BLACK.HAWK
کاربر سایت
دوستان من امروز دستگاهم رو به live وصل کردم و دستگاه اپدیت شد بعد یه بازی گذاشتم میگه play dvd
مشکل چجوری حل میشه؟؟
مشکل چجوری حل میشه؟؟
lt1.9 رو بریزی درست میشهدوستان من امروز دستگاهم رو به live وصل کردم و دستگاه اپدیت شد بعد یه بازی گذاشتم میگه play dvd
مشکل چجوری حل میشه؟؟
بله باید دستگاه باز شهlt1.9 باید دستگاه باز شه دیگه؟؟
در ضمن از پاسخت ممنونم...
خواهشا جواب بدین.دوستان عوض کردن هارد ایکس باکس های قدیمی مشکلی واسه دستگاه ایجاد نمیکنه؟
منظورم اینه مثلا یه دستگاه داشته باشین و بعضی موقعها یه هارد رو بهش متصل کنین و بعضی موقعها هم یه هارد دیگه.(منظورم دستگاههای پرمیوم هست)میخواستم بدونم این قضیه مشکلی برای دستگاه یا اطلاعات درون هارد ایجاد میکنه یا نه.
ممنون

)میگیرن یه 15 تومنی، منظورت چیه که درست میشه؟! (قبل از LT+ 1.9 آپدیت کردی و Play DVD میده؟)دوستان هزینه ریختن lt1.9 چقدره؟؟
بعد حتما درست میشه دیگه؟؟
ممنون.
سلام دوستان خواهشا هر چی سریعتر کمکم کنید! والا من داشتم با نرم افزار USB XFAT GUI v32 برای مد زامبی CoD نقشه به عنوان DLC میریختم که بعد یه مدت فلشم قاط زدو نرم افزارم هم هنگ کرد و منم نرم افزارو بستم و فلشو هم دراوردم و وقتی دوباره با نرم افزار خواستم تو فولدر های فلش برم اصلا فلش رو نمیشناخت و Not Responding میداد!! و بدتر اینکه وقتی به ایکس باکس هم میزنم باز نمیشناسه و متاسفانه الان یه هیچ طریقی دسترسی به پروفایل و سیوهام ندارم!
ایا راهی هست که بشه این وضعیت رو درست کرد؟![]()
نه چیز خاصی نیست زیاد روی این قضیه خورد نشو.سلام به همه اساتيد. يه سوالي براي من پيش اومده.
ديروز که بورد الايت رو کنار يه بورد آرکيد گذاشتم و متوجه شدم که يه خنک کننده اصافي با لوله مسي روي بورد الايت هستش که آرکيد نداره. جفتشونم جاسپر بودن. مگه نبايد يک شکل باشن؟
آيا وجود اين قطعه اضافي لازمه؟ يعني منظورم اينه که بورد الايت باز هم خنک تر از آرکيد ميشه؟
ممنون
ور دستگاه 7371 یا 7363 میشه با روش JTAG کی درایو از مادربورد گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ککککککممممممکککککککککک
و ما همچنان منتظر جوابیم.دوستان عوض کردن هارد ایکس باکس های قدیمی مشکلی واسه دستگاه ایجاد نمیکنه؟
منظورم اینه مثلا یه دستگاه داشته باشین و بعضی موقعها یه هارد رو بهش متصل کنین و بعضی موقعها هم یه هارد دیگه.(منظورم دستگاههای پرمیوم هست)میخواستم بدونم این قضیه مشکلی برای دستگاه یا اطلاعات درون هارد ایجاد میکنه یا نه.
ممنون