اخیرا هم ps3 هم 360 با یه مشکلی مواجه شده... تصویر سایه دار و یه حالت تاری داره .. مثلا اگه تصویر ثابت باشه او نگاه کنی میگی هیچ مشکلی نداهر ولی موقع حرکت تصویر حالت سایه دار شدن و نا واضحی داره و باعث میشه چشم به شدت اذیت بشه .. رو sony 40 , samsun 26 م تست کردم اینطوریه ... خیلی ازار دهندس ... و اینم بگم مطمئنم نه مشکل از ps3 نه کابلم!! تنظیمات tv و hdmi هم تا دلتون بخواد دستکاری کردم ولی نشد که نشد ... نمیدونم طبیعیه یا نه؟؟!! دقیقا مشکل من لینک پایینه ..دقت کنین موقع اینکه دستشو حرکت میده کشدیه میشه لبه ها ... ممنون میشم نجاتم بدین ... مثلا تو fifa موقع پاس دادن گوشه بازیکن ها کشیده میشه یا مثلا رده توپ دیده میشه و یا تو uncharted 3 موقع حرکت اطراف nate یه جور blurry میشه باو هیشکی تو bc نیس ؟!یکی نیس ما رو نجات بده ؟!اخیرا هم ps3 هم 360 با یه مشکلی مواجه شده... تصویر سایه دار و یه حالت تاری داره .. مثلا اگه تصویر ثابت باشه او نگاه کنی میگی هیچ مشکلی نداهر ولی موقع حرکت تصویر حالت سایه دار شدن و نا واضحی داره و باعث میشه چشم به شدت اذیت بشه .. رو sony 40 , samsun 26 م تست کردم اینطوریه ... خیلی ازار دهندس ... و اینم بگم مطمئنم نه مشکل از ps3 نه کابلم!! تنظیمات tv و hdmi هم تا دلتون بخواد دستکاری کردم ولی نشد که نشد ... نمیدونم طبیعیه یا نه؟؟!! دقیقا مشکل من لینک پایینه ..دقت کنین موقع اینکه دستشو حرکت میده کشدیه میشه لبه ها ... ممنون میشم نجاتم بدین ... مثلا تو fifa موقع پاس دادن گوشه بازیکن ها کشیده میشه یا مثلا رده توپ دیده میشه و یا تو uncharted 3 موقع حرکت اطراف nate یه جور blurry میشه
کلا اینکه بعد یه مدت بازی کردن حال ادم بهم میخوره
واقعا یه دنیا ممنون میشم کمکم کنین ...
باو هیشکی تو bc نیس ؟!
خب مورد دوم منتفی شد !
روی یه مانیتوز دیگه امتهان کردی ؟
کابل و دستگاه رو هم عوض کردم نشد !بزار واست یه جمع بندی بکنم:

بزار واست یه جمع بندی بکنم:
از بازی نیست.
از کنسول هم که نیست چون دو تا کنسول هم اینجوری میشد.
از تلوزیون هم که نیست.
از کابل هم که نیست!
چشمات هم که درسته!
پس از چی میتونه باشه؟!!!!!!!!! حتما وایرلس اینجوری کرده یا شایبدم یه اکسترنالی چیزی زدی تو هر دو دستگاه ویروسی چیزی افتاده. شایدم تو یک مقدار نحسی با خودت به همراه داری
ولی به احتمال زیاد این طبیعیه و فقط تو این احساس حال به خوردگی رو داری!
آخه عکست معلوم نیست اصلا کدوم بازیه کدوم جاشه. عکستو از کارکتر هم بگیر اونوقت معلوم میشهعزیز من اینا رو میذارم دوستان خودشون که بازی رو دارن بگن طبیعیه یا نهالان این طبیعیه ؟
![]()
تو نت سرچ کردم چن نفری هستن این مشکل رو دارن ولی راه حلی پیدا نمیشهدیگه نمیدونم از برق میتونه باشه ؟
![]()

اگه پست برق نزدیکتون باشه میتونه مشکل درست کنهعزیز من اینا رو میذارم دوستان خودشون که بازی رو دارن بگن طبیعیه یا نهالان این طبیعیه ؟
![]()
تو نت سرچ کردم چن نفری هستن این مشکل رو دارن ولی راه حلی پیدا نمیشهدیگه نمیدونم از برق میتونه باشه ؟
![]()
از بس بازی کردی حساس شدی:d