سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون.
شما کدوم روش رو از بین این سه تا موثرتر می دونید ؟من نظرم روی دومی هست می خواستم نظر شما رو هم بدونم.
بعد به نظر شما تعویض خمیر سیلیکون هم انجام بدم واسه cpu و gpu ؟ یا فقط واسه GPU انجامش بدم و کاری به cpu نداشته باشم ؟

تعویض خمیر سیلیکون برای هر دو چیپ همیشه لازمه. من خودم همیشه با روش سوم نتیجه بهتری گرفته ام.
ولی در مشکل شما بدون انجام Reflow نمیتونید نتیجه خوبی بگیرید.

سلام دوستان.من حدود یکی دو ماه قبل یه اسلیم 4 گیگ گرفتم که کپی خور بود.همه بازی هارم اجرا میکنه.امروز از یه جا شنیدم که اینا درایوشو عوض کردنو دیگه نمیشه آپدیتش کرد و در آینده هم بازیهای جدید که بیاد نمیخونه.چیکارش کنم؟راه حلی داره؟
از گجا بدونم درایوش عوض شده یا فریمورش هک شده؟

دوستان عزیزم سلام
الان من که دستگاه رو با 19 می آپدیت کردم ال تی پلاس ریخت و 1.83 زد call of رو نمیاورد با 1.9 که اومد همه چی درست میشه؟ کال آف هم میاره؟

سلام دوستان کمک کنید.
من یه هارد دارم که مشکل داشت ( این رو هم بگم کینکت رو خریدم و ابدیت کینکت روی این هارد مشکل دارم هستش)
من امروز یه هارد جدید خریدم اما وقتی به کنسول وصل میکنم و رو هارد جدید بازی نصب میکنم و نصب تموم میشه وقتی که میرم تو بازی میگه دیسکت کثیف اما وقتی بازی رو هارد جدیدم نصب نیست قشنگ میره تو بازی این رو هم بگم که اواتارم وقتی که هارد قدیمیم نیست میپره و سفید میشه که فکر کنم به خاطر ابدیت کینکت که روی هارد مشکل دارم ریختم. راه حلی وجود داره که من بتونم این مشکل رو حل کنم و بتون بازی ها رو رو هارد جدید نصب کنم و بتون بازی کنم

آقا بالا خره :
1-اسلیم ه ک شد یا نه؟
2_این آبدیت جدید سخت افزاری دیگه؟ 1.9با فریمور فرقی میکنه ؟یعنی چی؟ ((1.9
N_aggressive%20(4).gif

2_چطوری بریزیمش؟
3_مرسی.

دوستان یه سوال دارم. اگر کسی اطلاعات داره من رو راهنمایی کنه ممنون میشم.
04%20Wink.png

من چند روز پیش برای بازی کرایسیس2 کنسول ر وآپدیت کردم از روی خود دیسک
الان بازی های قدیمی رو نمیاره و فقط بازی های جدید رو میاره و فرقی هم نمیکنه کپی باشه یا اورجینال.( همه ی جدید ها میاد)

نکته هم اینجاس که من اصلا نمی دونم دستگاه LT داره یا نداره. زیاد هم از کپی خور xbox سردر نمیارم.
میخوام بدونم الان برای کنسول من مشکلی پیش اومده؟ میشه درست کرد ؟ راستی من اصلا از
cd key خبر ندارم و کسی رو هم که ازش خریدم رو پیدا نمیکنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید .....

