پشت دستگاه رو نگاه کن، اگر از سه سال بیشتر ازش گذشته دیگه گارانتی نداره.
سلام
من کنسول رو دادم نکست جن برام 1.9 ریخت
بعد شنیدم که باید فریمور 1.9 رو غیر مسقیم ریخت..
بعد زنگ زدم نکست جن گفت مستقیما 1.9 ریختیم
و میگه که حالا دیگه فرقی نمیکنه و کار از کار گذشته و اگه قراره فلگ بشید،
حالا دیگه به هرحال میشید..
ولی گفت اجباری هم نیست که غیر مستقیم بریزیم..
لطفا راهنماییم کنید
الان باید چکار کنم؟
دوباره بدم 1.9 بریزه؟
آیا حالا قطعا فلگ میشم؟
ممنون

دستگاه سال 2008 میدونم گارانتیش گذشته ولی مسئله ای نیست دستگاههای3 چراغه رو 99$ میگیرن درستش میکنن حالا نمیودونم یه دستگاه جدید میدن یا نا ولی حداقل اینه که مادر بوردشو عوض میکنن
اینم لینکه سایتشو:
http://support.xbox.com/en-us/pages/xbox-360/troubleshoot/repair/repair-process.aspx
فقط لطفا بهم بگین کپی خورشو چطور میتونم بر دارم؟
تم های 360 همینجوریه، فقط بکگراند عوض میشه؛ البته عکسهایی هست که آیکون هارو هم نشون میدن که عوض میکنه ولی عملا کار نمیکنن.درود.آقا من یه سوال راجع به تم داشبورد داشتم.من تا الان هرچی تم دان و نصب کردم فقط بکگراند رو عوض کرده در جایی که من میخوام پنجره ها هم تغییر کنه.از روش نصب تم هم استفاده کردم ولی جواب نمیده.راهنمایی بفرمائید ممنون میشم
یه نفر نیست مارو راهنمایی کنه؟درود
یکی از دوستانم اکس باکسش وسط بازی قفل میکنه بازی روی هارد نصب شده سی دی یکم خش داشت ولی فکر نمیکنم زیاد از سی دی باشه موردش چیه و چکار باید کرد؟

آقا کنسول من بازی nfs :hot persuit رو که ap2.5 هست رو اجرا می کنه ولی بازیهایی مثل ac:brotherhood و fable 3 و cod :black ops رو میزارم صفحه سیاه میشه و کنسول قفل می کنه مشکل از چیه؟ اگه این بازیها رو پچ کنم درست میشه یا نه ؟
لازم به ذکر هستش که من lt+ 1.9 نه قبلیش رو هم نصب نکردم.
خب شما LT+ 1.1 یا 1.9 رو نصب کن که ختم به خیر بشه.ای ایها الناس هیچ کس جواب مشکل من رو نمیدونه؟؟
آقا راستی یک مشکل دیگه هم دارم من بازی dj hero 2 رو گرفتم میگه میکروفون وصل کن اون headset که با ایکس باکس هست رو وصل می کنم اما بازم میگه میکروفون وصل کن مشکل از کجا هستش؟
نه فکر نکنم بشه.......
یه هدفون تو جعبه کنسول هست که اونم برای آتلاین بازس کردنه