سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کمک

من امروز بعد امتحانام رفتم لایو و ابدیت و... دیدم که بازی ها رو اجرا نمیکنه و میرنه play dvd
جریان چیه؟
خواهشا پاسخ بدین.
ممنون

کمک

من امروز بعد امتحانام رفتم لایو و ابدیت و... دیدم که بازی ها رو اجرا نمیکنه و میرنه play dvd
جریان چیه؟
خواهشا پاسخ بدین.
ممنون

اگه لایو رفتی و آپدیت رو انجام دادی کلا هک درایوت پریده و درایو به حالت فابریک کارخونه در اومده . می تونی دوباره فریمور LT+بریزی یا یکم صبر کنی فریمور جدید که برای آپدیت لایو هست مثل اینم که اومده رو بریزی

اگه لایو رفتی و آپدیت رو انجام دادی کلا هک درایوت پریده و درایو به حالت فابریک کارخونه در اومده . می تونی دوباره فریمور LT+بریزی یا یکم صبر کنی فریمور جدید که برای آپدیت لایو هست مثل اینم که اومده رو بریزی

سعی کردم دوباره lt+ بریزم ولی نمیدونم از کدوم مرحله باید شروع کنم؟
چطوریه؟؟

سلام
من بازی که میکنم به یه مرحله gears of war2که که میرسه هنگ میگه ؟ برا چیه؟
لطفا هرکی میدونه جواب بده؟=((

100% دوست عزیز اشکال از دیسکته عوض کن مشکلت حل میشه واسه اینکه مطمین بشی دیسکت سالمه یا نه بزار ببین کپی میشه تو دستگاه.

سلام
دوستان لطفا هر کسی میدونه سواله من رو جواب بده.با تشکر
میخوام بدونم ایا هاردهای 500 گیگبایتی هم برای xbox360 هک میشن یا نه و الان خیلیها رو دیدم در تابیکهای مختلف که هاردهاشون 500 گیگابایت هست و قبلانها میگفتن نمیشه و تا 250 گیگ بیشتر نبود و لطفا زودتر جواب بدین.

اگر موجود باشه از هاردهای هک شده و تبدیل شده ی لب تاپ هست نه اورجینال.

سلام
دوستان لطفا هر کسی میدونه سواله من رو جواب بده.با تشکر
میخوام بدونم ایا هاردهای 500 گیگبایتی هم برای xbox360 هک میشن یا نه و الان خیلیها رو دیدم در تابیکهای مختلف که هاردهاشون 500 گیگابایت هست و قبلانها میگفتن نمیشه و تا 250 گیگ بیشتر نبود و لطفا زودتر جواب بدین.

نه نمیشه این هارد 250 گیگیم که خود ماکروسافت داده واسه مدل فتها رو همه ی دستگاها هنگ میکنه البته اگه از 150 بشتر پرش کنی.و با وجود این که 250 رو هنگ میکنه 500 که دیگه ول متله.:d

من دستگاهم سه چراغ شد.اوایل ارور E73 بود اگه اشتباه نکنم نشون میداد

جدیدا اصلا هیچی روی LCD نمیاره.هم با component امتحان کردم توی دو حالاتش هم با HDMI.همچنان سه چراغ قرمز میده.کد ارور هم 0020 هست.اینم برد دستگاه.این ناحیه هایی که گذاشتم توی مربع در عرض دو دقیقه خیلی داغ میشهGPU هست این ؟!!

http://up.vatandownload.com/images/zgisg2whjsjg2fnr35jo.jpg

هنوز Xهارو جدا نکردم.چی کار کنم ؟ کدوم روش رو برم ؟

کد 0020 علامت شل شدن و جدا شدن لحیم های زیر GPU شما هستش (همانجایی که علامت گذاشته اید). بدون انجام Reflow نمیتونید دستگاهتون رو درست کنید.

سلام من 1 سال پیش زدم کلید درایو دستگاه پروندم . از کلید بکاپ نگرفتم :-s
حالا می خوام بدونم بد از یک سال هنوز راهی برای بدست اوردن کلید از مادربورد دستگاه پیدا شده یا نه :-/
مردیم از بی xbox :((:((

کد 0020 علامت شل شدن و جدا شدن لحیم های زیر GPU شما هستش (همانجایی که علامت گذاشته اید). بدون انجام Reflow نمیتونید دستگاهتون رو درست کنید.
ممنون.
شما کدوم روش رو از بین این سه تا موثرتر می دونید ؟من نظرم روی دومی هست می خواستم نظر شما رو هم بدونم.
بعد به نظر شما تعویض خمیر سیلیکون هم انجام بدم واسه cpu و gpu ؟ یا فقط واسه GPU انجامش بدم و کاری به cpu نداشته باشم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or