ariaeitabar
کاربر سایت
.....
مرسی
:d.....
:dیعنی دی وی دی 10 گیگ خام نداریم که کپی بشه![]()
امکان داره Cache هارد یا خود کنسول پر شده باشه.یه آموزش قدیمی اینجا هست Search کن پیدا میشه.ممکنه مشکلت رو حل کنه ...دوستان من موقع بازی saints row2 ستگام سه بار هنگ کرده!(شایدم 4 بار) بعد که خاموش کردم دوباره رفتم
دوباره هنگ کرده! مشکل چیه؟
اگه همیشه تو مرحله ی خاصی از بازی هنگ میکنه مشکل از دیسک ـه...دوستان من موقع بازی saints row2 ستگام سه بار هنگ کرده!(شایدم 4 بار) بعد که خاموش کردم دوباره رفتم
دوباره هنگ کرده! مشکل چیه؟
تو داشبورد تو سیستم سیتینگ قسمت ویدیو میتونی 720 رو انتخاب کنی..درود.من وقتی که ایکس باکس رو با کابل اچ دی به تی وی وصل میکنم تی وی قادر به پخش تصویر با کیفیت 1080 نیست و تصویر سیاه میمونه.حالا میخواستم ببینم چجوری میتونم ایکس باکس رو تنظیم کنم تا تی وی بتونه کابل اچ دی رو پشتیبانی کنه؟؟؟راهنمایی بفرمائید ممنون میشم.
ممنون از راهنمایتون دوست عزیز.ولی عزیز جان مشکل من اینه که اصلا صفحه نمیاد که من برم تویه ستینگ.وقتی که ایکس باکس رو روشن میکنم صفحه سیاه میاد و تی وی خودکار مینویسه که از این سیگنال پشتیبانی نمیکنهتو داشبورد تو سیستم سیتینگ قسمت ویدیو میتونی 720 رو انتخاب کنی..
مادربرد دستگاهم به تور کل نابود شده کلید درایو پریده سر آپ دیت
مادر برد دستگاهم parimum بوده
کسی می دونه از کجا می شه یک مادربرد جسپر دسته دو پیدا کرد
با کابل 3فیش وصل کن.ممنون از راهنمایتون دوست عزیز.ولی عزیز جان مشکل من اینه که اصلا صفحه نمیاد که من برم تویه ستینگ.وقتی که ایکس باکس رو روشن میکنم صفحه سیاه میاد و تی وی خودکار مینویسه که از این سیگنال پشتیبانی نمیکنه