سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
من تازه هارد خریدم.وصلش کردم به دستگاه بعدش ارورE 68داد.خودم میدونم مشکلش چیه.باید چیکار کنم که مشکل رفع بشه؟در ضمن میخوام باهارد بازی کنم پس نگید که هاردو در بیار:d
هروقت هاردو وصل میکنم این ارورو میده ولی وقتی درش میارم درست میشه.چطور باید این مشکلو حل کنم بدون اینکه هاردو در بیارم؟

سلام دوستان.
لطفا یکی بیاد جواب ما رو بده.
این مشکل من هست.
Some xbox360 feature are missing or corrupt. A system update is required to replace them.your console will now restart.
if the problem persists. There may be a problem with your storage device . for more info visit www.xbox.com . support
دستگاه lt 1.9 هست .
بازی های پچ شده رو راحت میخونه مثل کال اف دیوتی بلک اپس پچ شده رو :
علت اینکه بازی های زیر رو نمیخونه چی هست.
fear 3
shadow of the damned

سلام دوستان.
لطفا یکی بیاد جواب ما رو بده.
این مشکل من هست.
Some xbox360 feature are missing or corrupt. A system update is required to replace them.your console will now restart.
if the problem persists. There may be a problem with your storage device . for more info visit www.xbox.com . support
دستگاه lt 1.9 هست .
بازی های پچ شده رو راحت میخونه مثل کال اف دیوتی بلک اپس پچ شده رو :
علت اینکه بازی های زیر رو نمیخونه چی هست.
fear 3
shadow of the damned
میگه ایکس باکس بعضی از قابلیت ها و یا ویژکی ها رو از دست داده یا خراب شده، یک آپدیت احتیاجه که جایگزینی رو انجام بده(منظور با فایل های خرابه).
و اگر مشکل هنوز وجود داشت شاید مشکلی با سخت افزار ذخیره سازی شماست(همون هارد).
آپدیت جدیدرو اگه نریختی، بریز یه تست کن ببین جواب میگیری یا نه.

دوستان کسي ميدونه که آيا ميشه صداي xbox به جاي اينکه از تلويزين بياد از هدفون بياد؟ نه اينکه هدفون رو وصل کنم به تلويزيون. ميخوام يه جورايي هدفون رو به دسته وصل کنم و صداي بازي هارو داشته باشم. آيا شدنيه؟

دوستان کسي ميدونه که آيا ميشه صداي xbox به جاي اينکه از تلويزين بياد از هدفون بياد؟ نه اينکه هدفون رو وصل کنم به تلويزيون. ميخوام يه جورايي هدفون رو به دسته وصل کنم و صداي بازي هارو داشته باشم. آيا شدنيه؟

خوب بود میشد، من خودم هم خیلی دنبالش بودم. ولی متاسفانه نمیشه.

منم یه مشکل دارم زمانی که xbox رو که روشن میکنم چراغش خاموش روشن میشه ودرایو رو هم نمیشناسه و متاسفانه کامپیوترم دیگه درایو رو نمیشناسه البته من به روش سوزنی dvdkey و .... رو سیو کردم از اساتید محترم میخوام منو راهنمائی کنن .
model driver liteon 83850c v1

ايكس باكسمavi ‎ رو بخش نميكنه ميكه بايد ابديت شه!(ابديت كينكت روشه)
نمي دونين بايد جيكار كنم؟
حتما بايد به لايو وصل شم؟

کاری به اپدیت کینکت نداره . شما باید به لایو وصل بشید و البته اکانت گلد داشته باشید و بعد یه فایل تصویری رو اجرا کنید تا پیغام اپدیت بیاد و شما اپدیت کنید :d:d

من يه دو ماهي بيشتر نيست ايكس باكس كرفتم،تا حالا به لايو هم وصل نشدم نميدونم هم بايد جيكار كنم!
راه ديكه اي نداره؟(نميشه از اينترنت كرفت بعد ريخت روش؟)

من يه دو ماهي بيشتر نيست ايكس باكس كرفتم،تا حالا به لايو هم وصل نشدم نميدونم هم بايد جيكار كنم!
راه ديكه اي نداره؟(نميشه از اينترنت كرفت بعد ريخت روش؟)

نه نمیشه ولی اکانت گلد لازم ندارید. فقط همونطوری که دوستمون گفت وصل بشید و یه فایل AVI رو بزنید که پخش بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or