Boss Hunter
کاربر سایت
نه برای هارد مشکلی ایجاد میشه وو ما همچنان منتظر جوابیم.
نه برای دستگاه مشکلی به وجود میآد.
نه برای هارد مشکلی ایجاد میشه وو ما همچنان منتظر جوابیم.
یکم ادبیات درست به کار ببر.یعنی هیچکی تو این خراب شده نمیدونه راه حل ارورe68چیه؟؟؟؟؟عجب!
میگه ایکس باکس بعضی از قابلیت ها و یا ویژکی ها رو از دست داده یا خراب شده، یک آپدیت احتیاجه که جایگزینی رو انجام بده(منظور با فایل های خرابه).سلام دوستان.
لطفا یکی بیاد جواب ما رو بده.
این مشکل من هست.
Some xbox360 feature are missing or corrupt. A system update is required to replace them.your console will now restart.
if the problem persists. There may be a problem with your storage device . for more info visit www.xbox.com . support
دستگاه lt 1.9 هست .
بازی های پچ شده رو راحت میخونه مثل کال اف دیوتی بلک اپس پچ شده رو :
علت اینکه بازی های زیر رو نمیخونه چی هست.
fear 3
shadow of the damned
دوستان کسي ميدونه که آيا ميشه صداي xbox به جاي اينکه از تلويزين بياد از هدفون بياد؟ نه اينکه هدفون رو وصل کنم به تلويزيون. ميخوام يه جورايي هدفون رو به دسته وصل کنم و صداي بازي هارو داشته باشم. آيا شدنيه؟
آپدیت جدید رو ریختی؟سلام
میگم چند وقته بازی که میزارم بازی کنم بازی هارو نمیخونه همش مینویسه play dvd مشکلش چیه؟؟کپی خورش پریده؟؟چشه آخه؟؟؟؟
ايكس باكسمavi رو بخش نميكنه ميكه بايد ابديت شه!(ابديت كينكت روشه)
نمي دونين بايد جيكار كنم؟
حتما بايد به لايو وصل شم؟
من يه دو ماهي بيشتر نيست ايكس باكس كرفتم،تا حالا به لايو هم وصل نشدم نميدونم هم بايد جيكار كنم!
راه ديكه اي نداره؟(نميشه از اينترنت كرفت بعد ريخت روش؟)
والا نمیدونم هرچی آپدیت میخاست که کردم بازی های قدیمی رو میخونه تا بازی COD MW2 ولی از این بازی دیگه هر چی میزارم همش مینویسه PLAY DVD نمیدونم چه مرگشه)xآپدیت جدید رو ریختی؟