آقا بالا خره :
1-اسلیم ه ک شد یا نه؟
N_aggressive%20(4).gif

2_چطوری بریزیمش؟
3_مرسی.
شما اسلیم داری؟
نرم افزاری هست فریمور درایور هر چی هست باید با LT+1.9 عوض بشه.
نوع درایورتون چیه و dvd key , dummy ,... دارید یا نه؟

دوستان یه سوال دارم. اگر کسی اطلاعات داره من رو راهنمایی کنه ممنون میشم.
04%20Wink.png

من چند روز پیش برای بازی کرایسیس2 کنسول ر وآپدیت کردم از روی خود دیسک
الان بازی های قدیمی رو نمیاره و فقط بازی های جدید رو میاره و فرقی هم نمیکنه کپی باشه یا اورجینال.( همه ی جدید ها میاد)

نکته هم اینجاس که من اصلا نمی دونم دستگاه LT داره یا نداره. زیاد هم از کپی خور xbox سردر نمیارم.
میخوام بدونم الان برای کنسول من مشکلی پیش اومده؟ میشه درست کرد ؟ راستی من اصلا از
cd key خبر ندارم و کسی رو هم که ازش خریدم رو پیدا نمیکنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید .....
فکر نکنم آپدیت از روی دیسک بازی فریمور درایور رو دست بزنه،اگه کپی میخونه باید یه فریمور Lt (حالا هر ورژنی)داشته باشه.
شما مدل داریورتون چیه؟(اگه خودتون میخوایین کپی کنید درایور دستگاه رو)
اگرم نه،میتونید بدید بیرون براتون هر فریموری رو که میخوایین بریزن.

شما اسلیم داری؟
نرم افزاری هست فریمور درایور هر چی هست باید با LT+1.9 عوض بشه.
نوع درایورتون چیه و dvd key , dummy ,... دارید یا نه؟

یکم زیر دیپلم توضیح بده لطفا
-اسلیم ه ک شد یا نه؟ می خوام بدونم کپی خور شده؟
N_aggressive%20(4).gif

به کدوم میگن سخت افزاری و به کدوم میگن نرم افزاری ؟و جدبد کدومش اومده ؟
2_چطوری بریزیمش؟
3_مرسی.

یکم زیر دیپلم توضیح بده لطفا
-اسلیم ه ک شد یا نه؟ می خوام بدونم کپی خور شده؟
N_aggressive%20(4).gif

به کدوم میگن سخت افزاری و به کدوم میگن نرم افزاری ؟و جدبد کدومش اومده ؟
2_چطوری بریزیمش؟
3_مرسی.
1.اینجا:http://c4evaspeaks.com/ بله ولی نه همه درایورهای موجود در اسلیم ها.
2.نه،همونو میگن فریمور که ورژن 1.9+Lt هست.
3.نرم افزار
4.http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=28739

دوستان عزیزم سلام
الان من که دستگاه رو با 19 می آپدیت کردم ال تی پلاس ریخت و 1.83 زد call of رو نمیاورد با 1.9 که اومد همه چی درست میشه؟ کال آف هم میاره؟
فریمور جدید(1.9)برای امن بودن در لایو هست و برای بازی هایی که قفل AP2.5دارن باید بازی رو به صورت دستی پچ کنید و از اون یه رایت بگیرید.
توضیحات بیشتر:http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=23814

تعویض خمیر سیلیکون برای هر دو چیپ همیشه لازمه. من خودم همیشه با روش سوم نتیجه بهتری گرفته ام.
ولی در مشکل شما بدون انجام Reflow نمیتونید نتیجه خوبی بگیرید.
من امروز این آچارش گیرم اومد و برد رو باز کردم.یه بار رفته بوده واسه تعمیر.این مربع هایی ابرمانند روی برد به نظرتون چیه که یه چسب هم روش هست ؟ فکر کنم تعمیر کاره گذاشته.واسه چی ؟ بکنمش ؟
http://up.vatandownload.com/images/jmq8ngvzv2cpa3l60soy.jpg

چون دریل ندارم , باید از روش دومی استفاده کنم.ولی اگه تاثیر روش سومی خیلی بیشتره بگید از همون سومی میرم.

بعد این reflow رو کجا می تونم انجام بدم ؟ توی شهر خودمونم می تونم انجام بدم ؟ ممنون

ممنون

نه اونها رو بذار باشند، اینها هم خنک کننده برای رم ها هستند.

جواب بقیه سوالاتت هم به خودت بستگی داره. من از وقتی که از روش سوم دستگاه درست میکنم، بیشتر عمر میکنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or