سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها
بچه ها من وقتی فیفا 12 را گرفتم و گذاشتم تو دستگاهم بعد که دوباره روشن کردم این ارور را میده:
میدونم که قبلا این سوال پرسیده شده
ولی من هیچی نمیدونم:-o
فقط فهمیدم که این دستگاه ما یه چیزیش پاک شده
چه جوری خودم میتونم درستش کنم؟؟:((:((:((
help me
okonb6o9kdel79bvp0.jpg

چقدر چپ چلاق عکس گرفتی ببینم LT2.0ریختی رو دستگاهت چون این پیغام برای اپدیت هست

سلام . کسی شنید صدای مرا . کمک
من وقتی میخوام pass key بتلفیلد 3 رو دانلود کنم با این ارور موجه میشم
this item isn't available from your current loction
مشکلش کجاست و چطوری میشه حلش کرد . پوینت و آدرسها همه واسه آمریکاست . البته فقط روی این بازی اینطوری میشه

نکات ایمنی مربوط به کنسول رو مطالعه کن بعد مطمئن باش اداپتور سالم چون یه بنده خدایی سر همین اداپتور دستگاه سوخت مدل اون هم عین مال شما بود

از کجا میتونم نکات ایمنی رو چک کنم اگه امکان داشت P.m بزنید اینجا زیاد شلوغ نشه...مرسی

سلام . کسی شنید صدای مرا . کمک
من وقتی میخوام pass key بتلفیلد 3 رو دانلود کنم با این ارور موجه میشم
this item isn't available from your current loction
مشکلش کجاست و چطوری میشه حلش کرد . پوینت و آدرسها همه واسه آمریکاست . البته فقط روی این بازی اینطوری میشه
جواب به سئوال خودم باید از وی پی ان استفاده کنم به همین راحتی

دوستان من یک X360 رو 2 سال پیش از آمریکا خریدم و اون موقع روش Lite on بود و هک نمیشد، بعد من یک سامسونگ گذاشتم روش حالا دوباره Lite onـرو گذاشتم و هک کردم (دادم بیرون) ولی تو بازی ها گیر میکنه و مثلاً تو COD:MW3 میگه دیسک مشکل داره و ... مشکل در چیه؟ درایو نوی نو هست ...

سلام

چطوری میشه بازی ها رو از طریق فلش ریخت روی هارد ایکس باکس

فقط کافیه تو قسمت memoryبری تو پوشه gamesو برید و بازی رو منتقل کنید

---------- نوشته در 12:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:18 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من یک X360 رو 2 سال پیش از آمریکا خریدم و اون موقع روش Lite on بود و هک نمیشد، بعد من یک سامسونگ گذاشتم روش حالا دوباره Lite onـرو گذاشتم و هک کردم (دادم بیرون) ولی تو بازی ها گیر میکنه و مثلاً تو COD:MW3 میگه دیسک مشکل داره و ... مشکل در چیه؟ درایو نوی نو هست ...
اگه بازی ها سالمن پس dvd keyدرایو به دستگاه نمیخوره البته برای بعضی ها open trayمیده برای بعضی ها کنسول سه چراغ میزنه! برای بعضی ها مثل شما ارور میده کلا دلیل زیاد داره باید دونه به دونه بررسی بشه

سلام

من از وقتی که LT2 رو زدم بعد از نصب بازی که اجراش میکنم ، بعضی وقتا کامل ، بعضی وقت ها هم 2-3 دقیقه روی دیسک میخونه بازی رو !!!

مشکل از کجاس ؟؟؟

سلام!!! دوستان بنده دیروز بعد از کلی صبر و با ذوق و شوق رفتم بازی call of duty, MW3 رو گرفتم، حالا که میخوام بازی کنم اررور میده و نمیره تو بازی:
"This Game Requires An Update, But It Couldn't Be Found

خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین!!!

درضمن بنده فکر کنم نزدیک به 2/5 یا 3 ساله که ایکس باکس دارم، ولی اصلا هیچی ازش نمیدونم و تقریبا اطلاعاتم صفره! از اون موقع تا الان هم 7-8 تا بازی بیشتر نگرفتم! 2-3 ماه پیشم دادم بیرون برام آپدیت کردن. از قسمت System Settings و Console Settings، وقی میرم رو گزینه ی System Info ورژن داشبورد رو 2.0.12625.0 نشون میده! آیا نیاز به آپدیت کردن داره تا بازی CoD رو برام باز کنه؟؟؟
اگه نیاز هست لطف کنید یه تاپیک جامع برا معرفی کنید تا بتونم خودم آپدیتش کنم و یاد بگیرم! چون بیش از حد مشتاقم آپدیت کردن رو هم یاد بگیرم!!!
متشکرم!!!

شما باید LT2 نصب کنید

خیلی ممنون که جواب دادین!!! ولی گفتم که هیچی نمیدونم از لحاظ فنی و نرم افزاریش!!!
1-اینی که فرمودید چی هست؟؟؟ نسخه ای از آپدیت جدید هست؟؟؟
2-اگه نصب بشه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
3-میتونید یه لینک یا مرجع بهم معرفی کنید که از اول آموزش بده؟؟؟
4-یا اگه مطالبش مختصر هست ممنون میشم همینجا راهنماییم کنید!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or