سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان عوض کردن هارد ایکس باکس های قدیمی مشکلی واسه دستگاه ایجاد نمیکنه؟
منظورم اینه مثلا یه دستگاه داشته باشین و بعضی موقعها یه هارد رو بهش متصل کنین و بعضی موقعها هم یه هارد دیگه.(منظورم دستگاههای پرمیوم هست)میخواستم بدونم این قضیه مشکلی برای دستگاه یا اطلاعات درون هارد ایجاد میکنه یا نه.
ممنون
خواهشا جواب بدین.

مشکل جدی!

سلام دوستان خواهشا هر چی سریعتر کمکم کنید! والا من داشتم با نرم افزار USB XFAT GUI v32 برای مد زامبی CoD نقشه به عنوان DLC میریختم که بعد یه مدت فلشم قاط زدو نرم افزارم هم هنگ کرد و منم نرم افزارو بستم و فلشو هم دراوردم و وقتی دوباره با نرم افزار خواستم تو فولدر های فلش برم اصلا فلش رو نمیشناخت و Not Responding میداد!! و بدتر اینکه وقتی به ایکس باکس هم میزنم باز نمیشناسه و متاسفانه الان یه هیچ طریقی دسترسی به پروفایل و سیوهام ندارم!
ایا راهی هست که بشه این وضعیت رو درست کرد؟:-/

سلام به همه.

میخواستم بدونم که xbox slim 4gb وقتی که میخرید هارد روش نیست و باید جدا بخرید؟

و دقیقا چند روز دیگه این xbox slim هک میشه؟یا اگه هک شده,دقیقا چند روز دیگه میاد تو بازار؟
(دقیق:d)

اگه بیاد تو بازار ایران,قیمتش حدود چقدر میشه؟(با توجه به اینکه اون موقع دیگه زیاد موجوده...)
(لطفا یه کسی که کار بلده جواب بده.ببخشید;;))

سلام
2 روزه کنسول رو مانیتورم تصویر نمیده در حالی که روی tv تصویر میده(با همون کابل)و ps3 و لپ تاپم هم روی مانیتور تصویر میدن(باز با همون کابل).
قبلا اصلا مشکلی نداشتم.نمیدونم مشکل از چیه!!!
در ضمن از HDMI استفاده میکنم-مدل مانیتور lg-w2261vp و مدل tv sony-ex700.
resolution کنسول رو هم reset کردم اما بازم درست نشد.
ممنون میشم کمک کنید.

سلام به همه اساتيد. يه سوالي براي من پيش اومده.
ديروز که بورد الايت رو کنار يه بورد آرکيد گذاشتم و متوجه شدم که يه خنک کننده اصافي با لوله مسي روي بورد الايت هستش که آرکيد نداره. جفتشونم جاسپر بودن. مگه نبايد يک شکل باشن؟
آيا وجود اين قطعه اضافي لازمه؟ يعني منظورم اينه که بورد الايت باز هم خنک تر از آرکيد ميشه؟
ممنون

دوستان هزینه ریختن lt1.9 چقدره؟؟
بعد حتما درست میشه دیگه؟؟
ممنون.
میگیرن یه 15 تومنی، منظورت چیه که درست میشه؟! (قبل از LT+ 1.9 آپدیت کردی و Play DVD میده؟)

سلام دوستان خواهشا هر چی سریعتر کمکم کنید! والا من داشتم با نرم افزار USB XFAT GUI v32 برای مد زامبی CoD نقشه به عنوان DLC میریختم که بعد یه مدت فلشم قاط زدو نرم افزارم هم هنگ کرد و منم نرم افزارو بستم و فلشو هم دراوردم و وقتی دوباره با نرم افزار خواستم تو فولدر های فلش برم اصلا فلش رو نمیشناخت و Not Responding میداد!! و بدتر اینکه وقتی به ایکس باکس هم میزنم باز نمیشناسه و متاسفانه الان یه هیچ طریقی دسترسی به پروفایل و سیوهام ندارم!
ایا راهی هست که بشه این وضعیت رو درست کرد؟:-/

منظورتون رو درست نگرفتم ولی اگه قبلا به لایو وصل شدین میتونین رکاوریش کنین.

سلام به همه اساتيد. يه سوالي براي من پيش اومده.
ديروز که بورد الايت رو کنار يه بورد آرکيد گذاشتم و متوجه شدم که يه خنک کننده اصافي با لوله مسي روي بورد الايت هستش که آرکيد نداره. جفتشونم جاسپر بودن. مگه نبايد يک شکل باشن؟
آيا وجود اين قطعه اضافي لازمه؟ يعني منظورم اينه که بورد الايت باز هم خنک تر از آرکيد ميشه؟
ممنون
نه چیز خاصی نیست زیاد روی این قضیه خورد نشو.
ور دستگاه 7371 یا 7363 میشه با روش JTAG کی درایو از مادربورد گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ککککککممممممکککککککککک

توی بخش جی نگ ببپرسین. JTAG

دوستان عوض کردن هارد ایکس باکس های قدیمی مشکلی واسه دستگاه ایجاد نمیکنه؟
منظورم اینه مثلا یه دستگاه داشته باشین و بعضی موقعها یه هارد رو بهش متصل کنین و بعضی موقعها هم یه هارد دیگه.(منظورم دستگاههای پرمیوم هست)میخواستم بدونم این قضیه مشکلی برای دستگاه یا اطلاعات درون هارد ایجاد میکنه یا نه.
ممنون
و ما همچنان منتظر جوابیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or