمایی کنند...

سلام.
یکی از دوستام یک ماه پیش اسلیم 250 گیگ LT2 خرید و هیچ مشکلی هم نداشت. الان یه مدته بعضی وقت ها باری رو که میذاری ، Open Try میزنه . بعضی وقت ها هم میاره. شانسی شده دیگه. دوستان نمیدونند که مشکل از چیه ؟؟ بازی ها هم مشکلی ندارند و رو دستگاه دیگه تست شدند . به لایو هم اصلا" تا حالا وصل نشده . بنده ی خدا دستگاه رو تازه خریده و نباید اینقدر مشکل داشته باشه .
دوستان راهنمایی کنند...

ممکن هست که با یه سرویس لنز مشکلتون حل بشه...

کمککککک

سلام...من چندروزقبل xbox خودمو وصل کردم به اینترنت پیغام داد آچدیت منم آچدیت کردمم...از اون وقتدیگه بازی ها اجرا نمی شنفقط بازی اصلی اجرا می شه....چیکار کنم ...لطفا راهنمایی کنیننن:((:((

سلام...من چندروزقبل xbox خودمو وصل کردم به اینترنت پیغام داد آچدیت منم آچدیت کردمم...از اون وقتدیگه بازی ها اجرا نمی شنفقط بازی اصلی اجرا می شه....چیکار کنم ...لطفا راهنمایی کنیننن:((:((

کپی خور دسگاهت پریده :دی

برو بده دباره کپی خور کنن !!!!

ببینم بازیای ایکس باکس هیچکدوم خروجی فول اچ دی ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اینکه روی اکسترنال میشه بازی نصب کرد؟

اگه بخوای بازی ها رو با کیفیت بالا بازی کنی ، میتونی از کابل HDMI استفاده کنی که از پشت ایکس باکس به پشت تلوزیون ( اگه قابلیتشو داشته باشه ) وصل میشه !

در مورد هارد هم بگم که این کار فقط روی ایکس باکس J-Tag شده امکان پذیره !

اگه بخوای بازی ها رو با کیفیت بالا بازی کنی ، میتونی از کابل HDMI استفاده کنی که از پشت ایکس باکس به پشت تلوزیون ( اگه قابلیتشو داشته باشه ) وصل میشه !

در مورد هارد هم بگم که این کار فقط روی ایکس باکس J-Tag شده امکان پذیره !
منظورم اینه که آیا بازی های ایکس باکس همشون خروجی اچ دی دارن؟ یعنی هیچکدوم فول اچ دی نیستن؟ پی اس 3 چطور؟

سلام دوستان. امروز دو تا بازی cod و rayman رو گذاشتم تو دستگاه خاستم اول کپیشون کنم ولی تا 47 و 51 میره بعد میگه یا نمیتونم بخونم و یا دیسک کثیفه(البته skyrim رو کپی کرد).خاستم ببینم این دو بازی مشکل دارن یا اینکه مشکا از دیسکای خودمه

مرسی اما بردم...اینجایی گه هستم گفتن انجام نمی دن باید بزاری بفرستم تهران.....منم اعتماد ندارم..راهی نیست خودمبتونم درسش کنم؟
داداش اعتماد کن چیز خاصی نیس که!
چرا خودتم میتونی درس کنی نیاز به دقت و وقت و پشتکار داره
تا دلت بخواد بچه ها زحمت کشیدن آموزش گذاشتن بخون درست کن لذت ببر دی:
سلام
اقايون من اپديت مخفي رفته روي كنسول ايكس باكسم حالا اميدي هستش دستگاه بنده خوب بشه يا نه؟؟؟؟
چرا نباشه؟آموزشش هست انجام بده رو بازیهایی که به مشکل برخوردی

سلام بچه ها دستگاه من دیگه اچیمنت بازی جدید قبول نمیکنه 220 تا بازی رو پروفایلم هست هر بازی دیگه ای میزارم ثبتش نمیکنه میشه بازیهایی که رو پروفایم هست پاک کنم؟

سلام.
دوستان راهنمایی کنند...

الان که بازی رو میذاری اولش خیلی خوب اجرا می کنه ولی بعد از یکی دو ساعت بازی ، هنگ می کنه و دیگه هیچ بازی رو نمی خونه و فقط reading میزنه ... کسی نمیدونه مشکل از چیه ؟؟ از یکی ازمتخصصین پرسیدم گفت ممکنه مشکل از هارد باشه و یه بار فرمتش کن ... چون همیشه اوله کار مثله بنز کار می کنه و بعدش قاطی می کنه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or