سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این یه چیز طبیعیه ، بهتری کار اینه که یه هارد بگیری و بازیهارو توش کپی کنی ، هم عمر لنز دستگاهت بالاتر میره ، هم دیگه اون صدارو موقع بازی نمیده..

سلام
ایا گرم شدن سمت چپ کنسول وقتی که به صورت ایستاده است یعنی دقیق او جاییکه ارم کنسول هک شده طبیعیه؟؟
دستگاه من تا همین 2 هفته پیش مشکلی نداشت تا اینکه جدیدا بعد از نیم ساعت بازی اون ناحیه بشدت گرم و بهتره بگم داغ میشه و هوای خروجی فن هم همینطور.قبلا این مشکل رو نداشت و اصلا ولرم هم نبود.حالا این گرمای زیادی که حس میشه خطرناکه؟؟؟راه حلش چیه؟؟
در ضمن دستگاه در فصای باز قرار داره و بازی هام رو همش رو هارد بازی می کنم.بردش هم JASPER.

دوستان ببخشید یه سوال در مورد هاردهای ایکس باکس اسلیم داشتم . میخواستم ببینم آیا هاردهای ایکس باکس اسلیم مانند ایکس باکس های قبلی هاردهای خاصی هستن یا اینکه هارد لپ تاپ هم بهشون میخوره ؟؟؟

درود بر شما.من یه سوال داشتم.من کنسولم رو به LT 1.9 اپدیت کردم.حالا میخواستم ببینم اگر به لایو وصل بشم و آپدیت جدید کینکت بنام FUN LABS رو بگیرم آپدیت LT 1.9 میپره یا نه؟؟؟
ممنون

بازیها چطورن؟ نمی خوام زیاد تخیلی باشه مثل مترو 2033
یه چیز شبیه جنگ های خودمون
TWO
resident evil
dead space
اگه بازی بهتر و جذاب تر حتی استراتژی سراغ دارین لطفا به یکم توضیح دربره بازی معرفی کنین

سلام دوستان

یه چند وقتی هست کنسولم بازی در میاره یعنی بیشتر وقتا وقتی روشنش می کنم میاد بالا همه چی میپره از gsبگیر تا هر اطلاعات دیگه گاهی هم 6*7بار ریسیتش می کنم :((تا اخر درست شه امروز هم مثل همیشه که نمیومد بالا رفتم تو هارد هارد رو شناسایی نمی کرد :-s!! نمی دونم چیه دقیقا لطفا اهل فن منو راهنمایی کنند

ممنون

سلام خدمت دوستان

من قبلاً بازی رو میریختم رو یه فلش 8 گیگ ولی امروز یه فلش 16 گیگ آوردم کنسول نشناختش
کسی میدونه مشکل چیه؟
و اینکه بهتر یه هارد مخصوص ایکس باکس واسش بگیرم یا از همون فلش استفاد کنم کلاً به جز از نظر ظرفیت هارد با فلش چه تفاوتی میکنه؟

خیلی ممنون میشم دوستان جوابم رو بدن

یعنی +lt نیاز نداره؟
اگه داره از کجا بفهمم که دستگاهم +lt داره یا نه؟

اهان یعنی شما LT1.9 رو روش وصل نکردید رفتید اپدیت کردید انطوری که کپی خور دستگاه میپره که :d:d برای که بتونی این بازی رو روی LT1.9 یا LT1.1 بازی کنی باید بازی رو پچ کنید با ABGX1.0.5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or