سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما لطف کن اگه کابلی که مانیتورت داره آنالوگ هست و از نوع DVI نیست همون کابل توی تصویر اول رو بخر (کابل vga) یه تبدیل دو سر مادگی هم بگیر . برای صدا هم یه تبدیل دو به 1 بگیر با یه سیم استریو دو سر سوراخ دار (3.5 میلیمتری)

اگر هم کابل اصلیه مانیتورت DVI هست که اوون کاری که قبلا گفتم رو بکن.اگه باز مشکلی بود pm کن.
پشت مانیتور من(Viear)هم ورودی DVI داره
من فکر کنم از با توجه به توضیحات شما و دوستان دیگه از این کابل بگیرم مشکلم حل میشه:
official_xbox_360_vga_hd_av_cable_360.jpg

خوب صدا چی؟
اگه کابلی که شما فرمودید را بزنم پشت ایکس باکس دیگه اون کابل سه فیش خود ایکس باکس جا نمیره.

ببخشید گیج بازی در میارم

خوب این مشکل معمولا برای کسانی که مانیتورشون خروجی صدا نداره پیش میاد شما باید قاب بالای کابل 3 فیش رو ببرید تا همزمان جا بره

درایوهای Lite-On وقتی به یکی از ورژن های iXtreme LT آپدیت میشند، دیگه با روش های ساده (کلید Dummy form iXtreme) و با چند کلید فایل های Firmware و شماره سریال DVDKey رو نمیشه بدست آورد و باید از روش های سخت افزاری همچون MRA برای Dump Firmware استفاده کرد.
تاپیک راهنما: http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=26610

درایوهای خام 93450 , 83850v2 هم فقط با همون روشهای سخت افزاری که لینک کردم بالا، میشه اونها رو کپی خور کرد

در نهایت موقع خرید کنسول باید فایل های استخراجی رو درخواست کنید و یا کنسول با درایو خام بخرید و بعداً بدید کپی خور کنند براتون که فایل هاش رو داشته باشید برای خودتون

خلیل جان راهی نیست که دستگاهایی که کپی خور شدند را key درایوشون را به دست آورد:((

دوستان سلام

راستش من یه مانیتور LG-W1952S دارم که واسش یه کابل VGA HD AV خریدم ، حالا مشکل اینجاست که وقتی این کابل به مانیتور من وصل میشه تصویر تار و دوتایی نشون داده میشه ( تمام تنظیمات صفحه رو هم دستکاری کردم و نشد ) ، اما وقتی همین کابل رو به مانیتور یا تلویزیون سامسونگ وصل می کنیم خروجی فوق العاده عالی هست . البته یه دکمه هم کنار کابل هست که رو هر دوتا مودش امتحان کردم و تصویر یکی بود .
کنار کانکتور مانیتورم نوشته D-sub و قسمت جالبش اینجاست که وقتی از یکی از دوستان با واسطه یه کابل گرفتم که البته این دکمه رو نداشت ، تصویر با کیفیت از مانیتورم دریافت کردم .

واقعا نمی دونم چکار کنم ، کل فروم های انگلیسی رو هم جستجو کردم و حتی تنظیمات دستگاه رو با y و rt ریسیت کردم ، اما جواب نگرفتم . هیچکدوم از شما عزیزان تا به حال با چنین مشکلی برخورد داشتید ؟
راستش بدیش هم اینجاست که نمی تونم یه کابل نو بخرم چون ممکنه همین مشکل رو داشته باشه ، واقعا نمی دونم چکار کنم :confused:

ممنونم که کمکم می کنید :love:

سلام اقا خلیل گل خوبی داداش
اقا خلیل بازم با مشکل بر خوردم داشتم بازی میکردم که یهو در حین بازی کنسولم ریستارت کرد
و بعد بازی دیگر ی رو انجام دادم که این دفه هم در حین بازی دو بار ریستارت کرد
ولی الان که دو باره بعد از 4 ساعت که بازی کرد دیگه ریستارت نشد
اقا خلیل مشکل از چیه ؟؟ ممنون
منتظر جوابتون هستم

نه اماکنش نزدیک صفر هست.

اجازه بدید بحث را بیشتر باز کنم
خود ما در فروشگاهمون بازی های XBOX را با برحسب مخصوص که ورق ژاپنی ضد آب هست به فروش میرسونیم و تو این یک سالی که بخش XBOX را اضافه کردیم هیچ مشکلی پیدانکردیم:laughing:

دوستان خواهشآ کمک کنید
من مشکل گیر در درایورم هنوز حل نشده
بعضی از دوستان میگن خودم کنسول و باز کنم و تسمه درایور و چک کنم
لطفآ یه توضیحی مختصر و مفید در این مورد بدید که چطور باید باز کنم
ارجاع به تایپیک ندید که واسه کاربرای پریمیومه
اگه واقعآ سخته ببرمش نکست جن
Alen Week اومده پرنس هم دو یا سه روز دیگه میاد خیلی حالم گرفتست خدائی
اینهمه صبر کردیم اخرشم اینطوری شد

دوستان خواهشآ کمک کنید
من مشکل گیر در درایورم هنوز حل نشده
بعضی از دوستان میگن خودم کنسول و باز کنم و تسمه درایور و چک کنم
لطفآ یه توضیحی مختصر و مفید در این مورد بدید که چطور باید باز کنم
ارجاع به تایپیک ندید که واسه کاربرای پریمیومه
اگه واقعآ سخته ببرمش نکست جن
Alen Week اومده پرنس هم دو یا سه روز دیگه میاد خیلی حالم گرفتست خدائی
اینهمه صبر کردیم اخرشم اینطوری شد
سلام
دوست عزیز مشکله خاصی نیست برای منم همینجوره به نظر من وقتت طلف نکن نه بازش کن نه ببر نکس
همیشه یه dvd بزار داخلش بمونه یعنی بازی در نیار راحت درش باز میشه منکه اینکارو میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or