cool2010
کاربر سایت
دوستان سره یه اشتباه زدم کله save های تو هاردم رو پاک کردم راهی نداره ریکاوری کرد؟
نه داداش کلا زندگیت پاک شد پس, من یک بار نه بلکه چنر بار اینجوری شدم.

دوستان سره یه اشتباه زدم کله save های تو هاردم رو پاک کردم راهی نداره ریکاوری کرد؟

کمک
من امروز بعد امتحانام رفتم لایو و ابدیت و... دیدم که بازی ها رو اجرا نمیکنه و میرنه play dvd
جریان چیه؟
خواهشا پاسخ بدین.
ممنون
اگه لایو رفتی و آپدیت رو انجام دادی کلا هک درایوت پریده و درایو به حالت فابریک کارخونه در اومده . می تونی دوباره فریمور LT+بریزی یا یکم صبر کنی فریمور جدید که برای آپدیت لایو هست مثل اینم که اومده رو بریزی
سلام
من بازی که میکنم به یه مرحله gears of war2که که میرسه هنگ میگه ؟ برا چیه؟
لطفا هرکی میدونه جواب بده؟![]()
سلام
دوستان لطفا هر کسی میدونه سواله من رو جواب بده.با تشکر
میخوام بدونم ایا هاردهای 500 گیگبایتی هم برای xbox360 هک میشن یا نه و الان خیلیها رو دیدم در تابیکهای مختلف که هاردهاشون 500 گیگابایت هست و قبلانها میگفتن نمیشه و تا 250 گیگ بیشتر نبود و لطفا زودتر جواب بدین.
سلام
دوستان لطفا هر کسی میدونه سواله من رو جواب بده.با تشکر
میخوام بدونم ایا هاردهای 500 گیگبایتی هم برای xbox360 هک میشن یا نه و الان خیلیها رو دیدم در تابیکهای مختلف که هاردهاشون 500 گیگابایت هست و قبلانها میگفتن نمیشه و تا 250 گیگ بیشتر نبود و لطفا زودتر جواب بدین.
سعی کردم دوباره lt+ بریزم ولی نمیدونم از کدوم مرحله باید شروع کنم؟
چطوریه؟؟
من دستگاهم سه چراغ شد.اوایل ارور E73 بود اگه اشتباه نکنم نشون میداد
جدیدا اصلا هیچی روی LCD نمیاره.هم با component امتحان کردم توی دو حالاتش هم با HDMI.همچنان سه چراغ قرمز میده.کد ارور هم 0020 هست.اینم برد دستگاه.این ناحیه هایی که گذاشتم توی مربع در عرض دو دقیقه خیلی داغ میشهGPU هست این ؟!!
http://up.vatandownload.com/images/zgisg2whjsjg2fnr35jo.jpg
هنوز Xهارو جدا نکردم.چی کار کنم ؟ کدوم روش رو برم ؟
ممنون.کد 0020 علامت شل شدن و جدا شدن لحیم های زیر GPU شما هستش (همانجایی که علامت گذاشته اید). بدون انجام Reflow نمیتونید دستگاهتون رو درست کنید.